Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, aks είπε Παιδιά εκεί που θα παρουσιαστουμε εκεί θα παραμείνουμε σε όλη την θητεία μας? συνηθως συμβαινει το αντιθετο... 34 λεπτά πριν, aks είπε Γτ κάτι διάβαζα για επαναφορά των κέντρων αν αλλαξει κατι θα βγει επισημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omega45 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Έμαθες τελικά τι παίζει εκεί; Υπηρεσίες, πόστα, ωράρια κλπ. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos130 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έμαθε κανείς κάτι νεότερο για την τρίτη εβδομάδα των ΣΠΕΝ της 2022 ΣΤ' ΕΣΣΟ; Θα γίνει και εάν γίνει πότε; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από mitsos130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PassageToBabylon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 2:14 ΜΜ, mitsos130 είπε Έμαθε κανείς κάτι νεότερο για την τρίτη εβδομάδα των ΣΠΕΝ της 2022 ΣΤ' ΕΣΣΟ; Θα γίνει και εάν γίνει πότε; Εμάς μας είπαν οτι μετά την επιστροφή του γκρουπ της πρωτοχρονιάς θα γίνουν άλλες 2-3 μέρες ΣΠΕΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Οι καταταξεις τι ημερομηνιες είναι περίπου?Πχ για Βεσσο ειναι απο 8 μαρτιου και μετα? ή 15 και μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrKata Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ?? Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, GrKata είπε Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ?? Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ?? Εγώ την έβγαζα με τα ισοθερμικά καλής ποιότητας (μπλούζα και παντελόνι), το μάλλινο πουλοβεράκι ή/και το κλασικό πουλόβερ, χιτώνιο και τζάκετ. Εννοείται με λαιμουδιέρα και γάντια. Σκούφο δύσκολο, γιατί έχουμε το κράνος. Αυτά φορούσα και κρύωνα ελάχιστα. Προτείνω, καλής ποιότητας ισοθερμικά (αυτά τα κατάσαρκα), τα οποία δυστυχώς κοστίζουν αλλά σε εμένα προσωπικά έκαναν δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 καλημερα σας θα παω στρατο μαλλον τον μαρτιο εχω μυοπια 4,75 και 5 είμαι 1,82 υψος και 82 κοίλα τι ι θα με βγαλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrKata Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, george572000 είπε καλημερα σας θα παω στρατο μαλλον τον μαρτιο εχω μυοπια 4,75 και 5 είμαι 1,82 υψος και 82 κοίλα τι ι θα με βγαλουν I2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, GrKata είπε I2 θα μπορώ να δηλώσω ελδυκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kr0m Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GrKata είπε Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ?? Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ?? τι εννοεις αν "ισχυει"; υπαρχει περιπτωση να φορας εξτρα πραγματα και να κρυωνες παραπανω ας πουμε; μαλλινες καλτσες, αθλητικη φορμα μεσα απ'το παντελονι, φουτερ ή ισοθερμικο μεσα απ'το χιτωνιο. παρε και καμια λαιμουδιερα, γαντια λογικα εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonykolia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με 6μηνη θητεία λόγω πολύτεκνιας. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά με κοινή μητέρα, τα δύο από έναν πατέρα και τα άλλα δύο από άλλον. Υπάρχει κάποιο κώλυμα λόγω των διαφορετικών πατεράδων? Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση φαίνονται κανονικά όλα τα τέκνα και απ' τους 2 γάμους της μητέρας μου. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avalonlll Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tonykolia είπε Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με 6μηνη θητεία λόγω πολύτεκνιας. Είμαστε 4 αδέλφια συνολικά με κοινή μητέρα, τα δύο από έναν πατέρα και τα άλλα δύο από άλλον. Υπάρχει κάποιο κώλυμα λόγω των διαφορετικών πατεράδων? Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση φαίνονται κανονικά όλα τα τέκνα και απ' τους 2 γάμους της μητέρας μου. Ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν έχεις θέμα. Το ίδιο άγχος είχα και εγώ, όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisJo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, είμαι από Έβρο και υπηρετώ στον Έβρο άρα είμαι 9μηνος. Έχω την μητέρα μου με 67% αναπηρία, σε αυτήν την περίπτωση παραμένω 9μηνος ή δικαιούμαι 8μηνη θητεία? Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από ChrisJo Λάθος σημείο στίξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrghs95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, ChrisJo είπε Καλησπέρα σας, είμαι από Έβρο και υπηρετώ στον Έβρο άρα είμαι 9μηνος. Έχω την μητέρα μου με 67% αναπηρία, σε αυτήν την περίπτωση παραμένω 9μηνος ή δικαιούμαι 8μηνη θητεία? Ευχαριστώ πολύ! 8μηνος αν είσαι ο πρώτος η μόνος γιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις