Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα..γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τις διευθύνσεις στρατιωτικών έργων;;; Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, whitelight είπε

3 βδομαδες ειναι τα σπεν οποτε λογικα θα κοπουν στη μεση θα παρουμε αδειες και θα ολοκληρωσουμε τον ιανουαριο

Υπάρχει περίπτωση να κοπούν και απλά να μη τα ολοκληρώσουμε πάντως. Φίλος που είχε μπει στην αρχή της χρονιάς είπε ότι λόγω των γκρουπ του Πάσχα έκαναν δύο εβδομάδες και μετά δεν συνεχίστηκαν 

Επεξ/σία από PassageToBabylon
Δημοσ.
3 ώρες πριν, simospeir είπε

Αμα κολλησει καποιος κοβιντ τωρα στην αδεια ορκωμοσιας ξερετε τι γινετ?

Ενημερώνεις το στρατόπεδο πρώτα απ' όλα και λογικά θα σου πουν να αναρρώσεις σπίτι σου. Ίσως σου ζητήσουν κάποιο αποδεικτικό (θετικό τεστ), ίσως και όχι.

Καλύτερα να μη κολλήσεις κοβιντ στην άδεια σου :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, zamorano1 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα..γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τις διευθύνσεις στρατιωτικών έργων;;; Ευχαριστώ πολυ

ΔΣΕ Γ'ΣΣ καποτε ηταν η απόλυτη λελα. ΔΕ-ΠΑ 7-15:00 καθολου υπηρεσίες και καθε βδομαδα το ΣΚ σπιτακι σου. Με το νεο στρατηγο εχω ακουσει δεν ειναι καλα πουθενα στο ΓΣΣ. 

Επεξ/σία από pogchamp
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, simospeir είπε

Αμα κολλησει καποιος κοβιντ τωρα στην αδεια ορκωμοσιας ξερετε τι γινετ?

Τυχαία παντα οι περισσοτεροι κολλανε τη τελευταία μέρα της άδειας τους.. Θα πάρεις 5 μέρες μετρώντας από τη μέρα που έκανες το τεστ.. Μετά από τις πεντε μερες θα πεις ότι δεν έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα και θα παρεις άλλες δυο-τρεις  λογικα 😌

Δημοσ.

Παίζει καμία πληροφορία για 1η ΔΑΚΑ Λάρισας (υπηρεσίες, στελέχη κλπ)?... Όσο κι αν έψαξα το μόνο που βρίσκω ειανι ένα σκάνδαλο με κάτι λαθραία καύσιμα πριν 3 χρόνια 😅

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

7/11 παρουσιάστηκα στη Λαμία με τη ΣΤ. ΕΣΣΟ. 
25/11 την Παρασκευή έγινε ορκομωσία και είμαστε τώρα σε 10ημερη άδεια. 
5/12 παρουσιάζομαι στο 265 μκ/τπ στο Μανταμάδο Μυτιλήνης. Έψαξα αλλά βρήκα ελάχιστες πληροφορίες για αυτό το στρατοπεδο, είναι τόσο χάλια όσο λένε; 
Υπάρχει κάποιος που έχει υπηρετήσει εκεί να μας πει πως είναι;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Απολύομαι τον Μάρτη και σκεφτόμουν να κολλήσω τις άδειες του εμβολίου μαζί με τις κανονικες-τιμιτικες που μπορεί να δοθούν.

Ωστόσο μου έχουν πει ότι υπάρχει πιθανότητα το 2023 να μη δώσουν εμβολίου. Υπάρχει κάποια σχετική διαταγή που το αναιρεί αυτό; Γιατί δεν έχω βρει κάτι. Αν είναι να τους πω ότι είναι για να τις πάρω τότε και να μη τις χάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Trigger warning: αυτα που θα πω ειναι η προσωπική μου γνώμη και οχι troll.

Για αρχή σπουδάζω και ειμαι στη φάση τη πρακτικής, λέω αφου τελειώσω σπουδές να φύγω έξω, ποιες θα είναι οι "επιπτώσεις"?

Αμα στην ορκομωσία αρνηθώ τι θα γίνει?

Ξερει κανείς για ποιο λόγο πας ξεβράκοτος να δουν αμα εχει ενα η δύο ποιό το νόημα? Αυτό είναι τελείως κουλό.

Ι5 εχει κάποιο αρνητικό αύριο μεθάυριο?

Για μένα ο στρατος ειναι φουλ χαμενος χρόνος και δεν έχει κανένα θετικό

Επεξ/σία από kafaostrto
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2022 στις 1:36 ΜΜ, whitelight είπε

3 βδομαδες ειναι τα σπεν οποτε λογικα θα κοπουν στη μεση θα παρουμε αδειες και θα ολοκληρωσουμε τον ιανουαριο

Σήμερα που γύρισαν από αδεια ορκωμοσίας, τους είπαν ότι την τρίτη εβδομάδα ΣΠΕΝ, θα την κάνουν όταν γυρίσουν όλοι (και τα δύο γκρούπ) από την άδεια των γιορτών. Δεν βγαίνουν όμως οι μέρες γιατί Ιανουάριο μπαίνει νέα σειρά (2023 Α).

Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kafaostrto είπε

Για αρχή σπουδάζω και ειμαι στη φάση τη πρακτικής, λέω αφου τελειώσω σπουδές να φύγω έξω, ποιες θα είναι οι "επιπτώσεις"?

Ξερει κανείς για ποιο λόγο πας ξεβράκοτος να δουν αμα εχει ενα η δύο ποιό το νόημα? Αυτό είναι τελείως κουλό.

Με το Ι5 (όπως είναι ευρέως γνωστό), το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μέρος σε προκηρύξεις ειδικών φρουρών, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική, λιμενικό κλπ, ενώ στον ιδιωτικό δεν μπορείς να δουλέψεις ο σεκιουριτάς. Στις άλλες προκηρύξεις του δημοσίου, ζητούν αν έχεις εκπληρώσει ή έχεις νόμιμα απαλλαχθείς από τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Στον ιδιωτικό εξαρτάται που πας. Πχ μια μεγάλη εταιρεία πιθανόν να σε ρωτήσουν αν έχεις πάει στρατό. Μέχρι εκεί. Τώρα, αν έχει αλλάξει κάτι άλλο, δεν ξέρω.

Όσο αφορά το γδύσιμο για την εξέταση των γεννητικών οργάνων, μου είχε πει ένας υπίατρος ότι το κάνουν γιατί υπάρχουν άτομα με προβλήματα (πχ καρκίνο στον όρχι, συγγενείς ανωμαλίες), τα οποία δεν το αναφέρουν στον γιατρό (είτε γιατί ντρέπονται, είτε γιατί φοβούνται ότι θα βγουν Ι). Σε εμάς μας είχαν βάλει πάντως σε παραβάν, έναν έναν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kafaostrto είπε

Δεν πας ξεβράκωτος. Μπαίνεις σε ένα παραβάν μόνος σου και σηκώνεις το πέος για να περάσει να σε δει ο γιατρός (ωραία δουλειά κάνει αυτός)

για το ι5 τα είπαν παραπάνω, όπως τα γράφεις είσαι φουλ για αυτό, στο προτείνω 

Αν φύγεις έξω θα μπορείς να έρχεσαι Ελλάδα για λίγο διάστημα (δεν θυμάμαι ποσό), καθότι θα έχεις κηρυχθεί ανυπότακτος.

αυτο με την άρνηση στην ορκομωσία δεν το έπιασα 

Δημοσ.

Παιδιά εκεί που θα παρουσιαστουμε εκεί θα παραμείνουμε σε όλη την θητεία μας?Γτ κάτι διάβαζα για επαναφορά των κέντρων 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...