ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Οι περισσότεροι φαντάροι του Τ/ΓΕΣ πάνε σε γραφείο του επιτελείου και δε κανουν υπηρεσίες, οπότε υπομονή να πας και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makavelatos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Υπαρχει κάποιος που να τον επελεξαν με το ετσι θελω στρατονομια ;Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση πας ΚΕΣΝ και κοβεσαι στα αθληματα κτλπ; εχει κανεις εικονα να μου πει τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PassageToBabylon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, makavelatos είπε Υπαρχει κάποιος που να τον επελεξαν με το ετσι θελω στρατονομια ;Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση πας ΚΕΣΝ και κοβεσαι στα αθληματα κτλπ; εχει κανεις εικονα να μου πει τι παιζει Αυτό που περιέγραψες γίνεται. Πήραν ένα παιδί από την σειρά μου με το ζόρι και είπε θα παει να κοπεί στα αθλήματα για να μη τον πάρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια καλησπέρα και πάλι. Θα κόψω την αναβολή τώρα αφού δεηδαν να μου στείλουν το αντίγραφο πτυχίου.Απο ότι ξέρω μετά θα πρέπει να συμπληρώσω κάποια στοιχεία(μέχρι πότε μπορώ?).Και αν θα δηλώσω ότι έχω τελειώσει μηχανικός ή όχι τι είναι καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, aks είπε Παιδια καλησπέρα και πάλι. Θα κόψω την αναβολή τώρα αφού δεηδαν να μου στείλουν το αντίγραφο πτυχίου.Απο ότι ξέρω μετά θα πρέπει να συμπληρώσω κάποια στοιχεία(μέχρι πότε μπορώ?).Και αν θα δηλώσω ότι έχω τελειώσει μηχανικός ή όχι τι είναι καλύτερα? δηλωσε οτι λεει το πτυχιο ως ειδικοτητα. Μην αγχωνεσαι δε θα δουν το πτυχιο ουτε θα ζητησουν αντιγραφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, aks είπε Παιδια καλησπέρα και πάλι. Θα κόψω την αναβολή τώρα αφού δεηδαν να μου στείλουν το αντίγραφο πτυχίου.Απο ότι ξέρω μετά θα πρέπει να συμπληρώσω κάποια στοιχεία(μέχρι πότε μπορώ?).Και αν θα δηλώσω ότι έχω τελειώσει μηχανικός ή όχι τι είναι καλύτερα? Βεβαίωση περάτωσης σπουδών δεν μπορούν να σου στείλουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 2 hours ago, manolis940 said: Βεβαίωση περάτωσης σπουδών δεν μπορούν να σου στείλουν ; Μου έστειλαν αντίγραφο η αναβολή λήγει τέλος μήνα.Θα την κόψω τώρα για το τυπικό του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε ποια μονάδα μηχανικού είναι της Προκόπης να δηλώσω έστω για το τυπικό? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από aks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sz97 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δήλωσε Μυτιλήνη και αν είσαι τάγμα μηχανικού θα πας στο 98ΤΜΧΕΘ (δεν έχει άλλο). Ζωάρα, κομπλέ στελέχη, λίγες υπηρεσίες ,συνεπως αρκετές εξοδους. Σπάνια αναφορές κλπ πρωί βραδυ. Γενικά θα περάσεις πολύ καλα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Sz97 είπε Δήλωσε Μυτιλήνη και αν είσαι τάγμα μηχανικού θα πας στο 98ΤΜΧΕΘ (δεν έχει άλλο). Ζωάρα, κομπλέ στελέχη, λίγες υπηρεσίες ,συνεπως αρκετές εξοδους. Σπάνια αναφορές κλπ πρωί βραδυ. Γενικά θα περάσεις πολύ καλα εκεί από περιέργεια, επειδή έχω περάσει και εγώ ένα 5μηνο εκεί και δεν ήταν ακριβώς έτσι, ποια σειρά ήσουν και τι εννοείς με το "αρκετές εξόδους"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε ποια σειρά ήσουν και τι εννοείς με το "αρκετές εξόδους"; αυτο γενικα επειδη σχολιαζετε διαρκως στο νημα, πρεπει να καταλαβουμε οτι οι εξοδοι και η χαλαρωτητα αλλαζουν ΔΙΑΡΚΩΣ...ακομα και μες την ιδια την ΕΣΣΟ ποσο μαλλον μεταξυ διαφορετικων σειρων. Εχει σχεση με απειρους παραγοντες. Αν ειμαστε σε περιοδο αδειων, αν ειναι μεγαλη η ΕΣΣΟ που μπηκε ή οχι, τις κ@υλες της διοικησης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αυτο γενικα επειδη σχολιαζετε διαρκως στο νημα, πρεπει να καταλαβουμε οτι οι εξοδοι και η χαλαρωτητα αλλαζουν ΔΙΑΡΚΩΣ...ακομα και μες την ιδια την ΕΣΣΟ ποσο μαλλον μεταξυ διαφορετικων σειρων. Εχει σχεση με απειρους παραγοντες. Αν ειμαστε σε περιοδο αδειων, αν ειναι μεγαλη η ΕΣΣΟ που μπηκε ή οχι, τις κ@υλες της διοικησης... I know, απλη στατιστικη θελω να κανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sz97 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Ιούλιος 2022 (379) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mavros_Pete Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αυτο γενικα επειδη σχολιαζετε διαρκως στο νημα, πρεπει να καταλαβουμε οτι οι εξοδοι και η χαλαρωτητα αλλαζουν ΔΙΑΡΚΩΣ...ακομα και μες την ιδια την ΕΣΣΟ ποσο μαλλον μεταξυ διαφορετικων σειρων. Εχει σχεση με απειρους παραγοντες. Αν ειμαστε σε περιοδο αδειων, αν ειναι μεγαλη η ΕΣΣΟ που μπηκε ή οχι, τις κ@υλες της διοικησης... Ακριβώς και εγώ για τη μονάδα μηχανικού που είμαι τωρα τώρα είχα ακούσει τα ίδια. Που όντως τα στελέχη είναι χαλαρά, σπάνιες επιθεωρήσεις, αναφορές κλπ, καθόλου φωνές ή τρέξιμο αλλά είμαστε στο 20-0 μέχρι στιγμής. Ενώ πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στο 1-1 ή 2-1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpaladofatsa333 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα ομαδα Ειμαι για να παρω μεταθεση μετα τα ΣΠΕΝ και απ οτι μας λεγανε πριν την αδεια ορκωμοσιας μαλλον θα παρω γκρουπ πρωτοχρονιας. Υπαρχει περιπτωση να ολοκληρωσω τα ΣΠΕΝ στο στρατοπεδο που ειμαι τωρα, να με στειλουν στο νεο στρατοπεδο και να παρω απο εκει την αδεια γιορτων? Ή θα παρω την αδεια απο το στρατοπεδο που βρισκομαι τωρα και μετα την αδεια θα παω στο νεο στρατοπεδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις