kover Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2022 στις 2:59 ΜΜ, vamvakoolas είπε αγορι μου δεν εχεις ακουσει "εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος"; Εχε υποψη σου οτι θα δεις 1)ρωμα ρπ (ρωσοποντιοι), πρεζακια κτλ ιδιως στην αρχη στον ιδιο θαλαμο (εκει που κοιμασαι) 2)Δεν ειναι απιθανο ενας αξεστος να σου δινει διαταγες 3)τα βυσματα (χωρις καν πτυχιο) να περνουν τις θεσεις που εσυ εχεις στο μυαλο σου 4)Δεν ειναι σπανιο ακομα και ατομα με διδακτορικο π.χ χημεια να τους βαλουν να καθαριζουν ...αρματα οπου χρειαστει (π.χ αιτηση) ή σε ρωτησει καποιο "στελεχος" εκει μεσα ανεφερε τα προσοντα σου διαφορετικα καλυτερα να καθισεις στα αυγα σου τι γλέντι σου έχουν ρίξει οι "ρπ" και τους βάζεις στην ίδια κατηγορία με τα πρεζακια και τους τσιγγάνους άραγε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από kover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sz97 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Απο τι ξερω ναι, γιατι τι διαφορετικο εγινε? Το μονο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι μετα απο ΣΒΕΝ ή και πριν... Ορκίζομαι αύριο και δεν έχει ειπωθεί τίποτα για μετάθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sz97 είπε Ορκίζομαι αύριο και δεν έχει ειπωθεί τίποτα για μετάθεση Οταν ήρθαν απο την ΟΑΣ και δηλωσες οτι θες να πας, δεν σε ενημερωσαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά, ήρθα με μετάθεση Αθήνα από παραμεθόριο αλλά για οικονομικούς λόγους θέλω να ξαναπάω παραμεθόριο για να κάνω 9μηνο, ξέρει κανείς άμα γίνεται κάτι τέτοιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Οταν ήρθαν απο την ΟΑΣ και δηλωσες οτι θες να πας, δεν σε ενημερωσαν? Μαλλον βυσματομετάθεση μυρίζεται. Σχεδον κανένας που παίρνει πλέον μετάθεση για ΟΑΣ το είχε δηλώσει στο αντίστοιχο κλιμάκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Milti Pepo είπε Καλημέρα παιδιά, ήρθα με μετάθεση Αθήνα από παραμεθόριο αλλά για οικονομικούς λόγους θέλω να ξαναπάω παραμεθόριο για να κάνω 9μηνο, ξέρει κανείς άμα γίνεται κάτι τέτοιο ; Πολύ δύσκολη μια νέα μετάθεση. Ειδικά χωρίς βύσμα, σχεδόν αδύνατον. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από yanis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Selmas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα μαγκες.Ειναι κανεις στο εταφ γεεθα γνωριζει πως ειναι η κατασταση και πως πανε οι υπηρεσιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Να ρωτήσω κάτι. Γνωρίζει κανείς το φύλλο πορείας μπλε τι είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Selmas είπε Καλησπερα μαγκες.Ειναι κανεις στο εταφ γεεθα γνωριζει πως ειναι η κατασταση και πως πανε οι υπηρεσιες; Οτι χειροτερο. Πριν 10 μερες απολυθηκα και μας πηγαινε 5 μεσα 1 εξω. Οταν εφυγα εγω αυτο παιζει να τους χειροτερεψε και λεγαν οτι περιμενουν 2 ατομα απο Λιτοχωρο σε λιγες βδομαδες για να επιστρεψουν σε 4 μεσα 1 εξω. Οταν εισαι εξω, σε αφηνουν να βγεις στις 7 το απογευμα μεχρι την επομενη το πρωι. Καλο κουραγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elsaps Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται να διίστανται τόσο πολύ οι απόψεις; Άλλος έλεγε για 1 μέσα 4 έξω και εξοδοχαρτο στις 12:30. Και πριν 10 μερες που δεν είχαν βγει ακόμα οι μεταθέσεις ήξεραν για δυο άτομα; Τι ισχύει τελικά; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από elsaps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolaiko Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, μου ήρθε ένα τέτοιο email. Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω του προγραμματισμού σας για κατάταξη από την Υπηρεσία μας, έχετε την υποχρέωση να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Στρατού Ξηράς μέχρι 30 Νοεμβρίου 2022, προκειμένου να συμπληρώσετε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την κατάταξη, την τοποθέτησή σας σε Μονάδα και την ειδικότητά σας. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε τα παραπάνω στοιχεία, τίθεστε στη διάθεση της υπηρεσίας, όσον αφορά στην κατάταξη - τοποθέτησή σας. Η αναβολή μου έληξε πριν 2 εβδομάδες, αυτό είναι κάτι καινούργιο? Μου λέει κατάταξη Ιανουαρίο στο site, λέει δηλαδή ότι μπαίνω τώρα Νοέμβριο? Δεν μπαίνουν όσους λήγουν οι αναβολές Νοέμβρη, Γενάρη? Γενικά, είναι κάτι καινούργιο αυτό να διαλέγεις τοποθεσία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δε σου λέει πουθενά οτι θα μπεις Νοέμβρη, σου λέει να δηλώσεις τα στοιχεία σου μέχρι τέλη Νοέμβρη, άλλωστε η τελευταία ΕΣΣΟ του έτους έχει ήδη μπει. Από τότε που ξεκίνησε το σύστημα των ΣΥΠΟ υπάρχει θεωρητικά η επιλογή. Δε σημαίνει πως θα πας εκεί κιολας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospkn3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/1/2022 στις 11:12 ΠΜ, blackhill66 είπε Ο γιος μου με το που ηρθε με αδεια στις 29 δεκεμβριου βρεθηκε θετικος covid και ειναι σε καραντινα στο σπιτι ,ξερει κανεις τι πρεπει να κανει για να μετρηθει ασθενεια και οχι αδεια ? Καλησπέρα σας. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με το τι έγινε με τον γιο σας όταν κόλλησε κορονοιο αν θυμάστε φυσικά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα, θελω οποιος ξερει στα σιγουρα να μου απαντησει, το 2020 μου ειχε ερθει νεο φυλλο πορειας, αλλα η νεα κιτρινη στρατιωτική εντολή ειναι κενη, ουτε καν ημερομηνια καταστροφης δεν εχει, θα πρεπει να το αναφερω καπου αυτο ή το αφηνω οπως ειναι ;; Μου ηρθε σημερα ειδοποιητηριο απο ελτα με με αποστολεα τα ελτα αλεξανδρουπολης, και υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με τον στρατο μιας και δεν εχω καμια σχεση με την αλεξανδρουπολη ουτε περιμενω κατι απο εκει, anyway θα το μαθω τη δευτερα που θα το παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiatrosRossi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τι ισχύει με την απόσπαση μέχρι την απόλυση; (εννοω γύρω στους 5 μήνες σε άλλο στρατόπεδο και επιστροφή στο δικό σου μόνο για απολυση). Τι ισχύει εννοώ, πως γίνεται αυτό. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από GiatrosRossi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις