Gatilaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, dream21 είπε έφτασε 381 ; Πως παιρνουν τα γ@μημεν@ τα χρόνια. Σε ευχαριστω. Ασ'τα να πανε,σαν χθες μου φαινεται που ημουν 336🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε Απλά ρώτησα Οι άλλοι έπεσαν να με φάνε Ρώτησα επειδή έχω ακούσει για διάφορες ειδικότητες που μπαίνουν σε ανάλογα τμήματα π.χ. για πληροφορικάριους έρευνας πληροφορικής, γιατρούς στο υγειονομικό, μηχανικούς στο μηχανικό κ.α. Με τη αυτή λογική ρώτησα αν υπάρχει κάτι διοικητικό ή οικονομικό ή λογιστικό Προφανώς και δε θα πάω να τους "ξεβλαχέψω" και ούτε θα πάω να πουλήσω μούρη σε ανώτερους Το καλυτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις ότι δν ξέρεις τίποτα και ότι σε ποναει η μέση σου. Ετσι θα κάθεσαι κάπου ήσυχα και θα περιμένεις.. Το να σε χώσουν σ γραφείο να τς βγάζεις τη δουλειά έχοντας από πανω σου άτομα που με το ζόρι βγαλαν λυκειο συμφέρει μόνο αν δν κανεις υπηρεσίες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 2:41 ΜΜ, giorgosdimi__10 είπε Απλά ρώτησα Οι άλλοι έπεσαν να με φάνε Ρώτησα επειδή έχω ακούσει για διάφορες ειδικότητες που μπαίνουν σε ανάλογα τμήματα π.χ. για πληροφορικάριους έρευνας πληροφορικής, γιατρούς στο υγειονομικό, μηχανικούς στο μηχανικό κ.α. Με τη αυτή λογική ρώτησα αν υπάρχει κάτι διοικητικό ή οικονομικό ή λογιστικό Προφανώς και δε θα πάω να τους "ξεβλαχέψω" και ούτε θα πάω να πουλήσω μούρη σε ανώτερους Ολα τα ανωτερω ειναι γενικοτητες παντως, μη τα δενεις κομπο. Ουτε να λες οτι δε ξερεις τιποτα (δηλαδη να δηλωνεις αχρηστος), ουτε να λες οτι εχεις τη μεση σου λες και εισαι 78 ετων, δεν ειναι σωστο και προς τις υπολοιπες σειρες σου που τραβανε το ιδιο λουκι με σενα, κανενας δεν θελει να ειναι εκει. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις που σε παιρνει και να κινεισαι αναλογα. Αν σου πουν πχ "εχεις βαψει ποτε;", εκει μπορεις να κανεις τουμπεκι. Αν σου πουν "ξερεις καλα απο υπολογιστες;", εκει αν θες σηκωνεις πρωτος χερι. Ολα ειναι ρευστα στον στρατο. Και αν παρολαυτα τυχει καμια φορα και σε χωσουν σε βαψιμο,κουβαλημα,ξεχορταριασμα κλπ, να θυμασαι οτι ποτέ κανεις δεν επαθε τιποτα επειδη στη θητεια του εβαψε εναν τοιχο. Κοινως, πηγαινε κανε τη θητεια σου χωρις περιττα αγχη και κυριως χωρις σχεδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 2:41 ΜΜ, giorgosdimi__10 είπε Απλά ρώτησα Οι άλλοι έπεσαν να με φάνε Ρώτησα επειδή έχω ακούσει για διάφορες ειδικότητες που μπαίνουν σε ανάλογα τμήματα π.χ. για πληροφορικάριους έρευνας πληροφορικής, γιατρούς στο υγειονομικό, μηχανικούς στο μηχανικό κ.α. Με τη αυτή λογική ρώτησα αν υπάρχει κάτι διοικητικό ή οικονομικό ή λογιστικό Προφανώς και δε θα πάω να τους "ξεβλαχέψω" και ούτε θα πάω να πουλήσω μούρη σε ανώτερους Το οτι μπαίνουν οι μηχανικοί στο Μηχανικό δε σημαίνει οτι ασχολούνται με το αντικείμενο τους, μετρημένοι στα δάχτυλα το κάνουν, το μόνο καλό είναι οτι είναι πιθανό να υπηρετούν κι άλλοι μηχανικοί στη μονάδα σου οπότε να βρεις παρέα. Και πάλι, ακόμα και για αυτούς, δεν σημαίνει οτι δικαιούνται να πάνε στο μηχανικό ή το ΕΠ κλπ, απλά τους προτιμούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θυμαμαι σε φαση που ενας ανθυπας ρωτησε "ξερει κανεις απο υπολογιστες" απαντησαν 4-5 οτι ξερουν απο δικτυα/προγραμματισμο κτλ Τους εβαλε να κουβαλανε κατι αρχαιους ασυρματους (μασιφ μεταλλο) απο αποθηκες στα σταγιερ (εποχες Ολυμπιακων 2004) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Gatilaras είπε Ασ'τα να πανε,σαν χθες μου φαινεται που ημουν 336🤣 Εισαι Νεος ακόμη Εσσο 93Γ' Σειρά 223 θεοπράσινες κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Gatilaras είπε Ασ'τα να πανε,σαν χθες μου φαινεται που ημουν 336🤣 Ποια χρονιά ήταν; Εγώ έχω χάσει το μέτρημα αλλά είχα μπει Φεβρουάριο (Α ΕΣΣΟ) του 2009 και αν θυμάμαι καλά ήμουν στην σειρά 306. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Γ' ΕΣΣΟ 2010 (ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ) 312 ΣΕΙΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Ποια χρονιά ήταν; Εγώ έχω χάσει το μέτρημα αλλά είχα μπει Φεβρουάριο (Α ΕΣΣΟ) του 2009 και αν θυμάμαι καλά ήμουν στην σειρά 306. Ιανουαριος 2015,η εσσο πηγε 1 εβδομαδα πισω λογω εκλογων και ηταν τοτε που ανελαβε ο Καμενος. Μιλαμε για καταστασεις ονειρο και μπορω πλεον να λεω με σιγουρια τι σημαινει "εμπλοκη". Απολυση 28η Οκτωβριου 2015🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 14/11/2022 στις 3:08 ΠΜ, SabotazNic είπε Ουτε καν. Με του Μαρτιου θα πας Έχεις απόλυτο δίκιο με μπέρδεψαν οι επιλογές που μου έδωσε. Το χαζό όμως έιναι ότι και εγώ Νοέμβριο έκοψα την αναβολή και μπήκα Μάρτιο 🤣 Στις 18/11/2022 στις 1:04 ΜΜ, georgkar94 είπε Το καλυτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις ότι δν ξέρεις τίποτα και ότι σε ποναει η μέση σου. Ετσι θα κάθεσαι κάπου ήσυχα και θα περιμένεις.. Το να σε χώσουν σ γραφείο να τς βγάζεις τη δουλειά έχοντας από πανω σου άτομα που με το ζόρι βγαλαν λυκειο συμφέρει μόνο αν δν κανεις υπηρεσίες.. ή αρκετές τιμητικές που θα σε βγάλουν μια ώρα αρχύτερα από κει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 53 συνεχόμενες υπηρεσίες. Μια μέρα είχα κάνει στον Έβρο 5 ώρες συνεχόμενης λάντζα από τα ταψιά που έφεραν από άσκηση 15 ημερών. Ξύλο μεταξύ σειρών,. ξύλο μεταξύ φαντάρων και στελεχών. Φαντάρος να ανακατεύει τις φακές με την μπότα του παπουτσιού που φόραγε. Λόγω ελλείψεις ατόμων να έχω κάνει ΑΗΔΜ και επόπτης κάποιες μέρες. Περιπολίες πυρασφάλειας τα μεσάνυχτα. Συνάντηση με παράνομων μεταναστών σε περίπολο πέριξ των συνόρων. Ηδονοβλεψία με τα κυάλια του στρατού σε παρατηρητήριο φυλακίου (κοίταζε σε παραπόταμο που ήταν σημείο συνάντησης). Συναγερμός και θέσεις μάχης μέσα στο σκοτάδι. Συνέβησαν πολλά. Για εκφοβισμός και ληστείες δεν θέλω να πω λεπτομέρειες για να μην βαρύνω το κλίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Με τί βαθμό έκανες αυδμ και εας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Με τί βαθμό έκανες αυδμ και εας; Ως δεκανέας, στα χαρτιά ήταν υπαξιωματικός αυδμ και αξιωματικός επόπτης αυτοί παρατούσαν την βάρδια και έβγαιναν ο ένας ο υπολοχαγός είχε γκόμενα και τραβιόταν. Ο στρατός ήταν ένα απέραντο καταλαβαίνεις ήρθε και επιθεωρητής στρατού όταν πήρα μετάθεση και τα έκανε όλα ρόιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sz97 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση, μετάθεση για ΟΑΣ δεν έρχεται μετά από ΣΒΕΝ και οι ΟΑΣιτες πάνε για ΣΠΕΝ στην Καρδίτσα ; Λέω κάτι λάθος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Sz97 είπε Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση, μετάθεση για ΟΑΣ δεν έρχεται μετά από ΣΒΕΝ και οι ΟΑΣιτες πάνε για ΣΠΕΝ στην Καρδίτσα ; Λέω κάτι λάθος ; Απο τι ξερω ναι, γιατι τι διαφορετικο εγινε? Το μονο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι μετα απο ΣΒΕΝ ή και πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις