Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταξε, για κάτι τόσο ιδιαίτερο θα σου δοθούν οι ακόλουθες επιλογές την ημέρα που παρουσιάζεσαι:

1. Κατατάσσεσαι απευθείας ως στρατηγός και απολύεσαι Chuck Norris

2. Δουλειά στο Α' Γραφείο με μισθό ~13.000€/μήνα και κάθε μέρα σπίτι σου με εταιρικό Stayer

3. Ρίχνεις τον πρωθυπουργό της χώρας και αναλαμβάνεις τα καθήκοντά του, απολαμβάνοντας ΜΟΝΟ τα benefits του, και όχι τις υποχρεώσεις του 

4. Όλα τα παραπάνω 

• Thanks 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Κοίταξε, για κάτι τόσο ιδιαίτερο θα σου δοθούν οι ακόλουθες επιλογές την ημέρα που παρουσιάζεσαι:

1. Κατατάσσεσαι απευθείας ως στρατηγός και απολύεσαι Chuck Norris

2. Δουλειά στο Α' Γραφείο με μισθό ~13.000€/μήνα και κάθε μέρα σπίτι σου με εταιρικό Stayer

3. Ρίχνεις τον πρωθυπουργό της χώρας και αναλαμβάνεις τα καθήκοντά του, απολαμβάνοντας ΜΟΝΟ τα benefits του, και όχι τις υποχρεώσεις του 

4. Όλα τα παραπάνω 

Untitled.png

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε

Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής

Για μετρ σε λεσχη σε κοβω

Δημοσ.
10 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε

Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής, τι μπορώ να κάνω στον στρατό κατά την θητεία μου (ή ξηρά ή αεροπορία); Δηλαδή δικαιούμαι κάποια ειδικότητα και να είμαι σε γραφείο λόγω ακαδημαϊκών γνώσεων;

μια συμβουλη τελειως φιλικα: μη διανοηθεις και αρχιζεις αυτα σε κανενα μονιμα αξιωματικο (ασχετα με το οπλο) γιατι σε βλεπω υπευθηνο μοναδος για

-γοπινγκ

-περιποιηση καλλιοπης

-ανθρωπινο alarm στο θαλαμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε

Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής, τι μπορώ να κάνω στον στρατό κατά την θητεία μου (ή ξηρά ή αεροπορία); Δηλαδή δικαιούμαι κάποια ειδικότητα και να είμαι σε γραφείο λόγω ακαδημαϊκών γνώσεων;

Επειδή σε γλέντησαν οι απο πάνω, και καλά σου έκαναν, εγώ λέω να απαντήσω σοβαρά. Κατ' αρχήν στο στρατό δικαιούσαι μόνο ο,τι προβλέπεται λόγω νομοθεσίας (προσοχή στη λέξη δικαιούσαι). Επίσης ενα πολύ μεγάλο ποσοστό των φαντάρων είναι μηχανικοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι κλπ, κάτοχοι μεταπτυχιακού απο τοπ πανεπιστήμια κ.ο.κ., αν όλοι αυτοι "δικαιούνταν" γραφειάρα, για χαμαλίκια δε θα έμενε κάνενας. Δε θα πας εσύ να τους ξεβλαχέψεις. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος εάν οι αποσπάσεις (για μετά την εκπαίδευση ειδικοτητας) σκάνε στο 1ο γραφείο πριν την ημέρα λήξης της εκπαιδευσης;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επειδή σε γλέντησαν οι απο πάνω, και καλά σου έκαναν, εγώ λέω να απαντήσω σοβαρά. Κατ' αρχήν στο στρατό δικαιούσαι μόνο ο,τι προβλέπεται λόγω νομοθεσίας (προσοχή στη λέξη δικαιούσαι). Επίσης ενα πολύ μεγάλο ποσοστό των φαντάρων είναι μηχανικοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι κλπ, κάτοχοι μεταπτυχιακού απο τοπ πανεπιστήμια κ.ο.κ., αν όλοι αυτοι "δικαιούνταν" γραφειάρα, για χαμαλίκια δε θα έμενε κάνενας. Δε θα πας εσύ να τους ξεβλαχέψεις. 

Απλά ρώτησα Οι άλλοι έπεσαν να με φάνε Ρώτησα επειδή έχω ακούσει για διάφορες ειδικότητες που μπαίνουν σε ανάλογα τμήματα π.χ. για πληροφορικάριους έρευνας πληροφορικής, γιατρούς στο υγειονομικό, μηχανικούς στο μηχανικό κ.α. Με τη αυτή λογική ρώτησα αν υπάρχει κάτι διοικητικό ή οικονομικό ή λογιστικό Προφανώς και δε θα πάω να τους "ξεβλαχέψω" και ούτε θα πάω να πουλήσω μούρη σε ανώτερους

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giorgosdimi__10 είπε

Απλά ρώτησα Οι άλλοι έπεσαν να με φάνε Ρώτησα επειδή έχω ακούσει για διάφορες ειδικότητες που μπαίνουν σε ανάλογα τμήματα π.χ. για πληροφορικάριους έρευνας πληροφορικής, γιατρούς στο υγειονομικό, μηχανικούς στο μηχανικό κ.α. Με τη αυτή λογική ρώτησα αν υπάρχει κάτι διοικητικό ή οικονομικό ή λογιστικό Προφανώς και δε θα πάω να τους "ξεβλαχέψω" και ούτε θα πάω να πουλήσω μούρη σε ανώτερους

αγορι μου δεν εχεις ακουσει "εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος";

Εχε υποψη σου οτι θα δεις

1)ρωμα ρπ (ρωσοποντιοι), πρεζακια κτλ ιδιως στην αρχη στον ιδιο θαλαμο (εκει που κοιμασαι)

2)Δεν ειναι απιθανο ενας αξεστος να σου δινει διαταγες

3)τα βυσματα (χωρις καν πτυχιο) να περνουν τις θεσεις που εσυ εχεις στο μυαλο σου

4)Δεν ειναι σπανιο ακομα και ατομα με διδακτορικο π.χ χημεια να τους βαλουν να καθαριζουν ...αρματα

οπου χρειαστει (π.χ αιτηση) ή σε ρωτησει καποιο "στελεχος" εκει μεσα ανεφερε τα προσοντα σου διαφορετικα καλυτερα να καθισεις στα αυγα σου

Δημοσ.
Στις 23/9/2022 στις 2:01 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Είμαι ήδη στρατό και θέλω να πάρω ι5.Ξερει κάποιος σίγουρα ποιες είναι οι επιπτώσεις από αυτό το χαρτί Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να συνεχίσω σχολή οδοντοτεχνικης, θα φέρει κάποια επιπτώσει σε αυτόν τον τομέα?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

1)ρωμα ρπ (ρωσοποντιοι), πρεζακια κτλ ιδιως στην αρχη στον ιδιο θαλαμο (εκει που κοιμασαι)

ΥΠΕΡσπανιες περιπτωσεις τα τελευταια χρονια. Για την ακριβεια δεν βρηκα ΟΥΤΕ 1 σε 3 διαφορετικα στρατοπεδα και ποτε κανεις στο περιβαλλον μου δεν ανεφερε οτι εχει πρεζακι συφανταρο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

5 στρατόπεδα άλλαξα, ΟΥΤΕ εναν δε βρήκα και εγώ.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε

Οι μόνοι που μπαίνουν σε κάτι σχετικό είναι οι γιατροί, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί στο στράτευμα. Όλοι οι υπόλοιποι στη λάντζα (εξαιρούνται τα βύσματα, πάντα).

3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

οπου χρειαστει (π.χ αιτηση) ή σε ρωτησει καποιο "στελεχος" εκει μεσα ανεφερε τα προσοντα σου διαφορετικα καλυτερα να καθισεις στα αυγα σου

Επίσης αυτό. Μην αρχίσεις να λες ξέρω το ένα ξέρω το άλλο, γιατί το μόνο που θα κερδίσεις είναι χώσιμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

οπως τα υπολογιζω γυρω στο 381 πρεπει να ειναι

έφτασε 381 ; Πως παιρνουν τα γ@μημεν@ τα χρόνια. Σε ευχαριστω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...