georgkar94 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, alex1234532 είπε Δεν ξέρω παιδια.. Είναι μεγαλη αποφαση να πω να κόψω την σχολή το καλοκαίρι για ένα χρόνο... Από την άλλη δεν θέλω μετά το μεταπτυχιακό... Γιατί δεν το έκανα στα 18? 😂 Η σωστή σειρά είναι τελειώνεις με πτυχίο και μεταπτυχιακό και πας στρατό να ξεκουραστείς ένα χρόνο... Δεν είναι και το καλυτερο πραγμα να κάτσεις ένα χρόνο και να ξαναγυρίσεις μετά στη σχολή.. Ο στρατός θα σε κάνει τεμπέλη και θες κ ενα διάστημα να επανέλθεις 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μιλώντας εκ πείρας, μετά το μεταπτυχιακό είναι βλακεία, καλά αν μάλιστα το μεταπτυχιακό είναι στο εξωτερικό τότε είναι μέγιστη βλακεία. Το έκανα, το μετάνιωσα, οπότε θα συνέστηνα να το αποφύγετε. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω που προτείνει μετά το προπτυχιακό, ναι μεν να εχεις τελειώσει με τη σχολή να μην εχεις αναθέματα αλλά να μην είσαι κι έτοιμος για αγορά εργασίας. Ξεμπερδεύεις με σχολή, για μένα πας απευθείας κιολας με ΕΣΣΟ Ιουλίου ει δυνατόν, και το πολύ τον επόμενο Ιούλιο έχεις καθαρίσει για να κάνεις ο,τι γουστάρεις, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, να μεταναστεύσεις Silicon Valley, να μπαρκάρεις, να ανοίξεις επιχείρηση, να βρεις sugar mama να σε ταϊζει, με ο,τι τη βρίσκει ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1234532 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Χαχαχα σωστό. Αν και θα κάνω 9μηνο γιατί είμαι από Έβρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα Βρίσκομαι στη Θήβα για εκπαίδευση και 25 ορκίζομαι. Θέλω να πάω ΕΛΔΥΚ και έτσι έχω δηλώσει. Σήμερα ήρθε η προεδρική φρουρά και με επέλεξαν πέρα από τους εθελοντές. Τους είπα προφανώς ότι δεν ενδιαφέρομαι αλλά αυτοί επέμεναν ότι θα περάσει από το χέρι του διοικητή και είναι στην κρίση του. Ενημέρωσα πως έχω πλατυποδία και είπαν θα το κοιτάξουν. Έχω ελπίδες να πάω κύπρο ή το έχασα και θα με πάνε για 12μηνο προεδρική φρουρά? Δεν θέλω να πάω σε καμία περίπτωση λόγω 12μηνου , λόγο οικονομικών ( για αυτό διάλεξα και Κύπρο ) αλλά δεν έχω και κανέναν στην Αθήνα. Όποιος γνωρίζει τη διαδικασία ασ ρίξει μια ενημέρωση. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, alex1234532 είπε Δεν ξέρω παιδια.. Είναι μεγαλη αποφαση να πω να κόψω την σχολή το καλοκαίρι για ένα χρόνο... Από την άλλη δεν θέλω μετά το μεταπτυχιακό... Γιατί δεν το έκανα στα 18? 😂 εγώ διαφωνώ με τον παραπάνω και πιστέυω οτι καλύτερα θα ηταν να ειχα μπει στα 18. θα ημουν ξενοιαστος, και ισως εβγαινα πιο ωριμος. Επίσης ναι, να μπεις πριν το μεταπτυχιακό. Εγώ που μπαινω τώρα (μετά το μεταπτυχιακό) και έχασα μεγάλες ευκαιρίες και στην εργασία μου αλλά και σε διασυνδέσεις που ειχα για αλλες δουλειες. μεγαλύτερο εμπόδιο τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos130 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει τύχει να ακούσετε να κόβουν την άδεια ορκωμοσίας από όλη τη σειρά σε κάποιο ΣΥΠΟ ή είναι ψαρωτικό για τους Νέους; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από mitsos130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mitsos130 είπε Έχει τύχει να ακούσετε να κόβουν την άδεια ορκωμοσίας από όλη τη σειρά σε κάποιο ΣΥΠΟ ή είναι ψαρωτικό για τους Νέους; Συνήθως η άδεια ορκομωσίας είναι 10 ημερών . Εάν τη κόψουν θα τη πάρουν μετά . Έτυχε σε άτομα Δ εσσο που τη πήραν μετα τη βασικη εκπαίδευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos130 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Με το ζόρι βρήκαμε αεροπορικά μέσω Αθηνών για Θεσσαλονίκη (155€), γιατί καράβι εχει μετά απο 2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mitsos130 είπε Έχει τύχει να ακούσετε να κόβουν την άδεια ορκωμοσίας από όλη τη σειρά σε κάποιο ΣΥΠΟ ή είναι ψαρωτικό για τους Νέους; Οχι, είναι διαταγή αρχηγού η άδεια, δε κόβεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiatrosRossi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα, Βρίσκομαι ακριβώς μετά τα σπεν σε εκπαίδευση ειδικότητας, το βύσμα μου ισχυρίζεται ότι μετά την ειδικότητα μόνο μπορεί να με παρει με απόσπαση κάπου που θέλω (στην ίδια περιοχή με το στρατόπεδο που βρισκομαι είναι αυτο που θελω) γνωρίζεται εάν κάτι τέτοιο στεκει; Εννοω μετά την ειδικότητα σκάνε οι αποσπασεις; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από GiatrosRossi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, GiatrosRossi είπε Καλησπέρα και από εμένα, Βρίσκομαι ακριβώς μετά τα σπεν σε εκπαίδευση ειδικότητας, το βύσμα μου ισχυρίζεται ότι μετά την ειδικότητα μόνο μπορεί να με παρει με απόσπαση κάπου που θέλω (στην ίδια περιοχή με το στρατόπεδο που βρισκομαι είναι αυτο που θελω) γνωρίζεται εάν κάτι τέτοιο στεκει; Εννοω μετά την ειδικότητα σκάνε οι αποσπασεις; σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GiatrosRossi είπε Καλησπέρα και από εμένα, Βρίσκομαι ακριβώς μετά τα σπεν σε εκπαίδευση ειδικότητας, το βύσμα μου ισχυρίζεται ότι μετά την ειδικότητα μόνο μπορεί να με παρει με απόσπαση κάπου που θέλω (στην ίδια περιοχή με το στρατόπεδο που βρισκομαι είναι αυτο που θελω) γνωρίζεται εάν κάτι τέτοιο στεκει; Εννοω μετά την ειδικότητα σκάνε οι αποσπασεις; Λογικο το βρισκω καθως και οι κατ εξαίρεση μεταθεσεις τοτε δίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nadal1999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα έχω πάρει μετάθεση στην 350 πκβ Σέδες με ειδικότητα πυροσβέστης όμως δεν θα μπω πυρασφάλεια λόγω το ότι υπάρχουν ποιο παλιοί σε αναμονή πριν από εμένα θέλω να ρωτήσω μετάθεση πότε μπορώ να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Στις 14/11/2022 στις 10:30 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Μιλώντας εκ πείρας, μετά το μεταπτυχιακό είναι βλακεία, καλά αν μάλιστα το μεταπτυχιακό είναι στο εξωτερικό τότε είναι μέγιστη βλακεία. Το έκανα, το μετάνιωσα, οπότε θα συνέστηνα να το αποφύγετε. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω που προτείνει μετά το προπτυχιακό, ναι μεν να εχεις τελειώσει με τη σχολή να μην εχεις αναθέματα αλλά να μην είσαι κι έτοιμος για αγορά εργασίας. Ξεμπερδεύεις με σχολή, για μένα πας απευθείας κιολας με ΕΣΣΟ Ιουλίου ει δυνατόν, και το πολύ τον επόμενο Ιούλιο έχεις καθαρίσει για να κάνεις ο,τι γουστάρεις, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, να μεταναστεύσεις Silicon Valley, να μπαρκάρεις, να ανοίξεις επιχείρηση, να βρεις sugar mama να σε ταϊζει, με ο,τι τη βρίσκει ο καθένας. Ανάλογα τη περίπτωση, τη δουλειά που ψάχνει ι καθένας, το μεταπτυχιακό που κάνει.. Στη δικιά μου πχ το να αφήσω ένα χρόνο που δεν θα χω επαφή και να ξαναγυρισω μετά Γ μεταπτυχιακό θα ήταν πιο κουραστικό.. Επίσης ανάλογα και το που πας.. Άλλο να πας ένα χρόνο στον ευρο μακριά από όλα και άλλο 9 μήνες δίπλα στο σπίτι σου με κάθε μέρα εξοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosdimi__10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό λογιστικής - χρηματοοικονομικής, τι μπορώ να κάνω στον στρατό κατά την θητεία μου (ή ξηρά ή αεροπορία); Δηλαδή δικαιούμαι κάποια ειδικότητα και να είμαι σε γραφείο λόγω ακαδημαϊκών γνώσεων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις