Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Lolaiko είπε

Καλημέρα σας, η δικιά μου η αναβολή, λήγει αύριο, οπότε θα με καλέσουν με την Εσσο του Νοεμβρίου, η του Ιανουαρίου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ιανουαρίου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, simospeir είπε

Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση οσοι μπηκαν αυτες τις μερες στο στρατοπεδο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΚΑΒΗΣΟΣ ΕΒΡΟΥ σας ελεξαν για κινητο?

Μπήκα σε στρατόπεδο Λαμίας προχθές, αλλά νομίζω ισχύει και σε όλα τα στρατόπεδα αυτό, σχεδόν.

Όχι μόνο δεν πήραν κινητά, όχι μόνο δεν μας έλεγξαν τις τσάντες/ζήτησαν να βγάλουμε τα πράγματα από τους σακους, αλλά και τα ίδια τα στελέχη μας ζήτησαν να βγάλουμε τα κινητά μας πρώτη μέρα να πάρουμε φωτογραφία την ταυτότητα μας. Τα έβγαζαν και μπροστά μας τα δικά τους.

Μην σε νοιάζει καν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, AntoMast είπε

Μπήκα σε στρατόπεδο Λαμίας προχθές, αλλά νομίζω ισχύει και σε όλα τα στρατόπεδα αυτό, σχεδόν.

Όχι μόνο δεν πήραν κινητά, όχι μόνο δεν μας έλεγξαν τις τσάντες/ζήτησαν να βγάλουμε τα πράγματα από τους σακους, αλλά και τα ίδια τα στελέχη μας ζήτησαν να βγάλουμε τα κινητά μας πρώτη μέρα να πάρουμε φωτογραφία την ταυτότητα μας. Τα έβγαζαν και μπροστά μας τα δικά τους.

Μην σε νοιάζει καν.

ΚΕΥΠ λεμε κ κλαιμε🤣

Επεξ/σία από Gatilaras

3 λεπτά πριν, alex1234532 είπε

Αξίζει να κόψω αναβολή μέσα στο προπτυχιακο (4ο έτος) ή να παω μετά το μεταπτυχιακό;

κοφτην τωρα, οσο νωριτερα τοσο καλυτερα. Μετα το μεταπτυχιακο θα εχεις τις διασυνδεσεις σου, θα θες να τις χασεις για 1 χρονο?

• Like 2

14 ώρες πριν, alex1234532 είπε

Αξίζει να κόψω αναβολή μέσα στο προπτυχιακο (4ο έτος) ή να παω μετά το μεταπτυχιακό;

Εαν δεν έχεις μαθήματα στην πλάτη σου, ναι, αν έχεις μαθήματα, καθάρισε πρώτα τα μαθηματα, στο στρατό κολλάει το μυαλό και δεν θα έχεις όρεξη/ικανότητα να ασχοληθείς με οτιδήποτε ακαδημαϊκό. 

Γιατί να μη πας μόλις τελειώσεις το προπτυχιακό;

Δεν χρωστάω κανένα μάθημα, και έχω σκοπό να μην χρωστάω ουτε τώρα που είμαι 3ο έτος. Μετά το πτυχιο δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα γιατί θα ήθελα σε συνδιασμο με την πτυχιακή και τις σχέσεις που θα έχω να τον επιβλεπων καθηγητή να μπω σε ένα μεταπτυχιακό κατευθείαν, χωρίς να υπάρξει διακοπή χρόνου. Ασε που πολλα μεταπτυχιακά διαγράφονται , και μπορεί να μην προλαβω να κάνω αυτό που θέλω... 

5 ώρες πριν, alex1234532 είπε

Δεν χρωστάω κανένα μάθημα, και έχω σκοπό να μην χρωστάω ουτε τώρα που είμαι 3ο έτος. Μετά το πτυχιο δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα γιατί θα ήθελα σε συνδιασμο με την πτυχιακή και τις σχέσεις που θα έχω να τον επιβλεπων καθηγητή να μπω σε ένα μεταπτυχιακό κατευθείαν, χωρίς να υπάρξει διακοπή χρόνου. Ασε που πολλα μεταπτυχιακά διαγράφονται , και μπορεί να μην προλαβω να κάνω αυτό που θέλω... 

Μετα απο ενα μεταπτυχιακο, ειδικα αν εισαι καλος, ανοιγουν σημαντικες πορτες και εχεις ηδη αποκτησει καλες επαφες. Ειναι κριμα να εχεις εμποδιο τον στρατο εκει.

• Like 1

Δεν ξέρω παιδια.. Είναι μεγαλη αποφαση να πω να κόψω την σχολή το καλοκαίρι για ένα χρόνο... Από την άλλη δεν θέλω μετά το μεταπτυχιακό... Γιατί δεν το έκανα στα 18? 😂

2 ώρες πριν, alex1234532 είπε

Δεν ξέρω παιδια.. Είναι μεγαλη αποφαση να πω να κόψω την σχολή το καλοκαίρι για ένα χρόνο... Από την άλλη δεν θέλω μετά το μεταπτυχιακό... Γιατί δεν το έκανα στα 18? 😂

Προφανως καλα εκανες και δε πηγες στα 18, δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απ' το να πας τοσο νεος στο στρατο. Και θα σε σταξουν και θα χασεις και τη σημαντικη αμεση μεταβαση απ το σχολειο στο πανεπιστημιο.

Πηγαινε μετα το πτυχιο και πριν το μεταπτυχιακο, μη το σκεφτεσαι καθολου. Στο λεω και εκ πειρας προσωπικης. Θα παρεις ανασα 9-12 μηνες απο τα εδρανα, τα αγχη και τη μελετη και θα επανελθεις με μεγαλυτερη ορεξη. Μη χωθεις στα σημαντικα "λημερια" του μεταπτυχιακου εχοντας υποχρεωση με το στρατο μπροστα σου. 

• Like 1

Στις 10/11/2022 στις 2:54 ΜΜ, Lolaiko είπε

Καλημέρα σας, η δικιά μου η αναβολή, λήγει αύριο, οπότε θα με καλέσουν με την Εσσο του Νοεμβρίου, η του Ιανουαρίου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στις 10/11/2022 στις 7:00 ΜΜ, manolis940 είπε

Ιανουαρίου.

Ουτε καν. Με του Μαρτιου θα πας

image.png.99383c8b15ba88764fa928b466209b16.png

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...