Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/11/2022 στις 2:20 ΜΜ, SIGPhantom είπε

Καλησπέρα! Παρουσιάζομαι Νεα Σάντα τις επόμενες μέρες και δεν εχω ιδεα πως θα μεταφερθώ εκει απο Αθήνα. Κάποιος που μπορεί να δώσει τα φώτα του;

Επεξ/σία από dreck88
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 hours ago, aks said:

Του 95 ειμαι

ίδια σειρά είμαστε τότε, τι είχες δηλώσει αλήθεια (;) αν και δεν παίζουν και πολύ ρόλο αυτά.

Δημοσ.
1 hour ago, SIP1995 said:

ίδια σειρά είμαστε τότε, τι είχες δηλώσει αλήθεια (;) αν και δεν παίζουν και πολύ ρόλο αυτά.

Πεζικό 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aks είπε

Έχω σοβαρό θέμα .ε την πτυχιακή μου εργασία και Μάρτιο αποκλείεται να μπω για αυτό ζητάω καθυστέρησή κατάταξης επίσης πρέπει να κάνω κύστη κόκκυγα ιδιωτικά 

Ακόμα και αν δεν σου δώσουν αναβολή στην στρατολογία (πράγμα δύσκολο αν πεις για πρόβλημα υγείας), μπορείς να πάρεις όταν παρουσιαστεί. Δεν σε κρατάνε μέσα αν δεν θέλεις και πλέον οι διαδικασίες είναι πολύ απλές. Απλά φρόντισε να τελειώνεις με την πτυχιακή και μην κωλοβαρας. 

Θα σου πρότεινα επίσης να μην κάνεις τη κύστη κόκκυγα έξω, αλλά όταν μπεις (θα παραπονεθείς ότι πονάς θα σε πάνε στο γιατρό και θα στην κάνουν). Τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι από τα καλύτερα, είναι τσάμπα και θα πάρεις και κάνα 2-3 βδομάδες αναρρωτική. Ένας φίλος μου ήταν παρόμοια περίπτωση και έχασε σχεδόν ένα μήνα από τη θητεία του.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, subnigur0th είπε

Θα σου πρότεινα επίσης να μην κάνεις τη κύστη κόκκυγα έξω, αλλά όταν μπεις

Για το συγκεκριμένο θέμα υγείας θα διαφωνήσω, γιατί βάσει αναφορών όσο υπηρετούσα, δεν την κάνουν με λέιζερ που είναι ο βέλτιστος τρόπος (και με λιγότερο πόνο) αλλά με νυστέρι κανονικά.

Δημοσ.

11 hours ago, subnigur0th said:

Ακόμα και αν δεν σου δώσουν αναβολή στην στρατολογία (πράγμα δύσκολο αν πεις για πρόβλημα υγείας), μπορείς να πάρεις όταν παρουσιαστεί. Δεν σε κρατάνε μέσα αν δεν θέλεις και πλέον οι διαδικασίες είναι πολύ απλές. Απλά φρόντισε να τελειώνεις με την πτυχιακή και μην κωλοβαρας. 

Θα σου πρότεινα επίσης να μην κάνεις τη κύστη κόκκυγα έξω, αλλά όταν μπεις (θα παραπονεθείς ότι πονάς θα σε πάνε στο γιατρό και θα στην κάνουν). Τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι από τα καλύτερα, είναι τσάμπα και θα πάρεις και κάνα 2-3 βδομάδες αναρρωτική. Ένας φίλος μου ήταν παρόμοια περίπτωση και έχασε σχεδόν ένα μήνα από τη θητεία του.

Δεν κωλοβαραω για την πτυχιακη επεσε σε μαλακα καθηγητη ο οποιος με ειχε γραμμενο εμχρι εκει που δεν παει.

Η κυστη κοκκυγα πρεπει να γινεται με laser και οχι με την παλια μεθοδο.Οσο για τα στρατιωτικα νοσοκομεια πλεον ειναι πολυ υποβαθμισμενα στο κομματι της υγειας.Οι καλυτεροι γιατροι του 401 ειναι στο μετροπολιταν τωρα.Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω ανοικτη κυστη κοκκυγα και μετα απο 3 βδομαδες αλλαγων να παω μεσα στην βρωμα του στρατου

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stavros750 είπε

Για το συγκεκριμένο θέμα υγείας θα διαφωνήσω, γιατί βάσει αναφορών όσο υπηρετούσα, δεν την κάνουν με λέιζερ που είναι ο βέλτιστος τρόπος (και με λιγότερο πόνο) αλλά με νυστέρι κανονικά.

Είναι η μέθοδος για άντρες!

4 ώρες πριν, aks είπε

Δεν κωλοβαραω για την πτυχιακη επεσε σε μαλακα καθηγητη ο οποιος με ειχε γραμμενο εμχρι εκει που δεν παει.

Η κυστη κοκκυγα πρεπει να γινεται με laser και οχι με την παλια μεθοδο.Οσο για τα στρατιωτικα νοσοκομεια πλεον ειναι πολυ υποβαθμισμενα στο κομματι της υγειας.Οι καλυτεροι γιατροι του 401 ειναι στο μετροπολιταν τωρα.Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω ανοικτη κυστη κοκκυγα και μετα απο 3 βδομαδες αλλαγων να παω μεσα στην βρωμα του στρατου

Δεν υπάρχουν καλοί στρατιωτικοί γιατροί 😕

Δημοσ.

Υπάρχουν εξαιρετικοί στρατιωτικοί γιατροί. Αλλά η φροντίδα και το ενδιαφέρον που λαμβάνεις στα στρατιωτικά νοσοκομεία πολλές φορές είναι ανάλογη του βαθμού σου ή του βαθμού του στρατιωτικού βάσει του οποίου δικαιούσαι. Άλλη αντιμετώπιση έχεις ως φαντάρος, άλλη ως γιος υπαξιωματικού, άλλη ως γιος αξιωματικού...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Υπάρχουν εξαιρετικοί στρατιωτικοί γιατροί. Αλλά η φροντίδα και το ενδιαφέρον που λαμβάνεις στα στρατιωτικά νοσοκομεία πολλές φορές είναι ανάλογη του βαθμού σου ή του βαθμού του στρατιωτικού βάσει του οποίου δικαιούσαι. Άλλη αντιμετώπιση έχεις ως φαντάρος, άλλη ως γιος υπαξιωματικού, άλλη ως γιος αξιωματικού...

Για αυτό δεν είναι καλοί. Οι ασθενείς δεν έχουν βαθμό, είναι ίσοι 😕

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, subnigur0th είπε

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι από τα καλύτερα, είναι τσάμπα και θα πάρεις και κάνα 2-3 βδομάδες αναρρωτική. Ένας φίλος μου ήταν παρόμοια περίπτωση και έχασε σχεδόν ένα μήνα από τη θητεία του.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Έχουν περάσει προ πολλού οι εποχές που είχαν προσωπικό και εγκαταστάσεις. Ακόμη η αναρρωτική είναι 12 μέρες. Οι παραπάνω μέρες είναι υπηρετημένες κανονικά.

Δημοσ.

Γινεται στο στρατο να "μεταπηδησεις" σωμα; 

Πχ απο αεροπορια/Ναυτικο να παει κανεις τεθωρακισμενα, στρατο ξηρας.

Δημοσ.

Καλημέρα σας, η δικιά μου η αναβολή, λήγει αύριο, οπότε θα με καλέσουν με την Εσσο του Νοεμβρίου, η του Ιανουαρίου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...