Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, παρουσιάζομαι 10/11 μηχανικό στην Μυτιλήνη . Γνωρίζουμε πιθανές μονάδες κατάταξης ;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρουσιάστηκε Λήμνο. Υπάρχει δυνατότητα να πάρει πρώτη μετάθεση Μακεδονία;

Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ.

καλησπέρα παιδια ληγει η αναβολη μου τελος δεκεμβρη.Ξερετε ποτε πηγαινει η καταταξη?Και αν μπορώ να πάρω και αλλη αναβολή? Είμαι 28 και η αναβολη ειναι λογω σπουδων

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aks είπε

καλησπέρα παιδια ληγει η αναβολη μου τελος δεκεμβρη.Ξερετε ποτε πηγαινει η καταταξη?Και αν μπορώ να πάρω και αλλη αναβολή? Είμαι 28 και η αναβολη ειναι λογω σπουδων

Εμενα που εληγε 31/12 με πήραν Μάρτιο. 

Αλλη αναβολη δεν δικαιολογειται εκτος για διδακτωρικο ή για αλλους λογους (πχ υγειας κτλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μάγκες, είμαι κατανεμημένος πολεμική αεροπορία και θέλω Θεσσαλονίκη. Ξέρετε τι παίζει με την 113 Πτέρυγα Μάχης (Αεροπορική Βάση Μίκρας) και την 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων (Αεροπορική Βάση Σέδες) που είναι καλύτερα? Επίσης υπάρχει κάπου καλύτερα στην Θεσσαλονίκη από αυτά?

Επεξ/σία από nikosnikos2
Δημοσ.

Παρουσιάστηκε Λήμνο. Υπάρχει δυνατότητα να πάρει πρώτη μετάθεση Μακεδονία; Σε πόσο διάστημα; Μου είπαν ότι είναι άλλη στρατιά και θα μείνει εκεί γύρω 5 μήνες και κουραφέξαλα. Είναι και υπόχρεος 9 μηνών θητείας λόγω τριτεκνίας!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mitsos130 είπε

Παρουσιάστηκε Λήμνο. Υπάρχει δυνατότητα να πάρει πρώτη μετάθεση Μακεδονία; Σε πόσο διάστημα; Μου είπαν ότι είναι άλλη στρατιά και θα μείνει εκεί γύρω 5 μήνες και κουραφέξαλα. Είναι και υπόχρεος 9 μηνών θητείας λόγω τριτεκνίας!

Η πρώτη μετάθεση είναι όντως στο 5μηνο. Οπότε μια χαρά στα είπαν

Δημοσ.
4 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Εμενα που εληγε 31/12 με πήραν Μάρτιο. 

Αλλη αναβολη δεν δικαιολογειται εκτος για διδακτωρικο ή για αλλους λογους (πχ υγειας κτλπ)

Για κοινωνικούς λόγους δεν μπορείς?

Επίσης παιδιά τον Μάρτιο τι ημερομηνίες είναι η κατάταξη στο περίπου 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, aks είπε

Για κοινωνικούς λόγους δεν μπορείς?

Επίσης παιδιά τον Μάρτιο τι ημερομηνίες είναι η κατάταξη στο περίπου 

Αναλογως υποθετω...δεν μπορεις να σου απαντησει καποιος.

Οπως μπαινουν και τωρα υπολογισε. Γυρω στο 1το δεκαημερο

Δημοσ.
4 hours ago, aks said:

Έχεις κλείσει ήδη τα 28 ή είσαι 27 στα 28 ; Και εγώ στη ίδια φάση με εσένα είμαι, ίδια σειρά σκέψου, και τα ψάχνω για αναβολή και τα λοιπά.

Δημοσ.

Παιδιά αν δεν έχετε πάρει ήδη την εξάμηνη για κοινωνικούς λόγους κλπ μπορείτε να την πάρετε. Αρκετοί σκάγαν με χαρτί από γιατρό πχ για οσφυαλγία ή άλλοι πηγαίναν και χύμα και λέγαν έχω πρόβλημα με τη σχολή ή έχω οικονομικό θέμα και δεν μπορώ να μπω τώρα (πχ αν ήταν να μπουν πριν πάνε σεζόν).

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, αλλά δεν νομίζω. Εκεί που το ψάχναν παραπάνω ήταν σε αυτούς που πηγαίναν είτε για απαλλαγή είτε για 2η αναβολή για λόγους υγείας.

Δημοσ.
13 hours ago, SIP1995 said:

Έχεις κλείσει ήδη τα 28 ή είσαι 27 στα 28 ; Και εγώ στη ίδια φάση με εσένα είμαι, ίδια σειρά σκέψου, και τα ψάχνω για αναβολή και τα λοιπά.

Του 95 ειμαι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aks είπε

Του 95 ειμαι

Ρε αδερφε πηγαινε ενας χρονος ειναι μην προσπαθεις να το αποφυγεις δεν γινεται.Ουτε εγω θελω να παω αλλα ειναι αναγκαστικο και μπαινω τωρα.Ειμαστε 20 χρονων και εισαι 28 και τι προσπαθεις να μην πας δεν γινεται.

• Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, Selmas said:

Ρε αδερφε πηγαινε ενας χρονος ειναι μην προσπαθεις να το αποφυγεις δεν γινεται.Ουτε εγω θελω να παω αλλα ειναι αναγκαστικο και μπαινω τωρα.Ειμαστε 20 χρονων και εισαι 28 και τι προσπαθεις να μην πας δεν γινεται.

Έχω σοβαρό θέμα .ε την πτυχιακή μου εργασία και Μάρτιο αποκλείεται να μπω για αυτό ζητάω καθυστέρησή κατάταξης επίσης πρέπει να κάνω κύστη κόκκυγα ιδιωτικά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aks είπε

Έχω σοβαρό θέμα .ε την πτυχιακή μου εργασία και Μάρτιο αποκλείεται να μπω για αυτό ζητάω καθυστέρησή κατάταξης επίσης πρέπει να κάνω κύστη κόκκυγα ιδιωτικά 

πάνε και συζητησέ το όταν σε καλέσουν, να πάρεις αναβολή είτε για την πτυχιακή είτε για ιατρικούς λόγους.

Πάνε και πες την αλήθεια και το βλέπεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...