Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παρουσιαζομαι 645 Μ/Κ ΤΠ στρατοπεδο Τριανταφυλλιδη Ξανθη, ξερουμε τιποτα για το στρατοπεδο ? Με τα κινητα ειναι οκ η αυστηρα ? Επισης εχω επιλεγει για σωμα Μηχανικο (ΥΕΑ), δεν επιθυμω να παω εφεδρος και γνωριζω πως μπορω να αρνηθω, παρολα αυτα εχω πτυχιο πληροφορικης και προυπηρεσια τα οποια και ανεφερα μολις διεκοψα την αναβολη καθως ηθελα να υπηρετησω στο σωμα ερευνας πληροφορικης. Υπαρχει περιπτωση οταν παρουσιαστω να τους πω πως θελω σωμα ερευνας πληροφορικης και να κανω αιτηση να αλλαξω η ουτε καν ? Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mag25 είπε

Καλησπερα, παρουσιαζομαι 645 Μ/Κ ΤΠ στρατοπεδο Τριανταφυλλιδη Ξανθη, ξερουμε τιποτα για το στρατοπεδο ? Με τα κινητα ειναι οκ η αυστηρα ? Επισης εχω επιλεγει για σωμα Μηχανικο (ΥΕΑ), δεν επιθυμω να παω εφεδρος και γνωριζω πως μπορω να αρνηθω, παρολα αυτα εχω πτυχιο πληροφορικης και προυπηρεσια τα οποια και ανεφερα μολις διεκοψα την αναβολη καθως ηθελα να υπηρετησω στο σωμα ερευνας πληροφορικης. Υπαρχει περιπτωση οταν παρουσιαστω να τους πω πως θελω σωμα ερευνας πληροφορικης και να κανω αιτηση να αλλαξω η ουτε καν ? Ευχαριστω εκ των προτερων!

Με τα κινητά είναι χαλαροί αλλά οι φίλοι μου που πέρασαν από εκεί είπαν ότι παίζουν κοριοί οπότε πάρε κανένα σπρει μπας και κάνει τίποτα. 

Τώρα για Έρευνα Πληροφορικής, έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις αίτηση όταν παρουσιαστείς και να στείλεις βιογραφικό αλλά το πόσο εύκολα σε παίρνουν αν δεν έχεις βύσμα δεν το γνωρίζω 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/10/2022 στις 1:31 ΜΜ, PassageToBabylon είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Δικαιούμαι 9μηνη θητεία ως τριτεκνος και έχω την παρακάτω (μάλλον ηλίθια) απορία:

Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογία είναι διαφορετικό από το απλό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που βγάζουμε μέσω gov.gr? Δεν έχει κάποια επιλογή που να λέει ότι είναι συγκεκριμένα για την στρατολογία 

Ναι, στο gov.gr βγαζει το απλο για νομικη χρηση. Για στρατολογικη πρεπει να πας ο ιδιος στο δημοτολογιο του δημου σου και να ζητησεις για στρατολογικη χρηση, ειναι διαφορετικο. Και γω σημερα το εμαθα και απ οτι μου ειπαν δε μπορουνα στο βγαλουν ηλεκτρονικα η με μειλ. Οποτε πας στο δημοτολογιο του δημου σου και ζητας το πιστοποιητικο για στρατολογικη χρηση.

Επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω, εχω ακουσει πως ειναι δουλεια θαλαμοφυλακα να σε ξυπναει για τις αλλαγες, το πρωι κλπ. Περα απο αυτο, αν χρειαστει ξυπνητηρι, πως το κανετε εσεις για να μη ξυπνατε ολο το θαλαμο ? Γενικα εχω δει οτι και ακουστικα να φοραω ακουγεται και απ το κινητο. Καμια συμβουλη ?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sz97 είπε

Καλησπέρα. Γνωρίζουμε που έχει Μονάδες Μηχανικού στην Μυτιλήνη;

Στην Καλλονή-Πετσοφά που ήμουν εγώ είχε. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stavros750 είπε

Στην Καλλονή-Πετσοφά που ήμουν εγώ είχε. 

Μόνο εκεί έχει βασικά. Το ένδοξο 98ΤΜΧΕΘ 

5 μήνες είχα περάσει εκεί το 2007

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, είμαι στρατιώτης της Ε ΕΣΣΟ 22' και υπηρετώ στην Κω! Παρουσιάστηκα πιο αργά από ότι ήταν προγραμματισμένο λόγω μιας μετατόπισης ημερομηνίας κατάταξης που πήρα για λόγους υγείας. Τώρα που τελείωσαν τα ΣΠΕΝ είχα κάνει κάποιες κινήσεις να φύγω με μετάθεση αλλά μάταια καθώς τα έγγραφα μου δεν είχαν διαβιβαστεί στο ΓΕΣ/ΔΟΘ με αποτέλεσμα να μην φαίνομαι πουθενά και άρα να μην μπορεί να έρθει μετάθεση.... Αρχή της επόμενης εβδομάδας μπαίνει η καινούργια ΕΣΣΟ, και εγώ ενημερώθηκα εχθές πως εμφανίζομαι πλέον στο σύστημα . Από εδώ και μπρος πότε να περιμένω μετάθεση; Μπορούν τα βύσματα να βγάζουν οποιαδήποτε στιγμή ή υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι που βγαίνουν μεταθέσεις; Πχ όταν μπαίνει η νέα ΕΣΣΟ, όταν τελειώνουν ΣΒΕΝ, ΣΠΕΝ κτλπα;

Υ.Γ: ένας γνωστός μου, μου είπε πως αν έχεις άτομο να σε φτιάξει, φτιάχνεται η μετάθεση ανά πάσα ώρα και στιγμή με εξαίρεση την προεδρική φρουρά όπου είναι πιο αυστηρά τα πράγματα. 

Επεξ/σία από KostasKG
Δημοσ.

Μου έχει βγει μετάθεση για ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ και θα ήθελα να ρωτήσω ως άοπλος που είμαι τι επρόκειτο να κάνω στο στρατόπεδο από υπηρεσίες κτλ, καθώς και πως θα με πηγαίνει μέσα/έξω? Είχα αγχωθει λίγο με αυτα που διάβαζα μέχρις ότου είδα πως η κατάσταση τους τελευταίους μήνες έφτιαξε. Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, KostasKG είπε

Καλησπέρα σε όλους, είμαι στρατιώτης της Ε ΕΣΣΟ 22' και υπηρετώ στην Κω! Παρουσιάστηκα πιο αργά από ότι ήταν προγραμματισμένο λόγω μιας μετατόπισης ημερομηνίας κατάταξης που πήρα για λόγους υγείας. Τώρα που τελείωσαν τα ΣΠΕΝ είχα κάνει κάποιες κινήσεις να φύγω με μετάθεση αλλά μάταια καθώς τα έγγραφα μου δεν είχαν διαβιβαστεί στο ΓΕΣ/ΔΟΘ με αποτέλεσμα να μην φαίνομαι πουθενά και άρα να μην μπορεί να έρθει μετάθεση.... Αρχή της επόμενης εβδομάδας μπαίνει η καινούργια ΕΣΣΟ, και εγώ ενημερώθηκα εχθές πως εμφανίζομαι πλέον στο σύστημα . Από εδώ και μπρος πότε να περιμένω μετάθεση; Μπορούν τα βύσματα να βγάζουν οποιαδήποτε στιγμή ή υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι που βγαίνουν μεταθέσεις; Πχ όταν μπαίνει η νέα ΕΣΣΟ, όταν τελειώνουν ΣΒΕΝ, ΣΠΕΝ κτλπα;

Υ.Γ: ένας γνωστός μου, μου είπε πως αν έχεις άτομο να σε φτιάξει, φτιάχνεται η μετάθεση ανά πάσα ώρα και στιγμή με εξαίρεση την προεδρική φρουρά όπου είναι πιο αυστηρά τα πράγματα. 

Το βύσμα μπορει να σου βγάλει μετάθεση οποιαδήποτε στιγμή. Και τη Δευτέρα που λεει ο λόγος. Εξαρτάται βεβαια απο την ισχύ του. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το βύσμα μπορει να σου βγάλει μετάθεση οποιαδήποτε στιγμή. Και τη Δευτέρα που λεει ο λόγος. Εξαρτάται βεβαια απο την ισχύ του. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, PassageToBabylon είπε

Με τα κινητά είναι χαλαροί αλλά οι φίλοι μου που πέρασαν από εκεί είπαν ότι παίζουν κοριοί οπότε πάρε κανένα σπρει μπας και κάνει τίποτα. 

Τώρα για Έρευνα Πληροφορικής, έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις αίτηση όταν παρουσιαστείς και να στείλεις βιογραφικό αλλά το πόσο εύκολα σε παίρνουν αν δεν έχεις βύσμα δεν το γνωρίζω 

Aυτό είναι βασικότατο για κάθε στρατόπεδο. Οπωσδήποτε σπρει για κοριούς μαζί σας όταν παρουσιαστείτε.

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ειμαι αποφοιτος επαλ νοσηλευτικης και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μπω στο υγειονομικο και φυσικα στα στεπ αμεσως ??????

Δημοσ.

Καλησπέρα! Παρουσιάζομαι Νεα Σάντα τις επόμενες μέρες και δεν εχω ιδεα πως θα μεταφερθώ εκει απο Αθήνα. Κάποιος που μπορεί να δώσει τα φώτα του;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρετε που είναι το 3ο ΤΥΛ στο Μενίδι; Γιατί με έχει μπερδέψει λίγο η τοποθεσία. Κάποιο το δείχνει στους πρόποδες της Πάρνηθας και κάποιο άλλο σάιτ μέσα στο Μενίδι στην Χαραυγή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/11/2022 στις 4:36 ΜΜ, DjAek2003 είπε

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ειμαι αποφοιτος επαλ νοσηλευτικης και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να μπω στο υγειονομικο και φυσικα στα στεπ αμεσως ??????

Ούτε καν.

Επεξ/σία από dionisis1925
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...