Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Iordanas είπε

Στα Γρεβενά γίνονται ΣΒΕΝ-ΣΠΕΝ ή υπάρχει περίπτωση να πας σε άλλο μέρος για τα ΣΠΕΝ;

Βασικη εκπαιδευση στα Γρεβενα καναμε. Για ειδικότητα πήγαμε πισω στις μοναδες στον Εβρο οπου και παρουσιαστηκαμε.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, SIP1995 είπε

Γενικά έχω ακούσει και έχω δει διάφορα (από vids κτλ) να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet (την έκανε συγγενής μου ενώ ήταν φαντάρος), άλλος φίλος να παίζουμε LoL και να είναι στρατό. Καλά για φαγητό από έξω, καθημερινό φαινόμενο. Εκτός αν αυτά τα στρατόπεδα είναι μυστικά και δεν τα ξέρει κανείς, τι να πω. 

και μετά ξύπνησε . Του είπε η μανούλα του έλα να πιεις το γαλατάκι μωρό μου. Εαν είναι σε κάποιο φυλάκιο στο υπερπέραν .

Δωσε μου στοιχεία να  τα δώσω σε ενα φίλο μου που έχει ενα φίλο που θα τα δώσει σε ένα φίλο του  για να τον στείλω επίστρατο να στρώσει χαρακτήρα 🤣

Επεξ/σία από kawavn800
Δημοσ.
4 ώρες πριν, george572000 είπε

καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω τι Ι θα βγω

εχω 1,82 υψος 85 κιλα μυοπια εχω 4,5 και 5 βαθμους 

θελω να παω ελδυκ  ευχαριστω

Ι-2 δαγκωτό!

Απ όσο θυμάμαι πας κανονικά ΕΛΔΥΚ, ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Στις 1/11/2022 στις 7:44 ΜΜ, SIP1995 είπε

Γενικά έχω ακούσει και έχω δει διάφορα (από vids κτλ) να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet (την έκανε συγγενής μου ενώ ήταν φαντάρος), άλλος φίλος να παίζουμε LoL και να είναι στρατό. Καλά για φαγητό από έξω, καθημερινό φαινόμενο. Εκτός αν αυτά τα στρατόπεδα είναι μυστικά και δεν τα ξέρει κανείς, τι να πω. 

Θα σου πω και γω μια απ' τα ίδια. Είναι λιγάκι δύσκολο να τα πετύχεις αυτά. Εμείς για παράδειγμα είχαμε cosmote TV, βέβαια βλέπαμε ότι έβλεπε και ο ΑΥΔΜ. Ήμασταν χαλαρά και είχα και laptop. Βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να πάω το ακριβό και να παίζω και games.  Όταν πήγαινα σε φυλάκιο το βάζαμε τηλεόραση και με δεδομένα από κινητό βλέπαμε και τα ταινιάκια μας.

Σε άλλο στρατόπεδο φίλος μου είχε πόστο ΚΕΠΙΚ και του είχαν δώσει άδεια να φέρει το PC του και εκεί έπαιζε και το Lolάκι του και όσο και να μην το πιστεύεται ήταν και Ειδικές Δυνάμεις.

Γενικά μην περιμένεις ότι στα PC του στρατού θα παίξεις games, εκτός και αν έχεις σκοπό να παίξεις φλιπεράκι.

Φαγητό απ΄έξω. Δεν επιτρέπετε παντού. Στο φυλάκιο αβέρτα στο στρατόπεδο να παρακαλάς τον ΑΥΔΜ.

Μπορώ να σου πω και για άλλο φυλάκιο που στέλεχος είχε πάει το παλιό του PS4 αλλά ήταν βλαμμένα τα παιδιά ( 4 όλα κι όλα ), το έκαναν βούκινο και πήγε σε αυτιά που δεν έπρεπε.

Γενικά κάποια πράγματα ακούγονται τόσο γιατί είναι σπάνια φαινόμενα.

Δημοσ.

Ρε μαγκες καλησπερα ξανα. Εχω θεμα (νομιζω)

Εγω ολη μου την ενηλικη ζωη εχω μακρυ μουσι. Δεν ειχα ξυριστει τελος παντων σχεδον ποτε με εξαιρεση 4-5 φορες. 
Εχω αρχισει να ξυριζομαι εδω και λιγες βδομαδες για να συνηθισω αλλα κοντρα δεν μπορω να τα παιρνω, το δρεμα προς το παρον δεν το αντεχει. Στο κανονικο ξυρισμα τριχες δεν μενουν αλλα το δρεμα ειναι τραχυ οταν το "χαιδευεις" προς τα πανω και αν πας κοντα φαινονται τα μαυρα μπιμπικια απο τους πορους. Θα εχω θεμα? Γιατι το εχω αρκετο αγχος το συγκεκριμενο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sermakk είπε

Εγω ολη μου την ενηλικη ζωη εχω μακρυ μουσι. Δεν ειχα ξυριστει τελος παντων σχεδον ποτε με εξαιρεση 4-5 φορες. 
Εχω αρχισει να ξυριζομαι εδω και λιγες βδομαδες για να συνηθισω αλλα κοντρα δεν μπορω να τα παιρνω, το δρεμα προς το παρον δεν το αντεχει. Στο κανονικο ξυρισμα τριχες δεν μενουν αλλα το δρεμα ειναι τραχυ οταν το "χαιδευεις" προς τα πανω και αν πας κοντα φαινονται τα μαυρα μπιμπικια απο τους πορους. Θα εχω θεμα? Γιατι το εχω αρκετο αγχος το συγκεκριμενο

Οχι, κανενα θεμα. Εγω ουτε 1 φορα δε ξυριστηκα κοντρα στον στρατο, δε ξερω καν πως εχει προκυψει αυτο. Ειδικα αν ειναι και λιγο πιο χαλαρο το στρατοπεδο, δε θα σου πει κανεις τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Sermakk είπε

Μολις τωρα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο πραγμα, και μετα απο δευτερολεπτα ειδα το σχολιο σου. Τρομερο.

Και εγω μια απο τα ιδια. Εχω να ξυριστω 4 χρονια. Τοσα χρονια τα επαιρνα με σκαλες μηχανης κτλπ. Χθες τα πηρα πρωτη φορα με ξυραφακι, δοκιμασα κοντρα και δεν ειναι χαρουμενο το δερμα μου. 

Αναρωτιεμαι αν ειναι ΟΚ το ξυρισμα ακολουθωντας τις τριχες. Γιατι οπως ειπες, αν κανεις κινηση προς τα πανω, νιωθεις αντισταση, σε αντιθεση με το κοντρα ξυρισμα. Συν τα μαυρακια αυτα που λες.

Γενικα ΕΛΔΥΚ εχω ακουσει θελουν κοντρα; Ρωταω μιας και παω και ΕΛΔΥΚ. Το θεμα δεν ειναι πως δεν θελω κοντρα, αλλα δεν το αντεχει το δερμα μου, ακομα και με καλο aftershave..

Επεξ/σία από AntoMast
Δημοσ.
Στις 1/11/2022 στις 4:39 ΜΜ, Selmas είπε

Μαγκες καλησπρα..Εχω πτυχιο διοικησης επιχηρησεων και ενα χαρτι απο την σχολη οτι γνωριζω καποια πραγματα απο πληροφορικη.Μπορει καπως το πτυχιο μου να με βοηθησει και αν ναι που;

Περισσότερο θα σε βοηθήσει μια εμπειρία σε  τεχνική  εργασία παρά το πτυχίο. Υδραυλικούς, σιδηρουργούς οικοδόμους χρειάζονται, τεχνίτες οχημάτων. Από πτυχιούχους δεν υποφέρει το στράτευμα. 

38 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Μολις τωρα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο πραγμα, και μετα απο δευτερολεπτα ειδα το σχολιο σου. Τρομερο.

Και εγω μια απο τα ιδια. Εχω να ξυριστω 4 χρονια. Τοσα χρονια τα επαιρνα με σκαλες μηχανης κτλπ. Χθες τα πηρα πρωτη φορα με ξυραφακι, δοκιμασα κοντρα και δεν ειναι χαρουμενο το δερμα μου. 

Αναρωτιεμαι αν ειναι ΟΚ το ξυρισμα ακολουθωντας τις τριχες. Γιατι οπως ειπες, αν κανεις κινηση προς τα πανω, νιωθεις αντισταση, σε αντιθεση με το κοντρα ξυρισμα. Συν τα μαυρακια αυτα που λες.

Γενικα ΕΛΔΥΚ εχω ακουσει θελουν κοντρα; Ρωταω μιας και παω και ΕΛΔΥΚ. Το θεμα δεν ειναι πως δεν θελω κοντρα, αλλα δεν το αντεχει το δερμα μου, ακομα και με καλο aftershave..

Να που ήλθε ο καιρός να αγοράσετε ξυραφάκια και αφρό ξυρίσματος. 

Βρεξτε το πρόσωπο σας, απλώστε αφρό, μετά από 5 λεπτά ξύρισμα με gilette 3 λεπίδες. Το βράδυ ως συνήθως. Μέχρι το επόμενο βράδυ θα είστε οκ. 

ΕΛΔΥΚάριε εν δυνάμει  κάνε προσομοιώσεις. 

Τα υπόλοιπα σε pm

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sermakk είπε

1 ώρα πριν, AntoMast είπε

Δεν ξέρω για ΕΛΔΥΚ αλλά δεν έχω δει πουθενά να σου βάζουν χέρι στο πρόσωπο. Ίσως να είναι και μια κακή σηνύθεια που να την έκοψε ο covid.

Γενικά τα Gillete και όλα αυτά τα ξυράφια της σειράς είναι δύσκολο ακόμη και κόντρα να μην αφήσουν μπιμπικάκια. Δεν είναι δα και Muhle .

Η κόντρα είναι και αυτή δύσκολη υπόθεση άσε που οι περισσότεροι την κάνουν λάθος. Βασικό, είναι να ξυριζόμαστε με την φορά της τρίχας σε κάθε σημείο του προσώπου, βρέχουμε το πρόσωπο μας με ζεστό νερό πριν ξεκινήσουμε, προσπαθούμε να βρούμε ένα ξυράφι που να παίρνει την τρίχα μας εύκολα γιατί τα πολλά περάσματα προκαλούν κυρίως ερεθισμούς και τέλος πρέπει να βρείτε ένα aftershave που να δουλεύει πάνω σας. Εμένα πχ δούλεψε της apivita, όμως σε φίλο έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fouf01 είπε

Μπαινει κανεις Στρατό Ξηράς, Πυροβολικό 221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ) (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) στις 10-11-2022 ?

Αυτό νομίζω ότι είναι Πεζικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα το θέμα έχει ειπωθεί αλλά σήμερα μου είπαν για αλλαγές για τους τρίτεκνους. Ότι δήθεν δεν είναι 9μηνο σε αστικό κέντρο (όχι παραμεθόριο) αλλά 9+2 μήνες. Ισχύει;

Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mitsos130 είπε

Σίγουρα το θέμα έχει ειπωθεί αλλά σήμερα μου είπαν για αλλαγές για τους τρίτεκνους. Ότι δήθεν δεν είναι 9μηνο σε αστικό κέντρο (όχι παραμεθόριο) αλλά 9+2 μήνες. Ισχύει;

http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia

Σήμερα για τρίτεκνους είναι 9 μήνες ή 8 εάν κάνεις όλη τη θητεία (μετά την εκπαίδευση) παραμεθόριο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...