Sik21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα, σε παχυσαρκο ατομο το οποιο εχει παρει ηδη απαλλαγη 2 χρονων και το προβλημα δεν εχει καλυτερευεσει αλλα εχει επιδεινωθει δινεται απαλλαγη; Η πως παει η κατασταση γενικοτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntoMast Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Στις 31/10/2022 στις 10:51 ΠΜ, kawavn800 είπε Με ένα πολύμπριζο το βράδυ στον Θαλαμοφύλακα και είσαι οκ από όλα τα αρπακτικά. Μέχρι να καταλάβεις ποιοι είναι δίπλα σου να είσαι επιφυλακτικός και προπάντων όχι προκλητικός ( ακριβά κινητά , ρούχα κλπ). Τι εννοεις; Φερνω πολυπριζο δικο μου, το δινω σε θαλαμοφυλακα και του λεω το βραδυ να μου κοιταει το κινητο ενω κοιμαμαι; Εχει αυτην την 'υποχρεωση'; Και μπορεις να εμπιστευτεις θαλαμοφυλακα με κλειστα ματια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AntoMast είπε Τι εννοεις; Φερνω πολυπριζο δικο μου, το δινω σε θαλαμοφυλακα και του λεω το βραδυ να μου κοιταει το κινητο ενω κοιμαμαι; Εχει αυτην την 'υποχρεωση'; Και μπορεις να εμπιστευτεις θαλαμοφυλακα με κλειστα ματια; Πάρε την φιλιπινέζα σου εσύ. Αυτό το κάνεις με θαλαμοφύλακα που γνωρίζεις. Ειδάλλως όταν πας στο ΚΨΜ το φορτίζεις εκεί. Τα υπόλοιπα βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Στο Στρατό πηγαίνεις και όχι πικ νικ. Σιγά σιγά θα γνωρίσεις τους υπόλοιπους και θα αφομοιωθείς. Τα κινητά τηλέφωνα χωρίς οθόνη αφής έχουν αυτονομία μπαταρίας για 5 ημέρες. Τώρα εάν εσύ το χρειάζεσαι για να μιλάς στο Insomnia.gr insta Twitter κλπ θα τα χρειαστείς και θα τα δεις όλα. Ανέβασε μας και μια φωτογραφία μόλις πας αντάρτη βιαία διάβαση ποταμού να σε δούμε βρεγμένο γάτο. Όλα τα παραπάνω έχουν δόση χιούμορ. Σοβαρά τα παρακατω: Μη παίρνεις αντικείμενα, ρούχα μαζί σου πολλά. Δες τι επικρατεί εκεί που θα πας και μετά ζήτησε να σου στείλουν ότι χρειάζεσαι. Καλή θητεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Selmas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μαγκες καλησπρα..Εχω πτυχιο διοικησης επιχηρησεων και ενα χαρτι απο την σχολη οτι γνωριζω καποια πραγματα απο πληροφορικη.Μπορει καπως το πτυχιο μου να με βοηθησει και αν ναι που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Φιλική συμβουλή (μίνι σεντόνι): Ενώ τα πράγματα έχουν χαλαρώσει κι όλοι οι φαντάροι έχουν smartphones και τα χρησιμοποιούν φανερά, μη φτάνετε στο άλλο άκρο. Ούτε θα πάτε να παίζετε LOL, ούτε θα έχετε πολύμπριζα να φορτίζετε ταυτόχρονα κινητό, ασυρματα ακουστικά, apple watch και powerbank, ούτε θα ανεβάζετε όλη τη θητεία σας στο Instagram, ούτε θα στριμάρετε με 100αρα γραμμή στο θάλαμο. Πάρτε το κανονικό κινητό σας με μια καλή θήκη για να μη σπάσει σε κανα χαλίκι, ένα ζευγάρι φθηνα-νορμαλ ακουστικά να απομονώνεστε όταν πρέπει και ενα powerbank που να σας βγαζει 4-5 φορτίσεις μινιμουμ γιατι συνηθως οι πρίζες είναι λίγες. Και κυρίως μη δοκιμάζετε την ανοχή των στελεχών που είναι πλέον αρκετα μεγάλη αλλά όχι ανεξάντλητη. Συμπεριφερθείτε ως ενήλικες που είστε, καταλάβετε λίγο που πάτε και δείξτε τους ότι μπορείτε να σεβαστείτε μερικούς απλούς κανόνες. Σε πολλά πράγματα, σταδιακά μετά τις πρώτες μέρες, θα έχετε κάποιες "ελευθερίες". Να κοιμάστε το μεσημέρι, να μη κάνετε αναφορά το βράδυ και να πέφτετε νωρίτερα, να κυκλοφορείτε το βράδυ εντός μονάδας με πολιτικά, να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τα τηλέφωνα σας, να παραγγέλνετε φαγητό απεξω κ.ο.κ. Σκεφτείτε πως αυτά όλα είναι προνόμια που θα έχετε με την ανοχή τους και μην τραβάτε το σκοινί περισσότερο απο όσο σας παίρνει. Είναι τρομερά βλακώδες να χάσετε κάποιες απο αυτες τις ελευθερίες που κανουν την καθημερινότητά σας πιο παλέψιμη, επειδή κάποιος το παραγάμησε και δεν ήξερε που να βάλει μέτρο στον εαυτό του. Όσο συμπεριφέρεστε σωστά, τόσο λιγότερο θα ασχολούνται μαζί σας και τόσο πιο ήρεμα θα προχωρήσει η ζωή όλων σας. Όσο πιο ανώριμα φέρεστε, τόσο περισσότερο θα σας τεντώνουν και καλά θα κάνουν. Διαλέχτε και πάρτε 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 11 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Φιλική συμβουλή (μίνι σεντόνι): Ενώ τα πράγματα έχουν χαλαρώσει κι όλοι οι φαντάροι έχουν smartphones και τα χρησιμοποιούν φανερά, μη φτάνετε στο άλλο άκρο. Ούτε θα πάτε να παίζετε LOL, ούτε θα έχετε πολύμπριζα να φορτίζετε ταυτόχρονα κινητό, ασυρματα ακουστικά, apple watch και powerbank, ούτε θα ανεβάζετε όλη τη θητεία σας στο Instagram, ούτε θα στριμάρετε με 100αρα γραμμή στο θάλαμο. Πάρτε το κανονικό κινητό σας με μια καλή θήκη για να μη σπάσει σε κανα χαλίκι, ένα ζευγάρι φθηνα-νορμαλ ακουστικά να απομονώνεστε όταν πρέπει και ενα powerbank που να σας βγαζει 4-5 φορτίσεις μινιμουμ γιατι συνηθως οι πρίζες είναι λίγες. Και κυρίως μη δοκιμάζετε την ανοχή των στελεχών που είναι πλέον αρκετα μεγάλη αλλά όχι ανεξάντλητη. Συμπεριφερθείτε ως ενήλικες που είστε, καταλάβετε λίγο που πάτε και δείξτε τους ότι μπορείτε να σεβαστείτε μερικούς απλούς κανόνες. Σε πολλά πράγματα, σταδιακά μετά τις πρώτες μέρες, θα έχετε κάποιες "ελευθερίες". Να κοιμάστε το μεσημέρι, να μη κάνετε αναφορά το βράδυ και να πέφτετε νωρίτερα, να κυκλοφορείτε το βράδυ εντός μονάδας με πολιτικά, να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τα τηλέφωνα σας, να παραγγέλνετε φαγητό απεξω κ.ο.κ. Σκεφτείτε πως αυτά όλα είναι προνόμια που θα έχετε με την ανοχή τους και μην τραβάτε το σκοινί περισσότερο απο όσο σας παίρνει. Είναι τρομερά βλακώδες να χάσετε κάποιες απο αυτες τις ελευθερίες που κανουν την καθημερινότητά σας πιο παλέψιμη, επειδή κάποιος το παραγάμησε και δεν ήξερε που να βάλει μέτρο στον εαυτό του. Όσο συμπεριφέρεστε σωστά, τόσο λιγότερο θα ασχολούνται μαζί σας και τόσο πιο ήρεμα θα προχωρήσει η ζωή όλων σας. Όσο πιο ανώριμα φέρεστε, τόσο περισσότερο θα σας τεντώνουν και καλά θα κάνουν. Διαλέχτε και πάρτε Γενικά έχω ακούσει και έχω δει διάφορα (από vids κτλ) να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet (την έκανε συγγενής μου ενώ ήταν φαντάρος), άλλος φίλος να παίζουμε LoL και να είναι στρατό. Καλά για φαγητό από έξω, καθημερινό φαινόμενο. Εκτός αν αυτά τα στρατόπεδα είναι μυστικά και δεν τα ξέρει κανείς, τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SIP1995 είπε Γενικά έχω ακούσει και έχω δει διάφορα (από vids κτλ) να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet (την έκανε συγγενής μου ενώ ήταν φαντάρος), άλλος φίλος να παίζουμε LoL και να είναι στρατό. Καλά για φαγητό από έξω, καθημερινό φαινόμενο. Εκτός αν αυτά τα στρατόπεδα είναι μυστικά και δεν τα ξέρει κανείς, τι να πω. Το φαγητό απέξω είναι άλλη κατηγορία. Έπαιζε και θα παίζει πάντα γιατί πολύ απλά είναι τρόπος διασκέδασης για να περάσει η απάλεψια αλλά και τρόπος εξοικονόμησης χρήματος από την διοίκηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SIP1995 είπε να έχουνε PS4, Netflix, δική τους εγκατάσταση internet μονο σε φυλακια παιζει κατι τετοιο και συνηθως παραμεθωριο. Που πανε 5-6 φανταρους για ~ 1 μηνα απο το στρατοπεδο σαν αποσπαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamorano1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά για Ικαρία γνωρίζει κανείς τίποτα τι επικρατεί στα στρατόπεδα;; Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sik21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Sik21 είπε Καλησπερα, σε παχυσαρκο ατομο το οποιο εχει παρει ηδη απαλλαγη 2 χρονων και το προβλημα δεν εχει καλυτερευεσει αλλα εχει επιδεινωθει δινεται απαλλαγη; Η πως παει η κατασταση γενικοτερα; Γνωριζει καποιος κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sik21 είπε Γνωριζει καποιος κατι; Διάβασε το Π/Δ περί Κρίσης Σωματικής Ικανότητας αρχηγέ, αναφέρει τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις , όταν σου έδωσαν αναβολή αναφέρει πάνω την κατηγορία πάθησης, το να κάνεις παραθέσεις στον εαυτό σου στο ινσομνια δεν βοηθάει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Sik21 είπε Γνωριζει καποιος κατι; δε θα το κρινει ουτε καποιος εδω ουτε καποιος στρατιωτικος οπλο. Αν ειναι να παρουσιαστεις, θα παρεις ολη τη χαρτουρα μαζι σου και ισως να πας για επανεξεταση απο ιατρο σε στρατιωτικο νοσοκομειο. Αναλογα την ηλικια σου και τη περιπτωση ισως παρεις και αλλη αναβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitelight Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Θα υπαρξει προβλημα αμα παρουσιαστω στις 13:15 η 14:00 αντι για 8 με 12 που γραφει ? γιατι απο θεσσαλονικη 8 με 13 φτανει το λεωφορειο? Για καβησσο λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, whitelight είπε Θα υπαρξει προβλημα αμα παρουσιαστω στις 13:15 η 14:00 αντι για 8 με 12 που γραφει ? γιατι απο θεσσαλονικη 8 με 13 φτανει το λεωφορειο? Για καβησσο λεω Εγω παρουσιαστικα στις 18:00 μαζι με ενα γκρουπ 15-20 ατομων που φτασαμε εκεινη την ωρα με το τρενο με τα εισιτηρια που μας ειχε εκδοσει ο στρατος. Στην αρχη ειχαν υφακι αλλα μολις τους ειπαμε οτι τα εισιτηρια ηταν τα τζαμπα απο τον στρατο το ξεπερασαν κατευθειαν. Και εμεις Καβησσο ειχαμε παει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω τι Ι θα βγω εχω 1,82 υψος 85 κιλα μυοπια εχω 4,5 και 5 βαθμους θελω να παω ελδυκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις