Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες να ρωτήσω...Χρειάζεται το powerbank στον στρατό γενικά, ή παλεύεται και χωρίς αυτό;

Έχω δώσει ήδη αρκετά για τα βασικά του στρατου, και τώρα δεν θέλω να δώσω αλλά 30-60 ευρώ για powerbank (για καλό).

Αν είναι 'απαραιτητο' ωστόσο, θα το κάνω. 

Γνωμες; Είχατε όλοι ή οι περισσότεροι powerbank? Κυρίως φοβάμαι μήπως αφήσω σε καμία πρίζα να φορτίσει το κινητό και γίνει φτερό. Γι αυτό σκεφτομαι για powerbank.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειναι απαραίτητο, είναι ΥΠΕΡ-απαραίτητο. Όχι για θέμα κλοπών αλλά οι πρίζες είναι δυσεύρετες. Μπορει σε θάλαμο με 8-10 άτομα να έχετε 3

• Like 1

45 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Μάγκες να ρωτήσω...Χρειάζεται το powerbank στον στρατό γενικά, ή παλεύεται και χωρίς αυτό;

Έχω δώσει ήδη αρκετά για τα βασικά του στρατου, και τώρα δεν θέλω να δώσω αλλά 30-60 ευρώ για powerbank (για καλό).

Γνωμες; Είχατε όλοι ή οι περισσότεροι powerbank? Κυρίως φοβάμαι μήπως αφήσω σε καμία πρίζα να φορτίσει το κινητό και γίνει φτερό. Γι αυτό σκεφτομαι για powerbank.

Μπορείς να πάρεις κανένα πολύμπριζο από το σπίτι 

56 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Προσωπικά πήρα (μπήκα 22 σεπτέμβρη) και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές. Στον πρώτο θάλαμο καβάτζωσα κρεβάτι με πρίζα και στον τωρινό απλά ενώνουμε πολύμπριζα με τα παιδιά. Βοηθάει και το ότι είμαστε φουλ χαλαροί γιατί είμαστε 20 άτομα και δεν παίζει κλέψιμο. 

Καλησπέρα παρουσιάζομαι ως Έρευνας Πληροφορικής στο Πετροχώρι Ξάνθης. Θεωρείται το στρατόπεδο παραμεθώριο; Σε περίπτωση που δε θεωρείται τι διδαδικασία πρέπει να κάνω καθώς θέλω οπωσδήποτε να υπηρετήσω 9μηνο για να προλάβω μεταπτυχιακό.

2 ώρες πριν, pananas19 είπε

Καλησπέρα παρουσιάζομαι ως Έρευνας Πληροφορικής στο Πετροχώρι Ξάνθης. Θεωρείται το στρατόπεδο παραμεθώριο; Σε περίπτωση που δε θεωρείται τι διδαδικασία πρέπει να κάνω καθώς θέλω οπωσδήποτε να υπηρετήσω 9μηνο για να προλάβω μεταπτυχιακό.

Η Ξάνθη θεωρείται παραμεθόριος. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σου έλυνε την απορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2022 στις 8:12 ΜΜ, 21toni21 είπε

Αδερφέ καλησπέρα. Κι εγω εκει παρουσιαζομαι . Μηπως ξερεις αν υπαρχει καμια ομαδικη στο μεσεντζερ να μαθουμς τπτ ;;

Δεν εχω ιδεα αδερφε και γω οτι ειδα εδω απο το φορουμ σε γενικες γραμμες λενε πως ειναι καλα αλλα στρατοκαυλοι υπαρχουνε παντου δε τους γλυτωνεις ,παμε και ο θεος βοηθος 

Επεξ/σία από makavelatos

10 ώρες πριν, Certificatee είπε

Η Ξάνθη θεωρείται παραμεθόριος. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σου έλυνε την απορία.

Το Πετροχώρι δεν θεωρείται πλέον παραμεθόριος. Όσοι φίλοι μου είναι εκεί κάνουν κανονικά 12μηνο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, AntoMast είπε

Επειδή δεν ξέρεις που θα πας, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Βέβαια και το powerbank μπορεί να βουτηχτεί γι αυτό είτε χάραξε το είτε πάρε ένα ανεξίτηλο και γράψε κάτι πάνω που να το αναγνωρίζεις ότι είναι δικό σου.

Ένα powerbank στα 10000mAh πέραν απ' το θέμα των κλοπών θα σε βοηθήσει και στην φόρτιση κατά την διάρκεια της μέρας που μπορεί να σε έχουν χώσει σε μία αγγαρεία στην άλλη άκρη του στρατοπέδου ή και εκτός αυτού και να θες να φορτίσεις και να έχεις ταυτόχρονα το κινητό κοντά σου.
Δεν προτείνω τα 20000 γιατί είναι συνήθως μεγάλα και βαριά. Αν πιστεύεις ότι δεν θα σε φτάνουν τα 10000mAh.

Βεβαίως προτείνεται και ο σταυρός ή ένα πολύπριζο έτσι ώστε να μην περιμένεις την σειρά σου στην πρίζα.

Edit: Να μην ξεχνάμε και το γεγονός επίσης ότι πλέον πολλά πράγματα έχουμε που φορτίζουμε και μπορεί να μας ξεφορτίσουν, όπως smarkwatches , ακουστικά, ίσως κάποιο ρουτεράκι για δεδομένα , κάνα iCos κτλ κτλ.

Επεξ/σία από manolis940

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/10/2022 στις 9:12 ΜΜ, billpap13 είπε

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΔ ΝΑ ΠΑΣ ΥΠ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ.... ΑΝ ΚΑΙ ΕΔ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΔ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΤΟΜΑ.

ΕΛΔΥΚ νομίζω ότι θα μετατεθεί. 

12 ώρες πριν, Certificatee είπε

ΟΧΙ 12 μηνο θα υπηρετήσει.

Στις 25/10/2022 στις 12:32 ΜΜ, OREBB είπε

Μαγκες πεζικο παραμεθοριο εβρο θα σταξουμε? Η ειναι καλυτερα απο τεθωρες η το ιδιο ? Απο οτι ξερω οι τεθωρες σταζουν 

Τίποτα δεν θα πάθεις. Όλα είναι μηχανοκίνητα. Οπότε η διαφορά με τους ΤΘ είναι ελάχιστη.Απλά να έχετε το μυαλό σας εκεί  και όχι στη Χαβάη.  Να μη συμβεί κάποιο ατύχημα όχι μόνο σε σας αλλά και στους υπόλοιπους συναδέλφους σας. Μάγκες και λαμόγια θα βρείτε παντού. Στα δύσκολά όλοι γινονται μια γροθιά.

Καλή και ήρεμη θητεία

22 ώρες πριν, AntoMast είπε

Με ένα πολύμπριζο το βράδυ στον Θαλαμοφύλακα και είσαι οκ από όλα τα αρπακτικά. Μέχρι να καταλάβεις ποιοι είναι  δίπλα σου να είσαι επιφυλακτικός και προπάντων όχι προκλητικός ( ακριβά κινητά , ρούχα κλπ).

Επεξ/σία από kawavn800

Στην ηπειρωτική Ελλάδα παραμεθώριος θεωρείται ΜΟΝΟ ο Έβρος και τίποτα άλλο, ούτε Ξάνθη, ούτε Κιλκίς, ούτε Γιάννενα. 

• Like 1

11 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Στην ηπειρωτική Ελλάδα παραμεθώριος θεωρείται ΜΟΝΟ ο Έβρος και τίποτα άλλο, ούτε Ξάνθη, ούτε Κιλκίς, ούτε Γιάννενα. 

Όσον αφορά την εκπλήρωση της θητείας(9μηνο) και μόνο . Κατά τα λοιπά ισχύει η παραμεθόριος (πλησίον ορίων - συνόρων κλπ).

Στις 29/10/2022 στις 2:43 ΠΜ, dionisis1925 είπε

Όχι θα πάρεις απαλλαγή σίγουρα.

Εξαρτάται από τη διάγνωση και σε ποια κατηγορία ανήκεις του πίνακα νοσημάτων. Τα φάρμακα που αναφέρεις τα παίρνουν πάρα πολλοί. Θα περάσεις απο επιτροπή απαλλαγών απο  Ιατρούς  που θα αποφανθούν  εαν θα υπηρετήσεις ως άοπλος , ένοπλος ή θα κριθείς ακατάλληλος για Στράτευση . Μπορεί να κρίνουν ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να γίνεις καλά που το εύχομαι και να σου δώσουν ετήσια αναβολή , ή  να σε κρίνουν ακατάλληλο προς Στράτευση.

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε πληροφορίες για το που υπάρχουν Γραφεία Έρευνας και Πληροφορικής (ΓΕΠ) στη Θεσσαλονίκη και στους γύρω Νομούς;

1 λεπτό πριν, mitsos130 είπε
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε πληροφορίες για το που υπάρχουν Γραφεία Έρευνας και Πληροφορικής (ΓΕΠ) στη Θεσσαλονίκη και στους γύρω Νομούς;

Από επίπεδο Ταξιαρχίας και άνω. Γ ΣΣ και σε κάποιες εκτός πόλης Θεσσαλονίκης , Γιαννιτσά , Λιτόχωρο . Απο Ξάνθη και ανατολικότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...