billpap13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στις 25/10/2022 στις 8:06 ΜΜ, Panos7rei είπε Καλησπέρα παιδιά Εγω είχα δηλώσει εδ αλλά μου ήρθε αυτό Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 158/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ). Πως μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις χωρίς να πάω Κύπρο γιατί δεν έχω σκοπο και γενικά αν δες πας ελδυκ ενημερωτικά που σε στέλνουν ;; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΔ ΝΑ ΠΑΣ ΥΠ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ.... ΑΝ ΚΑΙ ΕΔ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΔ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΤΟΜΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellhnasenstolos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στις 25/10/2022 στις 8:06 ΜΜ, Panos7rei είπε Καλησπέρα παιδιά Εγω είχα δηλώσει εδ αλλά μου ήρθε αυτό Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 158/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ). Πως μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις χωρίς να πάω Κύπρο γιατί δεν έχω σκοπο και γενικά αν δες πας ελδυκ ενημερωτικά που σε στέλνουν ;; Από γνωστό μου, μου ανέφερε ότι η ελδυκ είναι εθελοντική και μπορείς να αρνηθείς να πας δεν είναι υποχρεωτικό. Το ίδιο έχω κατανεμηθεί και εγώ πεζικό-ελδυκ(υεα) στη Θήβα και από τι είδα πολλούς έχουν κατανέμει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvaskav1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Γεια σας παρουσιάζομαι 4/11 στην Θήβα και είμαι στο στάδιο για τελική απαλλαγή. Έχω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο για αγχώδεις διαταραχές με φαρμακευτική αγωγή (ζαναξ και ζολοφτ) . Επίσης θα έχω μαζί μου τις συνταγές αλλά και τα χάπια. Υπάρχει περίπτωση να μην φτάνει και να με κρατήσουν? Έχω αγχώθει αρκετά με αυτό το θέμα σε σημείο που δεν κοιμάμαι τα βράδια . Γνωρίζει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα ξέρει κανείς 645 ΤΠ στο Λιτόχωρο τι παίζει με τα κινητά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Savvaskav1 είπε Γεια σας παρουσιάζομαι 4/11 στην Θήβα και είμαι στο στάδιο για τελική απαλλαγή. Έχω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο για αγχώδεις διαταραχές με φαρμακευτική αγωγή (ζαναξ και ζολοφτ) . Επίσης θα έχω μαζί μου τις συνταγές αλλά και τα χάπια. Υπάρχει περίπτωση να μην φτάνει και να με κρατήσουν? Έχω αγχώθει αρκετά με αυτό το θέμα σε σημείο που δεν κοιμάμαι τα βράδια . Γνωρίζει κάποιος? Όχι θα πάρεις απαλλαγή σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Savvaskav1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ Dionisi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, billpap13 είπε ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΔ ΝΑ ΠΑΣ ΥΠ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ.... ΑΝ ΚΑΙ ΕΔ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΔ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΤΟΜΑ. Δεν πήγε ΥΠ, απλά οι ΕΛΔΥΚάριοι παρουσιάζονται στο ΚΕΥΠ. ΠΖ είναι... 9 ώρες πριν, teoman861 είπε Καλησπέρα ξέρει κανείς 645 ΤΠ στο Λιτόχωρο τι παίζει με τα κινητά; Παντού στο Στρατό επιτρέπονται κανονικά τα κινητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μπαινω 8/11 καβησο εβρο , κτελ απο σαλονικη εχει 12 ηωρα αξιζει να παω και να ειμαι 4:30 το πρωι φερες να ριξω ενα υπνο στα κτελ και να παω πρωι πρωι για καταταξη να τελειωνω γρηγορα να παρω ρουχα κλπ? η καλυτερα να παω 1 το μεσημερι που ομως θα ειναι μπουγιο λογικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonykolia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω για επιβεβαίωση σχετικά με την ορκωμοσία. Παρουσιάζομαι 8/11 και σύμφωνα με το "η ορκωμοσία είναι την τρίτη Παρασκευή" θα ορκιστώ στις 25/11, σωστά; Επίσης η άδεια ορκωμοσίας αρχίζει από την ίδια ημέρα ή την επόμενη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Η ορκωμοσία είναι το πρωί, μέχρι το μεσημέρι έχετε φύγει όλοι με άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonykolia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ @ProponitisTouKanape. Το χρονοδιάγραμμα που ανέφερα είναι σωστό ή έχω καταλάβει κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Σωστό είναι, θα ορκιστείτε 25 και θα επιστρέψετε (ή θα παρουσιαστείτε στις νεες μονάδες) στις 5/12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos130 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου δώσει πληροφορίες για το που υπάρχουν Γραφεία Έρευνας και Πληροφορικής (ΓΕΠ) στη Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από mitsos130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21toni21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 21/10/2022 στις 1:18 ΠΜ, makavelatos είπε Γνωμη για 645 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ (Πετροχωρι,Ξανθη) Αδερφέ καλησπέρα. Κι εγω εκει παρουσιαζομαι . Μηπως ξερεις αν υπαρχει καμια ομαδικη στο μεσεντζερ να μαθουμς τπτ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, tonykolia είπε Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω για επιβεβαίωση σχετικά με την ορκωμοσία. Παρουσιάζομαι 8/11 και σύμφωνα με το "η ορκωμοσία είναι την τρίτη Παρασκευή" θα ορκιστώ στις 25/11, σωστά; Επίσης η άδεια ορκωμοσίας αρχίζει από την ίδια ημέρα ή την επόμενη; πόρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις