phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Μπηκα πριν λίγες μέρες κεεδ δεν μας ειπαν τπτ για ξυριστική μηχανή εφόσον είσαι ξυρισμένος. Ούτε για κινητά μας είπαν κάτι τα επιτρέπουν απλα λένε νην βγάζετε φώτο το στρατόπεδο. Πάει, «χάλασε» και το ΚΕΕΔ..
Leonidas10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Ως στρατιώτης σε διαβιβασεις τι λέω οταν βαράω προσοχή? Στρατιώτης παιζικου ή στρατιώτης διαβιβασεων?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Το 2ο σίγουρα, το 1ο δεν παίζει 😛
MaNePi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, praktiki12 είπε Καλησπερα παιδια λεω να παρουσιαστω αυγουστο ετσι ωστε ν στειλω βιογραφικα για μεταπτυχιακα στο εξωτερικο τον φεβρουαριο και τον σεπτεμβρη να την κανω με ελαφρα.. θελω να ρωτησω.. η μανα μου ειχε διαγνωστει μ καρκινο μαστου πριν 4 χρονια.. εκανε χειρουργεια χημειοθεραπειες αποκατασταση μαστου.. ειχε τοτε 67% αναπηρια τωρα να φανταστω οχι. Ο πατερας μου περυσι εκανε μπαλονακι στο ποδι... και αυτος εχει ενα ποσοστο αναπηριας οπως και το οτι ειναι ζαχαροδιαβητικος.. αξιζει πιστευετε ν κυνηγησω τα ποσοστα αναπηριας των γονιων μου ετσι ωστε να ειμαι καπου κοντα?? ειμαι θεσσαλονικη Λογικά θα σου ζητήσουν εξετάσεις τους και ίσως χρειαστεί να περάσουν επιτροπή σε στρατιωτικό νοσοκομείο(αν υπάρχει στρατιωτικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη τότε θα ναι μικρή η ταλαιπωρία). Είναι σχετικά ευαίσθητοι με αυτά οπότε θα σαι κάπου κοντά,σειρά μου είχε πάρει μετάθεση λόγω του πατέρα του,πρώην καρκινοπαθής,αλλά τον ταλαιπώρησε με ταξίδια σε Τρίπολη και Αθήνα. 1
jimis98 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 μπορούν οι στρατιωτικοί γιατροί να σου δώσουν μετάθεση?
bromiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis98 είπε μπορούν οι στρατιωτικοί γιατροί να σου δώσουν μετάθεση? Όχι... Μόνο αν σε μονάδα που υπηρετούν οπλίτες με συγκεκριμένη Σωματική Ικανότητα... και οι γιατροί στην αλλάξουν... που σημαίνει αυτόματα μετάθεση... 2 ώρες πριν, Leonidas10 είπε Καλησπέρα. Ως στρατιώτης σε διαβιβασεις τι λέω οταν βαράω προσοχή? Στρατιώτης παιζικου ή στρατιώτης διαβιβασεων? Θα τα μάθεις όταν μπεις... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από bromiaris
jimis98 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Όχι... Μόνο αν σε μονάδα που υπηρετούν οπλίτες με συγκεκριμένη Σωματική Ικανότητα... και οι γιατροί στην αλλάξουν... που σημαίνει αυτόματα μετάθεση... δηλαδή?
bromiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jimis98 είπε δηλαδή? Πχ έστω είσαι ΕΛΔΥΚ... που υποχρεωτικά έχει μονο Ι1-Ι2... και ο ψυχίατρος γνωματεύει ότι είσαι πχ Ι4... και αφού αλλάξει η ΣΙ, αυτο σημαίνει αυτόματα και επιστροφή σε μονάδα της Ελλάδας.... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από bromiaris 1
jimis98 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πχ έστω είσαι ΕΛΔΥΚ... που υποχρεωτικά έχει μονο Ι1-Ι2... και ο ψυχίατρος γνωματεύει ότι είσαι πχ Ι4... και αφού αλλάξει η ΣΙ, αυτο σημαίνει αυτόματα και επιστροφή σε μονάδα της Ελλάδας.... για εντός Ελλάδας αν είσαι σε παραμεθωριο?
GeorgeHellas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, jimis98 είπε για εντός Ελλάδας αν είσαι σε παραμεθωριο? όχι.. εκτός αν είσαι σε στρατόπεδο ειδικών δυνάμεων, που μπορείς να παραμείνεις μόνο σαν ι1
eselor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση για αεροπορία 2η ΜΣΕΠ Μαρωνείας, καμία πληροφορία ; Και για κέντρο 124 ΠΒΕ, Τρίπολη όποιος μπορεί να μου πει! Ευχαριστώ!
bromiaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, eselor είπε Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση για αεροπορία 2η ΜΣΕΠ Μαρωνείας, καμία πληροφορία ; Και για κέντρο 124 ΠΒΕ, Τρίπολη όποιος μπορεί να μου πει! Ευχαριστώ! Ότι θα χρειαστείς για την Αεροπορία στα έχω μαζέψει στο παρακάτω link... https://www.youtube.com/results?search_query=Της+Ελλάδος+Τα+Παιδιά
TheSubZ3r0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, eselor είπε Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση για αεροπορία 2η ΜΣΕΠ Μαρωνείας, καμία πληροφορία ; Και για κέντρο 124 ΠΒΕ, Τρίπολη όποιος μπορεί να μου πει! Ευχαριστώ! 124 ΠΒΕ πηγα πριν 5 χρονια πολυ ωραια μοναδα και καθαρη (πεζικαριος βεβαια γιατι ειμασταν μικτο Αεροποροι και οι Αλικες του Ναυτικου) .. Κρυο πολυ υγρασια περισσοτερη αλλα κατα τα αλλα κομπλε και καθαρα ολα πολυ σωστο κεντρο Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από TheSubZ3r0 1
eselor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, bromiaris είπε Ότι θα χρειαστείς για την Αεροπορία στα έχω μαζέψει στο παρακάτω link... https://www.youtube.com/results?search_query=Της+Ελλάδος+Τα+Παιδιά Χαχαχαχα, είχα αρχίσει να τη βλέπω ήδη, για να μπαίνω στο κλίμα. 1 ώρα πριν, TheSubZ3r0 είπε 124 ΠΒΕ πηγα πριν 5 χρονια πολυ ωραια μοναδα και καθαρη (πεζικαριος βεβαια γιατι ειμασταν μικτο Αεροποροι και οι Αλικες του Ναυτικου) .. Κρυο πολυ υγρασια περισσοτερη αλλα κατα τα αλλα κομπλε και καθαρα ολα πολυ σωστο κεντρο Ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
praktiki12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 παιδια καλυτερα ποτε ειναι να μπω αυγουστο η νοεμβριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις