chris95555 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 καλησπέρα παιδια κοιταω στο ιντερνετ αλλα δε μπορω να το βρω. Αν δηλωσω προτιμηση να παρουσιαστω οχι σε παραμεθωριο δηλαδη 12 μηνο που λεει θα εχω μετα ελπιδες να παρω μεταθεση κοντα στον τοπο κατοικιας μου(χωρις βυσμα, αν ναι ποσο καιρο?) ή παιρνουν μονο αυτοι που ειναι παραμεθωριο για τη βασικη εκπαιδευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δεν εχει σημασία η προτίμηση σου, το πιο πιθανο ειναι να παρουσιαστείς παραμεθώριο ετσι κι αλλιώς. Ναι εχεις ελπίδες χωρις βύσμα στο 5μηνο αλλά μη περιμένεις θαύματα ειδικά αν θες Αθήνα, οπότε μπορει να μην ειναι και τόσο καλά. Αν θες οπωσδήποτε στον τόπο σου, καλυτερα δηλωσε να πας Στρατονόμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris95555 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 ευχαριστω για την απαντηση αρχικα , αλλα εστω οτι παρουσιαζομαι οχι σε παραμεθωριο, μετα εχω ελπιδες για μεταθεση στον τοπο μου η μενω εκει ολη τη θυτεια? το εννοω με την αποψη αν προτεραιοτητα για μεταθεση εχουν τα ατομα σε παραμεθωριο που θελουν 12μηνο ή ειναι για ολους ισες οι ελπιδες ανεξαρτητως τοπου παρουσιασης ειτε παρουσιαστηκαν παραμεωριο ειτε οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry96 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μπαίνω τώρα αρχές Νοεμβρίου στα Γρεβενά στρατόπεδο Καραχάλιου. Ξέρεις κάνεις τι παίζει με το στρατόπεδο πως είναι τα πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, chris95555 είπε ευχαριστω για την απαντηση αρχικα , αλλα εστω οτι παρουσιαζομαι οχι σε παραμεθωριο, μετα εχω ελπιδες για μεταθεση στον τοπο μου η μενω εκει ολη τη θυτεια? το εννοω με την αποψη αν προτεραιοτητα για μεταθεση εχουν τα ατομα σε παραμεθωριο που θελουν 12μηνο ή ειναι για ολους ισες οι ελπιδες ανεξαρτητως τοπου παρουσιασης ειτε παρουσιαστηκαν παραμεωριο ειτε οχι Δεν έχουν προτεραιότητα, όχι. Όλοι στο ιδιο καζάνι, 5μηνο με 6μηνο (πάντα χωρίς βύσμα λέμε τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrghs95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Για όσα παιδιά πάνε για ακτινογραφία θώρακος να ξέρετε δεν θέλουνε φωτογραφία πια (τουλάχιστον στο 401) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos130 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2021 στις 8:26 ΠΜ, morningwood είπε Έχουμε κανέναν εδώ σώμα έρευνας πληροφορικής στην Άσσηρο να μας πει πως είναι η φάση με τις υπηρεσίες ? Καλησπέρα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από mitsos130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Giwrghs95 είπε Για όσα παιδιά πάνε για ακτινογραφία θώρακος να ξέρετε δεν θέλουνε φωτογραφία πια (τουλάχιστον στο 401) πας ετσι με το σημείωμα απλά σωστά; Επίσης κάνουν και pcr/rapid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στις 25/10/2022 στις 7:46 ΜΜ, Iordanas είπε Στο σημείο κατάταξης γράφει «Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατό Ξηράς, «***». Εκεί που είναι τα αστεράκια γράφει το όπλο/σώμα του καθενός. Αν λέει πεζικό είναι 592(σπάνιο) ή 647. Αν λέει Τεθωρακισμένα (23 ή 26 ΕΜΑ). Αν λέει πυροβολικό (137). Αν λέει διαβιβάσεις (24ΛΔΒ). Αν λέει Υγειονομικό είστε πάλι στο κτίριο της 24ΛΔΒ. Αν τέλος λέει Μηχανικό ή Υλικού Πολέμου είστε τα μεγαλύτερα βύσματα που υπάρχουν και είστε στο απέναντι στρατόπεδο (ο Θεός να το κάνει) από το κεντρικό του Μπαλανίκα που είναι καλύτερα και από 5αστερο (και με μηδενικές υπηρεσίες). Υπάρχουν και μηχανικοί κάπου εκεί έξω και όπως είχε πει και ο @ProponitisTouKanape σε παλαιότερο μήνυμα του, όταν το πτυχίο σου γράφει την λέξη Μηχανικός τότε πας μηχανικό όπως και να έχει. Και εκεί πέραν από Μηχανολόγους, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς, Οχημάτων μπορείς να συναντήσεις Πληροφορικής, Γενετικής, Εμπορικού Ναυτικού, Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων, Χημικών και άλλα τέτοια ωραία που θα μπορούσε κάλλιστα ο στρατός να μας χρησιμοποιήσει σε θέσεις που έχει βάλει όντως βύσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrghs95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Υπάρχουν και μηχανικοί κάπου εκεί έξω και όπως είχε πει και ο @ProponitisTouKanape σε παλαιότερο μήνυμα του, όταν το πτυχίο σου γράφει την λέξη Μηχανικός τότε πας μηχανικό όπως και να έχει. Και εκεί πέραν από Μηχανολόγους, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς, Οχημάτων μπορείς να συναντήσεις Πληροφορικής, Γενετικής, Εμπορικού Ναυτικού, Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων, Χημικών και άλλα τέτοια ωραία που θα μπορούσε κάλλιστα ο στρατός να μας χρησιμοποιήσει σε θέσεις που έχει βάλει όντως βύσματα. Το πας μηχανικό όπως και να έχει εάν είσαι μηχανικός δεν ισχύει όπως είδα εγώ αλλά και άλλα πολλά παιδιά από την σχολή. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο από βύσματα. Αυτό το λέω καθώς ένα φιλαράκι που δεν έχει τελειώσει καν την σχολή του (πληροφορικής) τον πήρανε μηχανικό ενώ εγω που τελείωσα μηχανολόγος μηχανικός μπήκα τεθωρας, μιλάμε για ίδια εσσο , Έβρο και οι δύο χωρίς βύσμα. Τώρα μπορεί να πει κάποιος μιλάς για δύο περιπτώσεις στις χιλιάδες που υπάρχουν κάθε εσσο και ίσως να έχει δίκαιο, παρόλα αυτά η σωστή χρήση του κάθε στρατιώτη και τα γενικότερα logistics είναι καίρια για την σωστή λειτουργία κάθε στρατεύματος και όπως είμαι σίγουρος έχουν να πούνε πολλά άτομα με παραδείγματα , φαίνεται πως δυστυχώς ο ΕΣ έχει αποτύχει εδώ. My 2 cents 12 ώρες πριν, georgeps21 είπε πας ετσι με το σημείωμα απλά σωστά; Επίσης κάνουν και pcr/rapid? Δεν έκανα εγώ αλλά με σημείωμα κατάταξης ναι σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο, κέντρο υγείας κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos130 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ο γιος μου παρουσιάζεται στο Λιβαδοχώρι Λήμνου Ερ.Πληροφορικής και είμαστε από Θεσ/νίκη. Τι πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε. Που έχει γύρω από τη Θεσσαλονίκη Γραφεία Ε.Π.; (εκτός του ότι μπορεί να του αλλάξουν σώμα-όπλο) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από mitsos130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mitsos130 είπε Καλημέρα. Ο γιος μου παρουσιάζεται στο Λιβαδοχώρι Λήμνου Ερ.Πληροφορικής και είμαστε από Θεσ/νίκη. Τι πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε. Που έχει γύρω από τη Θεσσαλονίκη Γραφεία Ε.Π.; (εκτός του ότι μπορεί να του αλλάξουν σώμα-όπλο) αστο παιδι να παει Λhμνο. Ζαχαρη θα περασει και θα βγαλει και το καλοκαιρι αν τελικα μεινει εκει. ΕΠ περνανε γενικα καλα λhμνο. Το στρατοπεδο ειναι λιγο μακρυα απο Μυρηνα αλλα διπλα στο αεροδρομιο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Giwrghs95 είπε Το πας μηχανικό όπως και να έχει εάν είσαι μηχανικός δεν ισχύει όπως είδα εγώ αλλά και άλλα πολλά παιδιά από την σχολή. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο από βύσματα. Αυτό το λέω καθώς ένα φιλαράκι που δεν έχει τελειώσει καν την σχολή του (πληροφορικής) τον πήρανε μηχανικό ενώ εγω που τελείωσα μηχανολόγος μηχανικός μπήκα τεθωρας, μιλάμε για ίδια εσσο , Έβρο και οι δύο χωρίς βύσμα. Τώρα μπορεί να πει κάποιος μιλάς για δύο περιπτώσεις στις χιλιάδες που υπάρχουν κάθε εσσο και ίσως να έχει δίκαιο, παρόλα αυτά η σωστή χρήση του κάθε στρατιώτη και τα γενικότερα logistics είναι καίρια για την σωστή λειτουργία κάθε στρατεύματος και όπως είμαι σίγουρος έχουν να πούνε πολλά άτομα με παραδείγματα , φαίνεται πως δυστυχώς ο ΕΣ έχει αποτύχει εδώ. My 2 cents Αν ο φίλος σου είχε Πτυχίο μηχανικός Πληροφορικής ενώ εσύ δεν είχες και διέκοψες την αναβολή σου για να πας στρατό, δεν θεώρησε μηχανικός για τον στρατό. (μια υπόθεση κάνω) Κάποια στιγμή βέβαια καλύπτονται οι θέσεις με τόσους μηχανικούς που βγαίνουν σε αυτή την χώρα και εν τέλει υπάρχει και η περίπτωση να πεταχτείς εκτός μηχανικού και όπως είδες, χωρίς βύσμα. Να αναφέρουμε και εδώ ότι ο στρατός αποτελείτε ένα μεγάλο μέρος του από άτομα με ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα και αν κάποιοι μπήκαν με πολλά μειώθηκαν αισθητά μετά την καθημερινή τριβή τους με αυτόν. Φαντάζομαι πίσω απ' τις κατατάξεις δεν κρύβεται μία ομάδα δημιουργικών ανθρώπων που σίγουρα δεν θα κάτσουν να ελέγξουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αλλά θα μπορούσαν να φτιάξουν μια πλατφόρμα που ανάλογα με τις σπουδές και γιατί όχι με το ενδιαφέρον, να κατευθύνεται ο καθένας στον τομέα που μπορεί να προσφέρει περισσότερα. 1 ώρα πριν, mitsos130 είπε Καλημέρα. Ο γιος μου παρουσιάζεται στο Λιβαδοχώρι Λήμνου Ερ.Πληροφορικής και είμαστε από Θεσ/νίκη. Τι πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε. Που έχει γύρω από τη Θεσσαλονίκη Γραφεία Ε.Π.; (εκτός του ότι μπορεί να του αλλάξουν σώμα-όπλο) Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, άσε το παιδί να φύγει απ΄ το σπίτι, ειδικά αν δεν το έχει κάνει ήδη(πχ σπουδές). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, mitsos130 είπε Καλημέρα. Ο γιος μου παρουσιάζεται στο Λιβαδοχώρι Λήμνου Ερ.Πληροφορικής και είμαστε από Θεσ/νίκη. Τι πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε. Που έχει γύρω από τη Θεσσαλονίκη Γραφεία Ε.Π.; (εκτός του ότι μπορεί να του αλλάξουν σώμα-όπλο) Εγώ ήμουν Λιβαδοχώρι ΕΠ Είναι 20 χιλιόμετρα έξω το στρατόπεδο από τη πρωτεύουσα . Εαν κάτσει 290 είναι σχετικά καλά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos130 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Αν ο φίλος σου είχε Πτυχίο μηχανικός Πληροφορικής ενώ εσύ δεν είχες και διέκοψες την αναβολή σου για να πας στρατό, δεν θεώρησε μηχανικός για τον στρατό. (μια υπόθεση κάνω) Κάποια στιγμή βέβαια καλύπτονται οι θέσεις με τόσους μηχανικούς που βγαίνουν σε αυτή την χώρα και εν τέλει υπάρχει και η περίπτωση να πεταχτείς εκτός μηχανικού και όπως είδες, χωρίς βύσμα. Να αναφέρουμε και εδώ ότι ο στρατός αποτελείτε ένα μεγάλο μέρος του από άτομα με ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα και αν κάποιοι μπήκαν με πολλά μειώθηκαν αισθητά μετά την καθημερινή τριβή τους με αυτόν. Φαντάζομαι πίσω απ' τις κατατάξεις δεν κρύβεται μία ομάδα δημιουργικών ανθρώπων που σίγουρα δεν θα κάτσουν να ελέγξουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αλλά θα μπορούσαν να φτιάξουν μια πλατφόρμα που ανάλογα με τις σπουδές και γιατί όχι με το ενδιαφέρον, να κατευθύνεται ο καθένας στον τομέα που μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, άσε το παιδί να φύγει απ΄ το σπίτι, ειδικά αν δεν το έχει κάνει ήδη(πχ σπουδές). . Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από mitsos130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις