Selmas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα σας.Παρουσιαζομαι στις 10-11-2022 στο λιτοχωρο 592 μπ τπ πεζικο.Η μοναδα μου ειναι η 592 η μπορει να παω και στην 647 μοναδα που ειναι παλι πεζικο; ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Selmas είπε Καλησπερα σας.Παρουσιαζομαι στις 10-11-2022 στο λιτοχωρο 592 μπ τπ πεζικο.Η μοναδα μου ειναι η 592 η μπορει να παω και στην 647 μοναδα που ειναι παλι πεζικο; Μετα σας μοιραζουν σε ολες εκει μεσα (ειναι 3-4). Υ.Γ. Κωλοβυσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eghamjim96 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Selmas είπε Καλησπερα αδερφε και εγω παρουσιαζομαι λιτοχωρο 10-11-2022.Σου γραφει μοναδα στο χαρτι; Όχι όχι μόνο στρατόπεδο Μπαλανίκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iordanas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Eghamjim96 είπε Καλημέρα σε όλους! Πεζικο στο Λιτόχωρο είναι καλά; Αν μιλάμε για 647 είναι πολύ καλύτερα από οπουδήποτε αλλού για πεζικό στην Ελλάδα , αλλά συγχρόνως είναι το χειρότερο στο Λιτόχωρο. Στις άλλες μονάδες είναι τέρμα χαλαρά ενώ στο 647 υπάρχει αρκετή τυπικότητα και από (ορισμένα) στελέχη αρκετός κομπλεξισμός. Θα σας χωρίσουν σε λόχους, αν είσαι τυχερός θα πας στον Λόχο Διοικήσεως. Οι άλλοι λόχοι απλά έχουν κομπλεξικά στελέχη (όχι όλοι εννοείται) και σου βγάζουν το λάδι σε χαζά πράγματα του στρατού. Έχει τις περισσότερες υπηρεσίες του στρατόπεδου + ότι τα μαγειρεία ανήκουν στο 647 (πράγμα που αυξάνει τον αριθμό υπηρεσιών). Γενικά είναι καλά αλλά μετά την ορκωμοσία θα αυξηθούν οι υπηρεσίες και σε συνδυασμό με το κρύο θα χειροτερέψει η κατάσταση. Χώσου ΚΨΜ ή κυλικείο ή Ψησταριά για να κάνεις ζωάρα. Όπως και να έχει, για να είσαι Λιτόχωρο έβαλες βύσμα , πράγμα που σημαίνει 2,5 μήνες είναι (20 ή 27/1 να υπολογίζεις ότι θα τελειώσουν τα ΣΠΕΝ) θα περάσουν! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Selmas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, chrisgav είπε Μετα σας μοιραζουν σε ολες εκει μεσα (ειναι 3-4). Υ.Γ. Κωλοβυσμα Ναι απλα αν ηταν να παω 23 εμα η 26 εμα δεν θα επρεπε να μου εγραφε;Επισης αν ηταν για 647 δεν θα μου ελεγε να παρουσιαστω στην 647; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Selmas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Eghamjim96 είπε Όχι όχι μόνο στρατόπεδο Μπαλανίκα Πηγαινε μπες στη στρατολογια εκει που λεει πληροφοριες για την καταταξη μου τι σου λεει; 20 λεπτά πριν, Iordanas είπε Αν μιλάμε για 647 είναι πολύ καλύτερα από οπουδήποτε αλλού για πεζικό στην Ελλάδα , αλλά συγχρόνως είναι το χειρότερο στο Λιτόχωρο. Στις άλλες μονάδες είναι τέρμα χαλαρά ενώ στο 647 υπάρχει αρκετή τυπικότητα και από (ορισμένα) στελέχη αρκετός κομπλεξισμός. Θα σας χωρίσουν σε λόχους, αν είσαι τυχερός θα πας στον Λόχο Διοικήσεως. Οι άλλοι λόχοι απλά έχουν κομπλεξικά στελέχη (όχι όλοι εννοείται) και σου βγάζουν το λάδι σε χαζά πράγματα του στρατού. Έχει τις περισσότερες υπηρεσίες του στρατόπεδου + ότι τα μαγειρεία ανήκουν στο 647 (πράγμα που αυξάνει τον αριθμό υπηρεσιών). Γενικά είναι καλά αλλά μετά την ορκωμοσία θα αυξηθούν οι υπηρεσίες και σε συνδυασμό με το κρύο θα χειροτερέψει η κατάσταση. Χώσου ΚΨΜ ή κυλικείο ή Ψησταριά για να κάνεις ζωάρα. Όπως και να έχει, για να είσαι Λιτόχωρο έβαλες βύσμα , πράγμα που σημαίνει 2,5 μήνες είναι (20 ή 27/1 να υπολογίζεις ότι θα τελειώσουν τα ΣΠΕΝ) θα περάσουν! Αδερφε το αν εισαι στο 647 η στο 592 αναγραφετε στην καταταξη στην στρατολογια η το μαθαινεις οταν πας εκει περα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 57 λεπτά πριν, Selmas είπε Καλησπερα αδερφε και εγω παρουσιαζομαι λιτοχωρο 10-11-2022.Σου γραφει μοναδα στο χαρτι; Φίλε 7/11 εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Selmas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, mikemin είπε Φίλε 7/11 εγώ Σου γραφει στο 592 πεζικο τι σου λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Selmas είπε Ναι απλα αν ηταν να παω 23 εμα η 26 εμα δεν θα επρεπε να μου εγραφε;Επισης αν ηταν για 647 δεν θα μου ελεγε να παρουσιαστω στην 647; Οχι, σε ολους 592 εγραφε στην αρχη. Για να ξερεις ηδη ολες τις μοναδες εκει μεσα τι αγχωνεσαι? Σε 4 βδομαδες θα σαι σπιτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Selmas είπε Σου γραφει στο 592 πεζικο τι σου λεει; Υγειονομικό αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Το μισό Λιτόχωρο συναντιέται μετά τα ΣΠΕΝ στο ΓΕΣ. Οπότε αυτό απο μόνο του θα έπρεπε να σας καθησυχάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Το μισό Λιτόχωρο συναντιέται μετά τα ΣΠΕΝ στο ΓΕΣ. Οπότε αυτό απο μόνο του θα έπρεπε να σας καθησυχάζει Δηλαδή έχουμε καλό βύσμα όσοι είμαστε εκεί να μην ανησυχούμε; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fouf01 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Είναι κανένας για Στρατό Ξηράς, Πυροβολικό? 221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ) (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) στις 10-11-2022 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iordanas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Selmas είπε Πηγαινε μπες στη στρατολογια εκει που λεει πληροφοριες για την καταταξη μου τι σου λεει; Αδερφε το αν εισαι στο 647 η στο 592 αναγραφετε στην καταταξη στην στρατολογια η το μαθαινεις οταν πας εκει περα; Στο σημείο κατάταξης γράφει «Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατό Ξηράς, «***». Εκεί που είναι τα αστεράκια γράφει το όπλο/σώμα του καθενός. Αν λέει πεζικό είναι 592(σπάνιο) ή 647. Αν λέει Τεθωρακισμένα (23 ή 26 ΕΜΑ). Αν λέει πυροβολικό (137). Αν λέει διαβιβάσεις (24ΛΔΒ). Αν λέει Υγειονομικό είστε πάλι στο κτίριο της 24ΛΔΒ. Αν τέλος λέει Μηχανικό ή Υλικού Πολέμου είστε τα μεγαλύτερα βύσματα που υπάρχουν και είστε στο απέναντι στρατόπεδο (ο Θεός να το κάνει) από το κεντρικό του Μπαλανίκα που είναι καλύτερα και από 5αστερο (και με μηδενικές υπηρεσίες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos7rei Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Εγω είχα δηλώσει εδ αλλά μου ήρθε αυτό Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 158/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ). Πως μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις χωρίς να πάω Κύπρο γιατί δεν έχω σκοπο και γενικά αν δες πας ελδυκ ενημερωτικά που σε στέλνουν ;; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Panos7rei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις