Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας.Παρουσιαζομαι στις 10-11-2022 στο λιτοχωρο 592 μπ τπ πεζικο.Η μοναδα μου ειναι η 592 η μπορει να παω και στην 647 μοναδα που ειναι παλι πεζικο;

ευχαριστω πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, Selmas είπε

Καλησπερα σας.Παρουσιαζομαι στις 10-11-2022 στο λιτοχωρο 592 μπ τπ πεζικο.Η μοναδα μου ειναι η 592 η μπορει να παω και στην 647 μοναδα που ειναι παλι πεζικο;

Μετα σας μοιραζουν σε ολες εκει μεσα (ειναι 3-4).

Υ.Γ. Κωλοβυσμα

27 λεπτά πριν, Selmas είπε

Καλησπερα αδερφε και εγω παρουσιαζομαι λιτοχωρο 10-11-2022.Σου γραφει μοναδα στο χαρτι;

Όχι όχι μόνο στρατόπεδο Μπαλανίκα 

5 ώρες πριν, Eghamjim96 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Πεζικο στο Λιτόχωρο είναι καλά;

Αν μιλάμε για 647 είναι πολύ καλύτερα από οπουδήποτε αλλού για πεζικό στην Ελλάδα , αλλά συγχρόνως είναι το χειρότερο στο Λιτόχωρο. Στις άλλες μονάδες είναι τέρμα χαλαρά ενώ στο 647 υπάρχει αρκετή τυπικότητα και από (ορισμένα) στελέχη αρκετός κομπλεξισμός. Θα σας χωρίσουν σε λόχους, αν είσαι τυχερός θα πας στον Λόχο Διοικήσεως. Οι άλλοι λόχοι απλά έχουν κομπλεξικά στελέχη (όχι όλοι εννοείται) και σου βγάζουν το λάδι σε χαζά πράγματα του στρατού. Έχει τις περισσότερες υπηρεσίες του στρατόπεδου + ότι τα μαγειρεία ανήκουν στο 647 (πράγμα που αυξάνει τον αριθμό υπηρεσιών). Γενικά είναι καλά αλλά μετά την ορκωμοσία θα αυξηθούν οι υπηρεσίες και σε συνδυασμό με το κρύο θα χειροτερέψει η κατάσταση. Χώσου ΚΨΜ ή κυλικείο ή Ψησταριά για να κάνεις ζωάρα. 

Όπως και να έχει, για να είσαι Λιτόχωρο έβαλες βύσμα , πράγμα που σημαίνει 2,5 μήνες είναι (20 ή 27/1 να υπολογίζεις ότι θα τελειώσουν τα ΣΠΕΝ) θα περάσουν!

• Like 3

22 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Μετα σας μοιραζουν σε ολες εκει μεσα (ειναι 3-4).

Υ.Γ. Κωλοβυσμα

Ναι απλα αν ηταν να παω 23 εμα η 26 εμα δεν θα επρεπε να μου εγραφε;Επισης αν ηταν για 647 δεν θα μου ελεγε να παρουσιαστω στην 647;

18 λεπτά πριν, Eghamjim96 είπε

Όχι όχι μόνο στρατόπεδο Μπαλανίκα 

Πηγαινε μπες στη στρατολογια εκει που λεει πληροφοριες για την καταταξη μου τι σου λεει;

20 λεπτά πριν, Iordanas είπε

Αν μιλάμε για 647 είναι πολύ καλύτερα από οπουδήποτε αλλού για πεζικό στην Ελλάδα , αλλά συγχρόνως είναι το χειρότερο στο Λιτόχωρο. Στις άλλες μονάδες είναι τέρμα χαλαρά ενώ στο 647 υπάρχει αρκετή τυπικότητα και από (ορισμένα) στελέχη αρκετός κομπλεξισμός. Θα σας χωρίσουν σε λόχους, αν είσαι τυχερός θα πας στον Λόχο Διοικήσεως. Οι άλλοι λόχοι απλά έχουν κομπλεξικά στελέχη (όχι όλοι εννοείται) και σου βγάζουν το λάδι σε χαζά πράγματα του στρατού. Έχει τις περισσότερες υπηρεσίες του στρατόπεδου + ότι τα μαγειρεία ανήκουν στο 647 (πράγμα που αυξάνει τον αριθμό υπηρεσιών). Γενικά είναι καλά αλλά μετά την ορκωμοσία θα αυξηθούν οι υπηρεσίες και σε συνδυασμό με το κρύο θα χειροτερέψει η κατάσταση. Χώσου ΚΨΜ ή κυλικείο ή Ψησταριά για να κάνεις ζωάρα. 

Όπως και να έχει, για να είσαι Λιτόχωρο έβαλες βύσμα , πράγμα που σημαίνει 2,5 μήνες είναι (20 ή 27/1 να υπολογίζεις ότι θα τελειώσουν τα ΣΠΕΝ) θα περάσουν!

Αδερφε το αν εισαι στο 647 η στο 592 αναγραφετε στην καταταξη στην στρατολογια η το μαθαινεις οταν πας εκει περα;

15 λεπτά πριν, Selmas είπε

Ναι απλα αν ηταν να παω 23 εμα η 26 εμα δεν θα επρεπε να μου εγραφε;Επισης αν ηταν για 647 δεν θα μου ελεγε να παρουσιαστω στην 647;

Οχι, σε ολους 592 εγραφε στην αρχη. Για να ξερεις ηδη ολες τις μοναδες εκει μεσα τι αγχωνεσαι? Σε 4 βδομαδες θα σαι σπιτι σου.

15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το μισό Λιτόχωρο συναντιέται μετά τα ΣΠΕΝ στο ΓΕΣ. Οπότε αυτό απο μόνο του θα έπρεπε να σας καθησυχάζει

Δηλαδή έχουμε καλό βύσμα όσοι είμαστε εκεί να μην ανησυχούμε; 😂

4 ώρες πριν, Selmas είπε

Πηγαινε μπες στη στρατολογια εκει που λεει πληροφοριες για την καταταξη μου τι σου λεει;

Αδερφε το αν εισαι στο 647 η στο 592 αναγραφετε στην καταταξη στην στρατολογια η το μαθαινεις οταν πας εκει περα;

Στο σημείο κατάταξης γράφει «Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατό Ξηράς, «***». Εκεί που είναι τα αστεράκια γράφει το όπλο/σώμα του καθενός. Αν λέει πεζικό είναι 592(σπάνιο) ή 647. Αν λέει Τεθωρακισμένα (23 ή 26 ΕΜΑ). Αν λέει πυροβολικό (137). Αν λέει διαβιβάσεις (24ΛΔΒ). Αν λέει Υγειονομικό είστε πάλι στο κτίριο της 24ΛΔΒ.  Αν τέλος λέει Μηχανικό ή Υλικού Πολέμου είστε τα μεγαλύτερα βύσματα που υπάρχουν και είστε στο απέναντι στρατόπεδο (ο Θεός να το κάνει) από το κεντρικό του Μπαλανίκα που είναι καλύτερα και από 5αστερο (και με μηδενικές υπηρεσίες).  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά 

Εγω είχα δηλώσει εδ αλλά μου ήρθε αυτό 

Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 158/2022 .
Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό - ΕΛΔΥΚ.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ).

Πως μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις χωρίς να πάω Κύπρο γιατί δεν έχω σκοπο και γενικά αν δες πας ελδυκ ενημερωτικά που σε στέλνουν ;;

Επεξ/σία από Panos7rei

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...