mikemin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν μεινεις Λιτόχωρο (αν δε μείνεις θα έχεις ένδειξη ΕΟΔ), τότε είναι πολύ καλά και η εκπαίδευση αρκετα χαλαρή, ειδικά αν εισαι σε πιο κυριλέ οπλο/σωμα (Μηχανικό, Διαβιβάσεις, Τεχνικο, Υγειονομικο κλπ) Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι Υγειονομικό, οπότε θα είναι κομπλε; Επίσης, έχω ένδειξη ΥΕΑ. Αυτό Δεν είναι υποχρεωτικό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Ναι μια χαρά είναι. Έχεις σχετικο πτυχιο; Γιατρός π.χ.; Οχι δεν ειναι υποχρεωτικο να πας ΥΕΑ, σε ρωτάνε την πρώτη μέρα, λες όχι και δε σε ξαναενοχλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/10/2022 στις 2:07 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Ναι μια χαρά είναι. Έχεις σχετικο πτυχιο; Γιατρός π.χ.; Οχι δεν ειναι υποχρεωτικο να πας ΥΕΑ, σε ρωτάνε την πρώτη μέρα, λες όχι και δε σε ξαναενοχλουν Ναι έχω πτυχίο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από mikemin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν μεινεις Λιτόχωρο (αν δε μείνεις θα έχεις ένδειξη ΕΟΔ), τότε είναι πολύ καλά και η εκπαίδευση αρκετα χαλαρή, ειδικά αν εισαι σε πιο κυριλέ οπλο/σωμα (Μηχανικό, Διαβιβάσεις, Τεχνικο, Υγειονομικο κλπ) Φιλε εμενα μου γραφει τα εξης: Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 158/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) στις 08-11-2022 Αυτο σημαινει οτι θα μεινω καβυσο αφου δε γραφει ΕΟΔ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Επίσης όταν είσαι νέοπας και παλεύεις να ετοιμαστείς το πρωί με ντύσιμο, ξύρισμα, δοντια, να μαζέψεις και πράγματα για να ειναι προβλεπέ ο θάλαμος, τότε το τελευταιο που θες ειναι να πρεπει να ανοιξεις εικοσι διαφορετικα λουκέτα, εμεις ειχαμε παλικαρο που κλειδωνε τα απλυτα του Το θυμάμαι ακόμα ότι δεν έβρισκα λογαριασμό. Πήγαινα να ξυριστώ είχα ξεχάσει πχ την πετσέτα και έπρεπε να ξαναξεκλειδώσω να την πάρω, για να δω ότι έχω ξεχάσει και τον αφρό 😂 2 ώρες πριν, mikemin είπε Επίσης, έχω ένδειξη ΥΕΑ. Αυτό Δεν είναι υποχρεωτικό ; 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Ναι μια χαρά είναι. Έχεις σχετικο πτυχιο; Γιατρός π.χ.; Οχι δεν ειναι υποχρεωτικο να πας ΥΕΑ, σε ρωτάνε την πρώτη μέρα, λες όχι και δε σε ξαναενοχλουν Όταν μπήκα και εγώ δεν ήταν, τους τελευταίους όμως τους βάλανε υποχρεωτικά να περάσουν τις εξετάσεις. Όπως έκαναν εκείνοι έτσι και εσύ θα πατώσεις επίτηδες και εννοείτε στα αθλήματα θα δώσεις τον χειρότερο σου εαυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Γενικά δεν αποκλείεται κάτι σαν αυτο που λεει ο φίλος απο πανω γιατι πολύ λιγα άτομα θέλουν να πάνε ΔΕΑ και ειναι κυρίως 19χρονα χωρις κάτι να κάνουν στην έξω ζωή τους (no offense, αλλά κανενας 25αρης πτυχιούχος δε χανει το χρονο του για ΔΕΑ). Στο τρέξιμο μπορείτε να πετύχετε ταχύτητα που θα έκανε τον μέσο παίκτη-περιπατητή της σουπερ λιγκ να μοιαζει με τον Εμπαπέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamorano1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σ όλους... Παίρνω μετάθεση για Πρώτη Στρατια είμαι στο τμήμα μηχανικο...δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για την πρώτη στρατια Λάρισας αλλά Μ ειπανε στο μηχανικό είναι κάπως καλύτερα..ξέρεις κάνεις τι παίζει στο στρατόπεδο;;; Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iordanas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Στις 22/10/2022 στις 7:36 ΜΜ, nevermore είπε Καλησπέρα παίδες! Ξέρεις κανείς που ακριβώς είναι η ΙΠΒΑΛ Λιτοχώρου? Είναι μέσα στο χωριό ή πας από αλλού? Στους χάρτες μου το βγάζει εκτός χωριού... Η ΙΠΒΑΛ είναι ξεχασμένη από τον Θεό πάνω στο βουνό αρκετά μακριά από το (καταθλιπτικό) Λιτόχωρο. Αλλά στις εξόδους σας κατεβάζουν και σας ανεβάζουν οι ίδιοι έτσι κι αλλιώς. Είναι πολύ χειρότερα από το να είσαι στο στρατόπεδο μέσα στο Λιτόχωρο αλλά θα την παλέψεις (μπορεί και όχι). Από υπηρεσίες είναι αναλόγως τα άτομα αλλά δεν έχεις ένα χώρο να κάτσεις με τους άλλους εκτός από τον θάλαμο. Επίσης, είναι αρκετά βρωμικα (βέβαια αυτό από εσσο σε εσσο αλλάζει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Iordanas είπε Η ΙΠΒΑΛ είναι ξεχασμένη από τον Θεό πάνω στο βουνό αρκετά μακριά από το (καταθλιπτικό) Λιτόχωρο. Αλλά στις εξόδους σας κατεβάζουν και σας ανεβάζουν οι ίδιοι έτσι κι αλλιώς. Είναι πολύ χειρότερα από το να είσαι στο στρατόπεδο μέσα στο Λιτόχωρο αλλά θα την παλέψεις (μπορεί και όχι). Από υπηρεσίες είναι αναλόγως τα άτομα αλλά δεν έχεις ένα χώρο να κάτσεις με τους άλλους εκτός από τον θάλαμο. Επίσης, είναι αρκετά βρωμικα (βέβαια αυτό από εσσο σε εσσο αλλάζει). Ευχαριστώ, το βρήκα. Δεν πάω φαντάρος (ξανά) 😁 Για ενημέρωση μιας μέρας ήταν χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos7rei Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Εγω είχα δηλώσει εδ αλλά μου ήρθε αυτό Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 158/2022 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό - ΕΛΔΥΚ. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) (ΛΑΜΙΑ)στις 07-11-2022 . Πως μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις χωρίς να πάω Κύπρο γιατί δεν έχω σκοπο και γενικά αν δες πας ελδυκ ενημερωτικά που σε στέλνουν ;; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Panos7rei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrghs95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Γνώμες για στρατόπεδο/όπλο; Επίσης έκανα δήλωση για ΕΛΔΥΚ δεν θα έπρεπε να με βάλουνε Θήβα η Λαμία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giwrghs95 είπε Γνώμες για στρατόπεδο/όπλο; Επίσης έκανα δήλωση για ΕΛΔΥΚ δεν θα έπρεπε να με βάλουνε Θήβα η Λαμία; Δήλωσε πεταλωτής να πας στο γουδί : https://www.ethnos.gr/greece/article/229584/toippikoepestrepsestonellhnikostratometaapo50xroniathamporoysenaepixeirhseistasynoramethntoyrkia * στην Αυλώνα είναι αλλά θα ήθελαν να γυρίσουν στο Γουδή Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Maurikycli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eghamjim96 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους! Πεζικο στο Λιτόχωρο είναι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μαγκες πεζικο παραμεθοριο εβρο θα σταξουμε? Η ειναι καλυτερα απο τεθωρες η το ιδιο ? Απο οτι ξερω οι τεθωρες σταζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Selmas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Eghamjim96 είπε Καλημέρα σε όλους! Πεζικο στο Λιτόχωρο είναι καλά; Καλησπερα αδερφε και εγω παρουσιαζομαι λιτοχωρο 10-11-2022.Σου γραφει μοναδα στο χαρτι; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Selmas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις