Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Κατάλαβα. Το αναγνώρισαν ως αμέλεια σου ή ως ευθύνη της υπηρεσίας? 

Γιατί εγώ αυτό το λεπτό σημείο φοβάμαι. Γράφουν "τραυματισμός εν ώρα υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής".

Ηταν πανω στην εκπαιδευση απο ελαττωματικό G3A4. (δεν κουμπωνε καλα το κοντακι).

Δεν ειχα καμια ευθυνη εγω. Ασε που ημουν και πολυ νεος οταν εγινε  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Ναι αλλα ειχε καποιο κωδικο οτι αφορα τραυματισμο εν ωρα εκπαιδευσεως.

Σκεψου οτι για ενα δαχτυλο με εστειλαν κατευθειαν απο Τριπολη στο 401 ..

Σκεψου οτι στο paybook δεν την εχει γραμμενη. Μονο εισαγωγη και εξαγωγη.

Αντιθετα μια φορα που μπηκα με πνευμονια την γραφει κανονικα.

Για να μην ζητάς αποζημιώσεις 

1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Ηταν πανω στην εκπαιδευση απο ελαττωματικό G3A4. (δεν κουμπωνε καλα το κοντακι).

Δεν ειχα καμια ευθυνη εγω. Ασε που ημουν και πολυ νεος οταν εγινε  

Κοινώς σε πήγαν λάου-λάου για να σε ξεφορτωθούν

Καλησπέρα,

βρίσκομαι στο ΣΠΕΝ και παράλληλα έχω 3 υποχρεωτικές παρακολουθήσεις διαλέξεων μεταπτυχιακού (με παρουσίες-απουσίες). 

Κανονικά-νόμιμα, δικαιούμαι φοιτητική άδεια ή αυτό προβλέπεται μόνο για εξετάσεις; Μπορεί να χρεωθώ κανονική άδεια κατά το ΣΠΕΝ; 
(Μη μου πείτε ρώτα εκεί😜)

Ευχαριστώ!

19 ώρες πριν, OREBB είπε

γιατι το λες αυτο? 

Πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης και οι περισσότεροι αξιωματικοί είναι αρκετά κομπλέ  απλά έχει λίγους φαντάρους και θα φας εμπλοκή αλλά αυτό είναι συχνό φαινόμενο στη παραμεθόριο

Καλησπέρα παίδες!

Ξέρεις κανείς που ακριβώς είναι η ΙΠΒΑΛ Λιτοχώρου?

Είναι μέσα στο χωριό ή πας από αλλού? Στους χάρτες μου το βγάζει εκτός χωριού...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nevermore είπε

Καλησπέρα παίδες!

Ξέρεις κανείς που ακριβώς είναι η ΙΠΒΑΛ Λιτοχώρου?

Είναι μέσα στο χωριό ή πας από αλλού? Στους χάρτες μου το βγάζει εκτός χωριού...

Δεν έχω ιδέα, αλλά αν πας εδώ και το γυρίσεις σε satellite (δηλαδή φωτογραφία από δορυφόρο) τότε το δείχνει με pixels. Θεωρώ ότι είναι αυτή η τοποθεσία καθώς τα στρατόπεδα υποτίθεται ότι είναι απόρρητες τοποθεσίες και δεν τα δείχνουν σε φωτογραφίες. Έχει και ένα άλλο ακριβώς δίπλα στο Λιτόχωρο, επίσης πιξελαρισμένο.

Επεξ/σία από gokuthelegend

11 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Δεν έχω ιδέα, αλλά αν πας εδώ και το γυρίσεις σε satellite (δηλαδή φωτογραφία από δορυφόρο) τότε το δείχνει με pixels. Θεωρώ ότι είναι αυτή η τοποθεσία καθώς τα στρατόπεδα υποτίθεται ότι είναι απόρρητες τοποθεσίες και δεν τα δείχνουν σε φωτογραφίες. Έχει και ένα άλλο ακριβώς δίπλα στο Λιτόχωρο, επίσης πιξελαρισμένο.

Στο HereWEGO Maps όλα είναι ανοιχτά πάντως. Ούτε Pixels ούτε τίποτα. 🙂

• Thanks 1

24 λεπτά πριν, apache48 είπε

Τι είπες τώρα; Ευκαιρία να εντοπίσω τα στρατόπεδα που είχα υπηρετήσει. Δεν το είχα σκεφτεί να κοιτάξω σε άλλες υπηρεσίες με χάρτες, και το Here το χρησιμοποιώ τακτικά. Απορώ πάντως πως δεν έχουν κυνηγήσει και τους άλλους για να πιξελάρουν και αυτοί τα στρατόπεδα.

Καλησπέρα παιδιά, 

Δικαιούμαι 9μηνη θητεία ως τριτεκνος και έχω την παρακάτω (μάλλον ηλίθια) απορία:

Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογία είναι διαφορετικό από το απλό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που βγάζουμε μέσω gov.gr? Δεν έχει κάποια επιλογή που να λέει ότι είναι συγκεκριμένα για την στρατολογία 

Καλησπέρα παίδες, παρουσιάζομαι 7/11 στο 592 Λιτόχωρο. Είναι κανείς άλλος για εκεί; Ξέρουμε τίποτα για εκεί;

Επίσης είμαι Υγειονομικό (ΥΕΑ) τι ξέρουμε?

Στις 21/10/2022 στις 11:33 ΜΜ, katsapoli είπε

Αμα παρουσιάστεις  με rapid  αντί pcr θα έχεις θεμα;

Όταν μπήκα θυμάμαι ότι ζητούσαν στο 541 στην Ρόδο rapid ή PCR,  ασχέτως που το χαρτί έγραφε PCR.

2 ώρες πριν, apache48 είπε

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

22 λεπτά πριν, PassageToBabylon είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Δικαιούμαι 9μηνη θητεία ως τριτεκνος και έχω την παρακάτω (μάλλον ηλίθια) απορία:

Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογία είναι διαφορετικό από το απλό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που βγάζουμε μέσω gov.gr? Δεν έχει κάποια επιλογή που να λέει ότι είναι συγκεκριμένα για την στρατολογία 

Είναι διαφορετικό εκείνο της στρατολογικής χρήσης και απ' όσο ξέρω δεν βγαίνει από το gov.gr μόνο από τα ΚΕΠ

• Like 2

Παιδιά ερώτηση..Μπαίνω τώρα Νοέμβρη και γενικά η φοβία μου είναι να μην μου κλέψουν κάτι (κυρίως πορτοφολι-κινητο) όταν δεν είμαι παρών (τουαλέτα, κάτι έκτακτο, ακόμη και όταν κοιμάμαι).

Εσείς που έχετε υπηρετήσει, πως τα προστατεύατε αυτά; Προφανώς και θα πάρω λουκέτα κτλπ, αλλά τώρα δεν γίνεται αυτά τα δύο να τα κλειδώνω και ξεκλειδώνει συνεχώς, να φανταστώ.

Κυρίως όταν πέφτατε για ύπνο, είχατε πορτοφόλι πάνω σας, στις τσέπες; Όπως και το κινητό; 

Και άλλη μία ερώτηση, αν θέλατε να ξυπνήσετε συγκεκριμένη ώρα, και όχι την προβλεπόμενη, πως βάζατε ξυπνητήρι χωρίς να ξυπνήσει όλος ο θάλαμος; Κινητό με δόνηση ακριβώς δίπλα από το κεφάλι; 

3 ώρες πριν, PassageToBabylon είπε

Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογία είναι διαφορετικό από το απλό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που βγάζουμε μέσω gov.gr

Ναι, πρεπει να αναφερει για στρατολογικη χρηση! Εκτος αν εχει αλλαξει κατι. Πριν 2 χρονια που πηγα παντως το πηραμε μεσω του Δημαρχειου

37 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Εσείς που έχετε υπηρετήσει, πως τα προστατεύατε αυτά; Προφανώς και θα πάρω λουκέτα κτλπ, αλλά τώρα δεν γίνεται αυτά τα δύο να τα κλειδώνω και ξεκλειδώνει συνεχώς, να φανταστώ.

κινητα/πορτοφολι τα ειχα παντα πανω μου. Το παντελονι εχει απειρες θηκες και μεγαλες, δεν θα εχεις θεμα. Ποτε δεν αφηνα το κινητο για φορτιση, επαιζα με powebank.

37 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Κυρίως όταν πέφτατε για ύπνο, είχατε πορτοφόλι πάνω σας, στις τσέπες; Όπως και το κινητό; 

τα ειχα διπλα μου ακριβως οπου ειχα την τσαντα μου και τα εβαζα μεσα.

38 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Και άλλη μία ερώτηση, αν θέλατε να ξυπνήσετε συγκεκριμένη ώρα, και όχι την προβλεπόμενη, πως βάζατε ξυπνητήρι χωρίς να ξυπνήσει όλος ο θάλαμος; Κινητό με δόνηση ακριβώς δίπλα από το κεφάλι; 

Κανονικα ήχος ωστε να ξυπνησεις. Ολοι αυτο κανουν.Εκτος αν μπορεις να ξυπνας με την δονηση αλλα δεν θα το προτεινα. Επισης ειναι δουλεια των θαλαμοφυλακων να σε ξυπνανε για υπηρεσιες κτλπ. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...