Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα.

Παρουσιάζομαι στο Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΒΟΓΙΑΤΖΗ (ΚΑΒΗΣΟΣ ΕΒΡΟΥ) στις 8/11/2022.

Είναι κάποιος άλλος για εκεί την ίδια μέρα ώστε να οργανωθούμε λίγο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, simospeir είπε

Καλησπερα παρουσιαζομαι στο 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)  ξερετε πως ειναι εκει?

ΤΟ ίδιο στρατόπεδο με τους από πάνω...

Καλά είναι... Αν είσαι "τεχνικό" έχεις πιο πολλές πιθανότητες να μεταφερθείς πιο κοντά στην Αλεξανδρούπολη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ειμαι πυροβολικο.. οπως διαβασα ειναι στρατοπεδο υποδοχης και θα μας πανε λογικα αλλου..

Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ. Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πυροβολικό.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) στις 11-11-2022. 

Επεξ/σία από simospeir

Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με σώμα εφοδιασμού μεταφορών - ΕΛΔΥΚ;
Ή γενικότερα με σώμα εφοδιασμού μεταφορών;

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Εφοδιασμού Μεταφορών - ΕΛΔΥΚ.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ) στις 10-11-2022 

Παιδιά είχε ποτέ κανείς τραυματισμό στη θητεία του εν ώρα υπηρεσίας και πήρε πάνω από το προβλεπόμενο των αναρρωτικών? Ο αδερφός μου έπεσε εν ώρα υπηρεσίας, πήρε 30 αναρρωτικές και δεν έγινε ούτε ΕΔΕ ούτε ΑΔΕ απλά στάλθηκε απλή αναφορά συμβάντος στην στρατολογία από την μονάδα του και έκτοτε κανένα νέο. Από την εμπειρία του κανείς ξέρει αν στις φεσώνουν ή όχι τις έξτρα? Γιατί υπάρχει αυτό το "εν ώρα υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής" στο νόμο που το εξαιτίας της υπηρεσίας ερμηνεύεται περίεργα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mimisfantaros είπε

Καλησπέρα τελικά υπάρχει κάποιος στο ΕΤΑΦ να μας πει πως είναι γιατι από αυτά που γράφουν παραπάνω φαίνεται αρκετά κακο.

To θεμα του ΕΤΑΦ εχει αναλυθει. Ειμαι Β ΕΣΣΟ και απο τον Απριλιο που ειμαι εκει τωρα ειναι η "χειροτερη" περιοδος που η υπηρεσια παει 1 - 2 , ΣΚ απατητο την ημερα / ημερες που δεν εχεις υπηρεσια , εξοδοχαρτα νωρις. Τα υπολοιπα για καψωνια , οπλασκησεις μερα νυχτα, σκοπετανθρωπους και φ χωρις λογο... last year.

Επεξ/σία από Zanetis
  • Confused 1

Καλησπέρα σε όλους,

Μένω Αθήνα και έχω καταταγεί Πεζικό στο Σουφλί Έβρου. Μπαίνω στις 9 Νοεμβρίου. Έψαχνα να βρω τρόπους μετακίνησης αλλά βρήκα πως με το τρένο είναι αδύνατον να πας καθώς έχει διακοπεί ο συρμός στη Θράκη. Με ΚΤΕΛ είναι μεγάλη ταλαιπωρία καθώς πρέπει να αλλάξεις τρία δρομολόγια (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη και Αλεξανδρούπολη Σουφλί). Με αεροπλάνο πληρώνω ολόκληρο εισιτήριο ή αρκεί το φύλλο πορείας για να έχω κάποια μείωση; Επίσης, στις άδειες που θα παίρνω, η μετακίνηση μου για Αθήνα είναι δωρεάν ή θα πληρώνω κάθε φορά τα έξοδα πήγαινε-έλα;

Ευχαριστώ πολύ και θα παρακαλούσα για μια απάντηση καθώς έχω αγχωθεί αρκετά.

Καλησπέρα σας.. πιστεύετε αξίζει να κάνει κάποιος 9μηνο παραμεθόριο ή 12μηνο στ σπίτι του;;; 

Επισης για Ικαρία θητεία ξέρεις κάνεις κάτι;; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, GiorgosArsenal είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Μένω Αθήνα και έχω καταταγεί Πεζικό στο Σουφλί Έβρου. Μπαίνω στις 9 Νοεμβρίου. Έψαχνα να βρω τρόπους μετακίνησης αλλά βρήκα πως με το τρένο είναι αδύνατον να πας καθώς έχει διακοπεί ο συρμός στη Θράκη. Με ΚΤΕΛ είναι μεγάλη ταλαιπωρία καθώς πρέπει να αλλάξεις τρία δρομολόγια (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη και Αλεξανδρούπολη Σουφλί). Με αεροπλάνο πληρώνω ολόκληρο εισιτήριο ή αρκεί το φύλλο πορείας για να έχω κάποια μείωση; Επίσης, στις άδειες που θα παίρνω, η μετακίνηση μου για Αθήνα είναι δωρεάν ή θα πληρώνω κάθε φορά τα έξοδα πήγαινε-έλα;

Ευχαριστώ πολύ και θα παρακαλούσα για μια απάντηση καθώς έχω αγχωθεί αρκετά

Δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς έχεις για το πιο οικονομικό μεταφορικό όταν μπαίνεις (μετά από μια διαδικασία με το Α.Τ. η φρουραρχείο) που λογικά είναι το ΚΤΕΛ στην περίπτωση σου. Σίγουρα ποτέ το αεροπλάνο. Στις επόμενες μετακινήσεις σου ίσως να έχεις κάποια έκπτωση ανάλογα το μεταφορικό. Πχ ξέρω ΟΣΕ σου προσφέρει έκπτωση σαν φαντάρος.

Επεξ/σία από Giwrghs95

5 ώρες πριν, zamorano1 είπε

Καλησπέρα σας.. πιστεύετε αξίζει να κάνει κάποιος 9μηνο παραμεθόριο ή 12μηνο στ σπίτι του;;; 

Επισης για Ικαρία θητεία ξέρεις κάνεις κάτι;; Ευχαριστώ 

9μηνο εννοείται. Θα καταλάβεις πόσο αργά περνάνε 3 μήνες όταν μπεις στρατό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...