stavros750 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Milti Pepo είπε Και μένα αυτό μου είπανε, με το που ήρθε η μετάθεση για Αθήνα έγινα κατευθείαν 12μηνος και δεν αλλάζει με τίποτα. Μου είπαν επίσης ότι δεν πρόκειται να πάρω μετάθεση για εκτός Αθήνας εκτός άμα το θέλω εγώ ο ίδιος Δυστυχώς και στην ΕΣΣΟ μου το (Ε' του 21) την πάτησαν πολλά άτομα έτσι, που είχαν κανονίσει σεζόν. Δεν γίνεται να κάνεις τίποτα, όπως προαναφέρθηκε, μόνο με πολύ χοντρό βύσμα. Ήλπιζε τουλάχιστον να έρθουν φαντάροι μετά τα σπεν ή γενικά να γεμίσει λίγο το στρατόπεδο. Αλλά σε βλέπω για 1-2 σταθερά. Άντε στην καλύτερη 1-1 Μιας και σε φέρανε Αθήνα, ψάξε για καλύτερη μετάθεση εδώ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από stavros750 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Milti Pepo είπε Και μένα αυτό μου είπανε, με το που ήρθε η μετάθεση για Αθήνα έγινα κατευθείαν 12μηνος και δεν αλλάζει με τίποτα. Μου είπαν επίσης ότι δεν πρόκειται να πάρω μετάθεση για εκτός Αθήνας εκτός άμα το θέλω εγώ ο ίδιος Βάλε βύσμα να πας σε άλλη θέση στην Αθήνα, τουλάχιστον να εξυπηρετείσαι καλυτερα απο το να πηγαίνεις κάθε μέρα στην ΑΣΔΕΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Καλύτερη θέση έχετε να προτείνετε κάτι που γνωρίζετε για να προσπαθήσω ; Γιατί δεν έχω ιδέα τι παίζει ειδικά Αθήνα πχ στο ΓΕΣ αποτι ακούω και το ΟΑΣ δεν είναι τόσο βυσματικο όσο ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos711 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Είμαι σίγουρος ότι ο @Panos711 έχει προβλήματα με την διαχείριση άγχους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν προσπάθησε να τα λύσει για να μην πάει στρατό. Και συ ρε @Panos711 γιατί δεν κρατούσες την συνταγή του γιατρού μαζί σου; Γιατί όμως 1 μήνα. Θυμάμαι ότι τα παιδιά που πηγαίνανε για απαλλαγή, μαθαίνανε αμέσως αν θα έπαιρναν αναβολή ή απαλλαγή . Το ειχα το χαρτι μαζι και οταν το πήρε να το δει με ρωτησε και δεν ξερω τι επαθα κόλλησα και δεν μπορουσα με τιποτα να το θυμηθώ..εχω παει 3 φορες και της 3ης μου ειπαν μπες να δεις την αποφαση στο site της στρατολογιας ετσι για το σασπένς λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 3:27 ΜΜ, dionisis1925 είπε Εγώ μαζί σου είμαι να μην πας στρατό αλλά θα έπρεπε ήδη όλα αυτά τα χρόνια να έχεις προσπαθήσει να επιλύσεις τα προβλήματα σου. Αν ο άνθρωπος ήταν πχ καρκινοπαθής και υπέφερε τα τελευταία χρόνια θα έλεγες «γιατί δεν έχεις προσπαθήσει να θεραπεύσεις τον καρκίνο σου»; Οι ασθένειες που αφορούν την ψυχική υγεία είναι ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. Δεν επιλύονται με απλή προσπάθεια και δεν επιλύονται πάντα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε Αν ο άνθρωπος ήταν πχ καρκινοπαθής και υπέφερε τα τελευταία χρόνια θα έλεγες «γιατί δεν έχεις προσπαθήσει να θεραπεύσεις τον καρκίνο σου»; Οι ασθένειες που αφορούν την ψυχική υγεία είναι ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. Δεν επιλύονται με απλή προσπάθεια και δεν επιλύονται πάντα. Είπα εγώ πως δεν είναι ασθένεια; Ο άνθρωπος λέει πως δεν έχει πάρει ποτέ αγωγή,τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 11:34 ΠΜ, Panos711 είπε Παιδια πηγα επιτροπή απαλλαγων 3η φορα για το ι5 ψυχολογικό 6 χρονια εχω ταχυκαρδιες αϋπνίες πολυ άγχος που εχει φερει εκτοσ απο αυτα και πολλα αλλα θεματα αλλα δεν παιρνω αγωγή και ο ψυχίατρος μου έγραψε οτι περνώ αντικαταθλιτικα για να το παρω το ι5 σιγουρα οταν πηγα όμως με επιασε πανικος και οταν με ρωτησε το ονομα του χαπιου το ειχα ξεχάσει μου ειπε μαθε το απεξω και ξανα ελα...υπαρχει πιθανότητα απλα να μου εκανε καψώνι και να παρω το ι5 η θα τρεχω παλι? οχι απλως δε σου εκανε καψωνι αλλα να σε βοηθησει ηθελε. Η προβλεπομενη διαδικασια ειναι οτι οταν εχουμε μια ασθενεια (απο πλατυποδια μεχρι.....δερματολογικα) πρεπει να εχουμε καποιο εγγραφο που να αποδικνυει τη παθηση και αν παιρνουμε αγωγη τη συνταγη με υπογραφη/σφραγιδα γιατρου. Απο εκει και περα ο στρατιωτικος ιατρος θα κρινει αν χρειαζεται επανεξεταση ή θα σου δωσει καποιο χαρτι απαλλαγης. Αν δεν εχουμε τιποτα απο ολα αυτα μπορει να σε στειλει για εξεταση στον αντιστοιχο ιατρο της παθησης για αξιολογηση ή μπορει απλως να σε στειλει πισω στη μοναδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palpantinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρες! Για Πετροχώρι Ξάνθης τι ξέρουμε; Καλό στρατόπεδο; Υποδομές, κλπ... Μόλις μου ήρθε το χαρτί και παρουσιάζομαι πυροβολικό εκεί. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Palpantinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μαγκες μου ηρθε το ΣΚ και μου λεει για Πεζικο Καβησος Εβρου . Γνωριζουμε κατι? Επιπλεον μου εχει ερθει ενδειξη ΥΕΑ και αρα θελει αντιγραφο απολυτηριο λυκειου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, OREBB είπε Μαγκες μου ηρθε το ΣΚ και μου λεει για Πεζικο Καβησος Εβρου . Γνωριζουμε κατι? Επιπλεον μου εχει ερθει ενδειξη ΥΕΑ και αρα θελει αντιγραφο απολυτηριο λυκειου? Μια χαρά είναι. Παρουσιάστηκε ο γιος μου με την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Είναι κάνα 20λεπτο από Αλεξανδρούπολη και λίγο μετά τις Φερρες. Ίσως όμως να μην μείνεις εκεί όταν παρουσιαστεις και να μεταφερθείς σε άλλο στρατόπεδο. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα για να μεταφερθείς κοντά στον τόπο κατοικίας σου δήλωσε 9μηνο και κάτσε εκεί. Για ΥΕΑ ,ναι πρέπει να έχεις το αντίγραφο απολυτηρίου, αν θες να πας. Λίγες μέρες πριν παρουσιαστεις θα σου στείλουν email που θα πρέπει να συμπληρώσεις. Ότι χαρτιά έχεις καν'τα pdf να τους τα στείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sermakk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά ήρθε και σε εμένα ΣΚ για 595 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού (595 Α/Μ ΤΠ) κιλκις Γνωρίζουμε κάτι για εκεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apache48 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 35 λεπτά πριν, OREBB είπε Μαγκες μου ηρθε το ΣΚ και μου λεει για Πεζικο Καβησος Εβρου . Γνωριζουμε κατι? Επιπλεον μου εχει ερθει ενδειξη ΥΕΑ και αρα θελει αντιγραφο απολυτηριο λυκειου? Μια από τα ίδια. Μου ήρθε και εμένα τώρα, Καβησός Έβρου, όπλο Πεζικό (ΥΕΑ) και ημερομηνία 7 Νοεμβρίου. Εγώ θα πάρω από όλα. Απολυτήριο Λυκείου και από τη σχολή θα ζητήσω από τη γραμματεία αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων για στρατολογική χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αμα δε θέλετε να πάτε ΥΕΑ, δε χρειαζεται να πάρετε κανενα τέτοιο έγγραφο. Απλά δηλώνετε την πρώτη μέρα οτι δε θέλετε και job done. Υπόψιν οτι οι ΔΕΑ υπηρετούν παραπάνω και περνάνε ενα πολύ δύσκολο σχολείο στη ΣΕΑΠ (ειδικά του Πεζικού που βγάζουν εκεί ολη την εκπαίδευση) οπότε σκεφτείτε το καλά Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από ProponitisTouKanape 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 26/9/2022 στις 10:53 ΜΜ, 1comment είπε 34 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αμα δε θέλετε να πάτε ΥΕΑ, δε χρειαζεται να πάρετε κανενα τέτοιο έγγραφο. Απλά δηλώνετε την πρώτη μέρα οτι δε θέλετε και job done. Υπόψιν οτι οι ΔΕΑ υπηρετούν παραπάνω και περνάνε ενα πολύ δύσκολο σχολείο στη ΣΕΑΠ (ειδικά του Πεζικού που βγάζουν εκεί ολη την εκπαίδευση) οπότε σκεφτείτε το καλά Σε ευχαριστώ φίλε . Καλά δε παίζει να πάω υεα. Δε μου γράφει εοδ πάνω άρα θα μείνω καβησσο? Ξέρεις τι παίζει εκεί? 42 λεπτά πριν, apache48 είπε Μια από τα ίδια. Μου ήρθε και εμένα τώρα, Καβησός Έβρου, όπλο Πεζικό (ΥΕΑ) και ημερομηνία 7 Νοεμβρίου. Εγώ θα πάρω από όλα. Απολυτήριο Λυκείου και από τη σχολή θα ζητήσω από τη γραμματεία αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων για στρατολογική χρήση. Καλή θητεία να έχουμε 56 λεπτά πριν, markosf είπε Μια χαρά είναι. Παρουσιάστηκε ο γιος μου με την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Είναι κάνα 20λεπτο από Αλεξανδρούπολη και λίγο μετά τις Φερρες. Ίσως όμως να μην μείνεις εκεί όταν παρουσιαστεις και να μεταφερθείς σε άλλο στρατόπεδο. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα για να μεταφερθείς κοντά στον τόπο κατοικίας σου δήλωσε 9μηνο και κάτσε εκεί. Για ΥΕΑ ,ναι πρέπει να έχεις το αντίγραφο απολυτηρίου, αν θες να πας. Λίγες μέρες πριν παρουσιαστεις θα σου στείλουν email που θα πρέπει να συμπληρώσεις. Ότι χαρτιά έχεις καν'τα pdf να τους τα στείλεις. έγινε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σίγουρα το 9μηνο καλύτερο να μη χάσω και όλο το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosleo94 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sermakk είπε Καλησπέρα παιδιά ήρθε και σε εμένα ΣΚ για 595 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού (595 Α/Μ ΤΠ) κιλκις Γνωρίζουμε κάτι για εκεί ? Είχα πάει εκεί για 1 μέρα, στα ΣΥΠΟ (Μάιος 2018), μετά έφυγα κατευθείαν για τη μονάδα μου (Ασσηρο και μετά Γ σώμα). Η πρώτη εντύπωση μου εκεί ήταν κακή. Μετά μιλούσα με άλλα παιδιά που έμειναν εκεί, και μου έλεγαν τα χειρότερα. Και ένας φίλος μου έκανε κέντρο εκεί πριν 1 χρόνο, για 1 μήνα, δεν μου έχει πει τα καλύτερα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από stavrosleo94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις