stavros750 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, jimis98 είπε Το pocket το δίνουν τζάμπα? Τι εννοείς ακριβώς; δεν κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 35 λεπτά πριν, stavros750 είπε Τι εννοείς ακριβώς; δεν κατάλαβα πέρα από την sim δεν δίνουν και το wifi pocket? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, jimis98 είπε πέρα από την sim δεν δίνουν και το wifi pocket? δωρεάν μόνο την sim, τα άλλα είναι επί πληρωμή. Αξίζει δηλαδή κυριώς για dual sim smartphones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δε νομίζω ότι έχει νόημα να πάρεις το μαραφέτι. Άμα βάλεις τη SIM στο κινητό και ανοίξεις hotspot, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, jimis98 είπε Το pocket το δίνουν τζάμπα? 9 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Δε νομίζω ότι έχει νόημα να πάρεις το μαραφέτι. Άμα βάλεις τη SIM στο κινητό και ανοίξεις hotspot, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αν έχεις δίκαρτο σίγουρα. Εγώ που είχα φάει την 2η sim με την SD, και έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε pocket και σε sim. Πήγα σε pocket για τους εξής λόγους: Ήθελε να δίνω στο laptop Το hotspot μετά από ώρες ζέσταινε το κινητό πάρα πολύ Έτρωγα γρήγορα την μπαταρία Είχε internet στο παράθυρο αλλά όχι στο κτήριο και έπρεπε να αφήνω το κινητό 5 μέτρα μακρυά Για μένα όμως το pocket που δίνει η vodafone δεν αξίζει μιας και κοστίζει αν θυμάμαι καλά κάπου στα 50€. Από άποψη μπαταρίας και σήματος είναι άθλιο. Στο ρουτεράκι έβγαζα με το ζόρι 5Mbps και στο κινητό ξεπερνούσα τα 50Mbps. Είχα μιλήσει μαζί τους και μου είχαν πει ότι φταίει ότι δεν υποστηρίζει 4G+ αλλά και πάλι θεωρητικά το 4G πρέπει να πιάνει ταχύτητα 150Mbps ενώ το 4G+ 300Mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simospeir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 παιδια να ρωτησω.. μπορεις να παρεις μεταθεση κατευθειαν μετα την ορκωμοσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Σε ειδικές περιπτώσεις ναι, αν πας Προεδρική Φρουρά, ΕΛΔΥΚ, Στρατονομία, ΟΑΣ ή αν είσαι ενδοχώρα και δηλώσεις πως θες να κάνεις 9μηνο την ημέρα της κατάταξης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simospeir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Ακομη δεν μου ηρθε το χαρτι! Λογικα για κανα εβρο θα ερθει.. Εγω μπορει να βαλω βυσμα για θεσσαλονικη... Θα δηλωσω οταν παω στην μοναδα οτι θελω να παρω μεταθεση για θεσσαλονικη και μετα αν μπορεσει το βυσμα μου να με παει αλλιως θα παρω μεταθεση θεσσαλονικη προς το τελος της θητειας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Ανάλογα το βύσμα, αν εχεις πολύ γερό δόντι μπορει να πάρεις μετάθεση για Θεσσαλονίκη μετά το ΣΠΕΝ (περίπου στον 1.5 μήνα θητείας), αν εχεις μέτρια άκρη τότε απο 3 εως 5 μήνες θητείας. Αλλά προφανώς θα κάνεις 12μηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simospeir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Καταλαβα οποτε θα κατσω ενα μηνα ακομη μετα την ορκωμοσια και μετα θα παρω μεταθεση.. 9μηνο θα κανω γιατι ειμαι τριτεκνος παλι καλα αλλιως δεν θα ερχομουν καθολου κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μετάθεση κοντά δεν σημαίνει πως θα περάσεις ζάχαρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα και πάλι, με είχατε αφήσει στο οτι από Έβρο μετά τα ΣΒΕΝ και την άδεια ορκωμοσίας θα παρουσιαζόμουν ΓΕΣ (χωρίς βύσμα) και είχα ξενερώσει αρκετά για το 12μηνο γιατί με έκοβε από πολλά πράγματα. Παρουσιάστηκα σήμερα στο ΓΕΣ λοιπόν και μου δώσανε μετάθεση στο ΑΣΔΕΝ που είναι στον Βύρωνα με λίγους φαντάρους οπότε πολλές υπηρεσίες και χάλια συγκοινωνία (θα πρέπει να ξυπνάω από τις 4 για να είμαι στο στρατόπεδο στην ώρα μου), δηλαδή χάνω και το 9μηνο και δεν κερδίζω ουσιαστικά τίποτα. Ξέρετε αν γίνεται με κάποιον τρόπο να με ξαναστείλουν πίσω στον Έβρο και άμα σε τέτοια περίπτωση θα ισχύει ακόμα το 9μηνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 22 ώρες πριν, asxetos_apo_strato είπε Δε νομίζω ότι έχει νόημα να πάρεις το μαραφέτι. Άμα βάλεις τη SIM στο κινητό και ανοίξεις hotspot, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. από το ίδιο κινητό γίνεται να έχεις και wifi και hotspot? τα aftermarket pocket αξίζουν ή τον παροχών είναι καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, jimis98 είπε από το ίδιο κινητό γίνεται να έχεις και wifi και hotspot? Το ίδιο κινητό εφόσον είναι dual, μπορεί να δέχεται κλήσεις στην μια κάρτα σιμ και από την άλλη να τροφοδοτείται με ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, stavros750 είπε Το ίδιο κινητό εφόσον είναι dual, μπορεί να δέχεται κλήσεις στην μια κάρτα σιμ και από την άλλη να τροφοδοτείται με ίντερνετ. θα τελειώνει η μπαταρία αβέρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις