astrea966 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, stavros750 είπε Δεν αλλάζεις σώμα όχι. Η θητεία είναι 12 μήνες ενδοχώρα, 9 παραμεθόριο. ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snipergr1997 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρες, Είμαι φοιτητής πληροφορικής και μου έχει μείνει ακόμα μόνο η πτυχιακή εργασία για να πάρω το πτυχίο μου. Κατά 99% θα το έχω τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή, θέλω να διακόψω την αναβολή μου (πριν 31/10) για να μπω Ιανουάριο Στρατό Ξηράς με την Α' ΕΣΣΟ. Κατά τη διαδικασία διακοπής της αναβολής που πήγα να κάνω πριν λίγο, μου έχει πεδίο να επισυνάψω αντίγραφο πτυχίου (το οποίο δεν έχω ακόμα). Ξέρετε εάν θα έχω επιλογή να τους το πάω όταν το έχω στα χέρια μου τον Ιανουάριο (ειδανικά με το που παρουσιάζομαι)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 14/10/2022 στις 3:53 ΜΜ, simospeir είπε πρεπει να τους δωσω καποιο χαρτι οτι ο αδερφος μου υπηρετει ή το βλεπουν αυτοι χωρις να πρεπει να δωσω καποιο χαρτι? Πρέπει να κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση που θα λες ότι αφήνεις την ευνοϊκή μετάθεση για τον αδερφό σου , το 1ο γραφείο της μονάδας σου είναι αρμόδιο για τέτοια θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, snipergr1997 είπε Ξέρετε εάν θα έχω επιλογή να τους το πάω όταν το έχω στα χέρια μου τον Ιανουάριο (ειδανικά με το που παρουσιάζομαι)? Ναι θα την εχεις. Ή αν δεν εχεις παρει ακομα το πτυχιο θα χρειαστεις απλα μια βεβαίωση σπουδων απο το χειμερινο εξαμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, snipergr1997 είπε Καλησπέρες, Είμαι φοιτητής πληροφορικής και μου έχει μείνει ακόμα μόνο η πτυχιακή εργασία για να πάρω το πτυχίο μου. Κατά 99% θα το έχω τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή, θέλω να διακόψω την αναβολή μου (πριν 31/10) για να μπω Ιανουάριο Στρατό Ξηράς με την Α' ΕΣΣΟ. Κατά τη διαδικασία διακοπής της αναβολής που πήγα να κάνω πριν λίγο, μου έχει πεδίο να επισυνάψω αντίγραφο πτυχίου (το οποίο δεν έχω ακόμα). Ξέρετε εάν θα έχω επιλογή να τους το πάω όταν το έχω στα χέρια μου τον Ιανουάριο (ειδανικά με το που παρουσιάζομαι)? Θα μπορείς να τους το πας αλλά δεν υπάρχει λόγος. Εκτός αν έχεις βύσμα και θες να μπεις Έρευνας & Πληροφορικής και θα βοηθήσει το τυπικό προσόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 11:02 ΜΜ, AntoMast είπε Τριτεκνος είμαι, και μίλησα με στρατολογία. 9 μήνη μέσα, 8 μήνη παραμεθόριο (Κύπρος επίσης). Απλά μου είπαν ότι θα πρέπει να την εκτίσω όλη την θητεία στην Κύπρο για να κάνω μειωμένη. Έβαλαν μαζί τον όρο "έκτιση" και θητεία; 11 ώρες πριν, astrea966 είπε καλημερα. θελω να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου κατι για τον γιο μου γιατι εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα απ`οταν ημουν εγω φανταρος.του ηρθε ενημερωση οτι τον εχουν καταταξει στο ναυτικο. το θεμα ειναι οτι θα παρει αναβολη τωρα λογω σχολης και θελω να ξερω αν μετα την αναβολη υπαρχει περιπτωση να αλλαξει σωμα και να παει στρατο ξηρας. του αρεσει το ναυτικο και δεν θελει να αλλαξει. επισης ποση ειναι τωρα η θητεια στο ναυτικο γιατι οταν ημουν εγω ηταν 21-22 μηνες. ευχαριστω Δεν είναι σώμα, είναι κλάδος 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_98 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα στην ομαδα, Γνωριζει κάνεις πως παει καποιος ΕΛΔΥΚ? Ειχα δηλωσει αεροπορια οταν ημουν 18 κ τρ 23 π μπηκα με Ε ΕΣΣΟ με πηραν. Μ χαν πει οτι θα ρθουν στην μοναδα νσ ρωτησουν ποιοι θελουν να πανε ομως δεν εμφανιστηκε ποτε κανεις ουτε υπηρξε σχετική ενημερωση. Τρ τελειωνει η 10ημερη αδεια μου κ θα πσρουσιαστω αθηνα στο 251. Αν γνωριζει καποιος ας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Too late, καλά να περάσεις στο ΓΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, john_98 είπε Καλησπερα στην ομαδα, Γνωριζει κάνεις πως παει καποιος ΕΛΔΥΚ? Ειχα δηλωσει αεροπορια οταν ημουν 18 κ τρ 23 π μπηκα με Ε ΕΣΣΟ με πηραν. Μ χαν πει οτι θα ρθουν στην μοναδα νσ ρωτησουν ποιοι θελουν να πανε ομως δεν εμφανιστηκε ποτε κανεις ουτε υπηρξε σχετική ενημερωση. Τρ τελειωνει η 10ημερη αδεια μου κ θα πσρουσιαστω αθηνα στο 251. Αν γνωριζει καποιος ας πει. Πώς να εμφανιστούν από την στιγμή που Κύπρο μπορείς να πας μόνο αν είσαι στο Στρατό ξηράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα data του καλοκαιριού, τι βάζετε ρε μάγκες; Πείτε κάτι που να 'ναι value for money. Ας είναι και 20-30€, αλλά να μου φτάνουν τα δεδομένα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από asxetos_apo_strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Ψάξε για κανα συμβόλαιο με απεριόριστα. Απο καρτοκινητό φθηνότερο θα σου βγει, μπορεις πιστευω να τσιμπησεις καποιο με 25 ευρώ το μηνα πανω κατω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα data του καλοκαιριού, τι βάζετε ρε μάγκες; Πείτε κάτι που να 'ναι value for money. Ας είναι και 20-30€, αλλά να μου φτάνουν τα δεδομένα. Εγγραφή στο Payzy δίνει 1 μήνα απεριόριστα. Γενικά στον στρατό εγώ έπαιζα Vodafone WiFi on spot με 10€ το μήνα 40gb Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από stavros750 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetos_apo_strato Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Συμβόλαιο δε βάζω γιατί σε 3 μήνες απολύομαι και μετά δε χρειάζομαι τόσα gb. Ευχαριστώ για το payzy, δεν είχα ιδέα. Αυτό που λες για τη Vodafone φαίνεται πένα. Δηλαδή παίρνω μια SIM και έχω αυτά που λέει εδώ ανάλογα το πακέτο; Με δεσμεύσει κάπως ή το ενεργοποιώ εγώ οπότε θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε Συμβόλαιο δε βάζω γιατί σε 3 μήνες απολύομαι και μετά δε χρειάζομαι τόσα gb. Ευχαριστώ για το payzy, δεν είχα ιδέα. Αυτό που λες για τη Vodafone φαίνεται πένα. Δηλαδή παίρνω μια SIM και έχω αυτά που λέει εδώ ανάλογα το πακέτο; Με δεσμεύσει κάπως ή το ενεργοποιώ εγώ οπότε θέλω; Ακριβώς, είναι 12μηνο "συμβόλαιο" με μηδενικό όμως πάγιο. Αν δεν ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο, σου έρχεται μηδενικός λογαριασμός. Λαμβάνεις σιμ, η οποία είναι μόνο για ίντερνετ, και κάνεις την δουλειά σου. Προσοχή μόνο αν γίνει η αίτηση δια ζώσης (που γλιτώνεις χρόνο έτσι γιατί στο ενεργοποιούν άμεσα) μην προσπαθήσουν να σε χρεώσουν τίποτα έξτρα. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, stavros750 είπε Ακριβώς, είναι 12μηνο "συμβόλαιο" με μηδενικό όμως πάγιο. Αν δεν ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο, σου έρχεται μηδενικός λογαριασμός. Λαμβάνεις σιμ, η οποία είναι μόνο για ίντερνετ, και κάνεις την δουλειά σου. Προσοχή μόνο αν γίνει η αίτηση δια ζώσης (που γλιτώνεις χρόνο έτσι γιατί στο ενεργοποιούν άμεσα) μην προσπαθήσουν να σε χρεώσουν τίποτα έξτρα. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. Το pocket το δίνουν τζάμπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις