Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 4/10/2022 στις 6:59 ΜΜ, stavros750 είπε

Χακί, όπως και οι φαντάροι της ξηράς 

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.... αν και σε μαγαζί τοπικό που επισκέφτηκα μου είπε ότι πλέον "παίζουν" και τα 3 χρώματα (χακί,γκρι,μπλε σκούρο) και με παρότρυνε σε μπλε σκούρο.Σκεφτομαι να περιμένω να δω τι θα γράφει το χαρτί κατάταξης και μετά να αγοράσω να είμαι σίγουρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, GrRookie είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.... αν και σε μαγαζί τοπικό που επισκέφτηκα μου είπε ότι πλέον "παίζουν" και τα 3 χρώματα (χακί,γκρι,μπλε σκούρο) και με παρότρυνε σε μπλε σκούρο.Σκεφτομαι να περιμένω να δω τι θα γράφει το χαρτί κατάταξης και μετά να αγοράσω να είμαι σίγουρος.

Όλα χακί τα δίνουν πλέον, είχα δει από φίλο στην Β ΕΣΣΟ να έχουν μπλε τζακετς, αλλά τώρα στην Ε που μπήκε άλλο παλικάρι, όλα χακί.

Καλημέρα παιδιά,

Γνωρίζει κανείς σε ποιο στρατόπεδο εδρεύει το 80 ΤΜΧΕΘ στη Κω?? Μου ήρθε μετάθεση και δε βρίσκω κάποιο info, εκτός από το ότι είναι στο Πυλι, αλλά δεν βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του 282

2 ώρες πριν, GrKata είπε

Καλημέρα παιδιά,

Γνωρίζει κανείς σε ποιο στρατόπεδο εδρεύει το 80 ΤΜΧΕΘ στη Κω?? Μου ήρθε μετάθεση και δε βρίσκω κάποιο info, εκτός από το ότι είναι στο Πυλι, αλλά δεν βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του 282

Οι Λόχοι Μηχανικού στρατοπεδεύουν μαζί με άλλες Μονάδες

14 ώρες πριν, simospeir είπε

Καλησπερα! Γνωριζει κανεις να μου πει πως ειναι το στρατοπεδο βελισσαριο στα Ιωαννινα? Αμα ειναι καλο, εξοδοι, υπηρεσιες κτλπ

Όπως εισέρχεσαι στην πόλη των Ιωαννίνων Δεξιά μετά το Γιαννιώτικο Σαλόνι

Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μετάθεση για ΕΛΔΥΚ και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της 5η Εμμα. Μπορεί κάποιος που να ήταν πρόσφατα να πει εμπειρίες από το συγκεκριμένο στρατόπεδο?

5 ώρες πριν, kawavn800 είπε

Οι Λόχοι Μηχανικού στρατοπεδεύουν μαζί με άλλες Μονάδες

Όπως εισέρχεσαι στην πόλη των Ιωαννίνων Δεξιά μετά το Γιαννιώτικο Σαλόνι

ρωταω αμα ξερεις πως ειναι μεσα, οχι που ειναι Αμα ειναι καλα να βαλω ''βυσμα'' για να παω σπουδαζω και γιαννενα! Αμα ειναι καλο δηλαδη με υπηρεσιες αδειες κτλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, simospeir είπε

ρωταω αμα ξερεις πως ειναι μεσα, οχι που ειναι Αμα ειναι καλα να βαλω ''βυσμα'' για να παω σπουδαζω και γιαννενα! Αμα ειναι καλο δηλαδη με υπηρεσιες αδειες κτλπ

Σπουδάζεις στα Γιάννενα και δεν ξέρεις που είναι το Στρατόπεδο Βελισσαρίου ; Το Γιαννιώτικο σαλόνι ;  εκεί που στρίβει το λεωφορείο για Δουρούτη αριστερά  είναι.

βελισαριο.jpg

4 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Σπουδάζεις στα Γιάννενα και δεν ξέρεις που είναι το Στρατόπεδο Βελισσαρίου ; Το Γιαννιώτικο σαλόνι ;  εκεί που στρίβει το λεωφορείο για Δουρούτη αριστερά  είναι.

βελισαριο.jpg

Μια χαρά Στρατόπεδο είναι. Λίγοι και καλοί.  Δεν θυμάμαι να σου πω ποιες Μονάδες έχει εκεί . Γενικά είναι παροπλισμένες 

Επεξ/σία από kawavn800

Καλησπέρα παίδες,

ενώ δήλωσα ΟΧΙ για ΕΤΑΦ / ΕΛΦΑΤ του ΓΕΕΘΑ σήμερα στην μονάδα μου είπαν πως μετά τα ΣΠΕΝ έχω μετάθεση για εκεί. Έχουμε καμία φρέσκια γνώμη? Αξίζει να παλέψω να το αλλάξω? Προς το παρόν ανήκω ΕΠ αλλά καταλαβαίνω πως αν πάω εκεί θα αλλάξει το Σώμα μου.

15 λεπτά πριν, mpalaourg είπε

Καλησπέρα παίδες,

ενώ δήλωσα ΟΧΙ για ΕΤΑΦ / ΕΛΦΑΤ του ΓΕΕΘΑ σήμερα στην μονάδα μου είπαν πως μετά τα ΣΠΕΝ έχω μετάθεση για εκεί. Έχουμε καμία φρέσκια γνώμη? Αξίζει να παλέψω να το αλλάξω? Προς το παρόν ανήκω ΕΠ αλλά καταλαβαίνω πως αν πάω εκεί θα αλλάξει το Σώμα μου.

Οι Λόχοι φρουρών του Τάγματος ΓΕΣ είναι και του ΓΕΕΘΑ. Μια χαρά είναι. Και αγήματα έχει και ένοπλες υπηρεσίες έχει όπως όλα τα στρατόπεδα. Δεν έχει ανορθόδοξο , 4ημερο χειμερινό και πολλά άλλα.  Στην ουσία αγγαρειάκιας θα είσαι και όχι μάχιμος.

1 λεπτό πριν, kawavn800 είπε

Οι Λόχοι φρουρών του Τάγματος ΓΕΣ είναι και του ΓΕΕΘΑ. Μια χαρά είναι. Και αγήματα έχει και ένοπλες υπηρεσίες έχει όπως όλα τα στρατόπεδα. Δεν έχει ανορθόδοξο , 4ημερο χειμερινό και πολλά άλλα.  Στην ουσία αγγαρειάκιας θα είσαι και όχι μάχιμος.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ρωτάω γιατί διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα πιο παλιά που ξαφνικά τον Μάϊο και μετά κάπως φτιάχνει και έχει καλύτερα σχόλια. Παίζει να άλλαξε κάτι?

Μπορεί να φτιάξει ανα κάποιες περιόδους, αν έχει αρκετά άτομα, αλλά μπορεί να πάει και πολύ άσχημα. Πάντως όπως και να έχει είναι η μαύρη μετάθεση του Πενταγώνου γιατι κάνει το 80% απο όλες τις ένοπλες υπηρεσίες, κάποιες περιόδους τις κάνει όλες. 

51 λεπτά πριν, mpalaourg είπε

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ρωτάω γιατί διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα πιο παλιά που ξαφνικά τον Μάϊο και μετά κάπως φτιάχνει και έχει καλύτερα σχόλια. Παίζει να άλλαξε κάτι?

Διάλεξε μια μονάδα μαχιμη να έχεις να θυμάσαι και να μάθεις να πιάνεις όπλο. Από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Θα ακούτε μπαμ και θα  πέρδεστε. 

• Confused 1

33 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Διάλεξε μια μονάδα μαχιμη να έχεις να θυμάσαι και να μάθεις να πιάνεις όπλο. Από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Θα ακούτε μπαμ και θα  πέρδεστε. 

Ποτε πηγες φανταρος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, yanis13 είπε

Ποτε πηγες φανταρος;

Τον Νοέμβριο του 85 με τον Αύγουστο του 87. Στην Ατσική Λήμνου. 24 μήνες θητεία 

Επεξ/σία από kawavn800

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...