GrRookie Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Στις 4/10/2022 στις 6:59 ΜΜ, stavros750 είπε Χακί, όπως και οι φαντάροι της ξηράς Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.... αν και σε μαγαζί τοπικό που επισκέφτηκα μου είπε ότι πλέον "παίζουν" και τα 3 χρώματα (χακί,γκρι,μπλε σκούρο) και με παρότρυνε σε μπλε σκούρο.Σκεφτομαι να περιμένω να δω τι θα γράφει το χαρτί κατάταξης και μετά να αγοράσω να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simospeir Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα! Γνωριζει κανεις να μου πει πως ειναι το στρατοπεδο βελισσαριο στα Ιωαννινα? Αμα ειναι καλο, εξοδοι, υπηρεσιες κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GrRookie είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.... αν και σε μαγαζί τοπικό που επισκέφτηκα μου είπε ότι πλέον "παίζουν" και τα 3 χρώματα (χακί,γκρι,μπλε σκούρο) και με παρότρυνε σε μπλε σκούρο.Σκεφτομαι να περιμένω να δω τι θα γράφει το χαρτί κατάταξης και μετά να αγοράσω να είμαι σίγουρος. Όλα χακί τα δίνουν πλέον, είχα δει από φίλο στην Β ΕΣΣΟ να έχουν μπλε τζακετς, αλλά τώρα στην Ε που μπήκε άλλο παλικάρι, όλα χακί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrKata Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς σε ποιο στρατόπεδο εδρεύει το 80 ΤΜΧΕΘ στη Κω?? Μου ήρθε μετάθεση και δε βρίσκω κάποιο info, εκτός από το ότι είναι στο Πυλι, αλλά δεν βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του 282 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, GrKata είπε Καλημέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς σε ποιο στρατόπεδο εδρεύει το 80 ΤΜΧΕΘ στη Κω?? Μου ήρθε μετάθεση και δε βρίσκω κάποιο info, εκτός από το ότι είναι στο Πυλι, αλλά δεν βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του 282 Οι Λόχοι Μηχανικού στρατοπεδεύουν μαζί με άλλες Μονάδες 14 ώρες πριν, simospeir είπε Καλησπερα! Γνωριζει κανεις να μου πει πως ειναι το στρατοπεδο βελισσαριο στα Ιωαννινα? Αμα ειναι καλο, εξοδοι, υπηρεσιες κτλπ Όπως εισέρχεσαι στην πόλη των Ιωαννίνων Δεξιά μετά το Γιαννιώτικο Σαλόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitso Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μετάθεση για ΕΛΔΥΚ και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της 5η Εμμα. Μπορεί κάποιος που να ήταν πρόσφατα να πει εμπειρίες από το συγκεκριμένο στρατόπεδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simospeir Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, kawavn800 είπε Οι Λόχοι Μηχανικού στρατοπεδεύουν μαζί με άλλες Μονάδες Όπως εισέρχεσαι στην πόλη των Ιωαννίνων Δεξιά μετά το Γιαννιώτικο Σαλόνι ρωταω αμα ξερεις πως ειναι μεσα, οχι που ειναι Αμα ειναι καλα να βαλω ''βυσμα'' για να παω σπουδαζω και γιαννενα! Αμα ειναι καλο δηλαδη με υπηρεσιες αδειες κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, simospeir είπε ρωταω αμα ξερεις πως ειναι μεσα, οχι που ειναι Αμα ειναι καλα να βαλω ''βυσμα'' για να παω σπουδαζω και γιαννενα! Αμα ειναι καλο δηλαδη με υπηρεσιες αδειες κτλπ Σπουδάζεις στα Γιάννενα και δεν ξέρεις που είναι το Στρατόπεδο Βελισσαρίου ; Το Γιαννιώτικο σαλόνι ; εκεί που στρίβει το λεωφορείο για Δουρούτη αριστερά είναι. 4 λεπτά πριν, kawavn800 είπε Σπουδάζεις στα Γιάννενα και δεν ξέρεις που είναι το Στρατόπεδο Βελισσαρίου ; Το Γιαννιώτικο σαλόνι ; εκεί που στρίβει το λεωφορείο για Δουρούτη αριστερά είναι. Μια χαρά Στρατόπεδο είναι. Λίγοι και καλοί. Δεν θυμάμαι να σου πω ποιες Μονάδες έχει εκεί . Γενικά είναι παροπλισμένες Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από kawavn800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpalaourg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παίδες, ενώ δήλωσα ΟΧΙ για ΕΤΑΦ / ΕΛΦΑΤ του ΓΕΕΘΑ σήμερα στην μονάδα μου είπαν πως μετά τα ΣΠΕΝ έχω μετάθεση για εκεί. Έχουμε καμία φρέσκια γνώμη? Αξίζει να παλέψω να το αλλάξω? Προς το παρόν ανήκω ΕΠ αλλά καταλαβαίνω πως αν πάω εκεί θα αλλάξει το Σώμα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, mpalaourg είπε Καλησπέρα παίδες, ενώ δήλωσα ΟΧΙ για ΕΤΑΦ / ΕΛΦΑΤ του ΓΕΕΘΑ σήμερα στην μονάδα μου είπαν πως μετά τα ΣΠΕΝ έχω μετάθεση για εκεί. Έχουμε καμία φρέσκια γνώμη? Αξίζει να παλέψω να το αλλάξω? Προς το παρόν ανήκω ΕΠ αλλά καταλαβαίνω πως αν πάω εκεί θα αλλάξει το Σώμα μου. Οι Λόχοι φρουρών του Τάγματος ΓΕΣ είναι και του ΓΕΕΘΑ. Μια χαρά είναι. Και αγήματα έχει και ένοπλες υπηρεσίες έχει όπως όλα τα στρατόπεδα. Δεν έχει ανορθόδοξο , 4ημερο χειμερινό και πολλά άλλα. Στην ουσία αγγαρειάκιας θα είσαι και όχι μάχιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpalaourg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kawavn800 είπε Οι Λόχοι φρουρών του Τάγματος ΓΕΣ είναι και του ΓΕΕΘΑ. Μια χαρά είναι. Και αγήματα έχει και ένοπλες υπηρεσίες έχει όπως όλα τα στρατόπεδα. Δεν έχει ανορθόδοξο , 4ημερο χειμερινό και πολλά άλλα. Στην ουσία αγγαρειάκιας θα είσαι και όχι μάχιμος. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ρωτάω γιατί διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα πιο παλιά που ξαφνικά τον Μάϊο και μετά κάπως φτιάχνει και έχει καλύτερα σχόλια. Παίζει να άλλαξε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μπορεί να φτιάξει ανα κάποιες περιόδους, αν έχει αρκετά άτομα, αλλά μπορεί να πάει και πολύ άσχημα. Πάντως όπως και να έχει είναι η μαύρη μετάθεση του Πενταγώνου γιατι κάνει το 80% απο όλες τις ένοπλες υπηρεσίες, κάποιες περιόδους τις κάνει όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, mpalaourg είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ρωτάω γιατί διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα πιο παλιά που ξαφνικά τον Μάϊο και μετά κάπως φτιάχνει και έχει καλύτερα σχόλια. Παίζει να άλλαξε κάτι? Διάλεξε μια μονάδα μαχιμη να έχεις να θυμάσαι και να μάθεις να πιάνεις όπλο. Από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Θα ακούτε μπαμ και θα πέρδεστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, kawavn800 είπε Διάλεξε μια μονάδα μαχιμη να έχεις να θυμάσαι και να μάθεις να πιάνεις όπλο. Από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Θα ακούτε μπαμ και θα πέρδεστε. Ποτε πηγες φανταρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yanis13 είπε Ποτε πηγες φανταρος; Τον Νοέμβριο του 85 με τον Αύγουστο του 87. Στην Ατσική Λήμνου. 24 μήνες θητεία Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από kawavn800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις