pogchamp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Του έβγαλαν 30 ημέρες αναρρωτική; Ή το παζαρεύουν με το γιατρό; Του τις εδωσαν παρα τις αντιρρησεις του... Οι τυποι ειναι λιγο υπερβολικοι με τις αδειες που δινουν (δεν ηταν και τοσο βαρυς τραυματισμος) του ειπαν οτι εσυ στο μελλον μπορει να εχεις διεκδικησεις με δικηγορους και τετοια αν σου μεινει κατι στο ποδι. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από pogchamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobody293 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, Clytoceyx είπε Παλια ελεγαν οτι αν το χαρτι ειναι απο ιδιωτη γιατρο, μπορουσαν να το αμφισβητησουν. Κυριως εννοουσαν καποιους γνωστους γιατρους οι οποιοι, με το αζημιωτο, μπορουσαν να σε διαγνωσουν με οτι ηθελες. Παρ' ολ' αυτα, δεν μπορουν να παρουν ρισκο να κοβουν αβερτα οσως πανε με χαρτι απο ιδιωτη. Ιδιως αμα υπαρχει και αποφαση ΚΕΠΑ. Λιγο που κοιταξα ομως, η ασθενεια σου θεωρειται διαχειρισιμη με φαρμακευτικη αγωγη, ασχετως στρατου. Επισης αν και υπαρχει ποσοστο αναπηριας, αυτο γενικα δεν σημαινει αυτοματα και την απαλλαγη απο στρατευση. Πρεπει να δεις τι γραφει το πιο προσφατο σχετικο προεδρικο διαταγμα/φεκ για την παθηση σου. Υπαρχουν καποιες παθησεις, οι οποιες οσο σοβαρες και να ακουγονται, μπορουν να δικαιολογουν μεχρι και 2 χρονια αναβολων (εφοσων το επιδιωξει καποιος) αλλα οχι και απαλλαγη, συνηθως απλα ενα Ι3-Ι4. Κάποιοι μου έχουν πεί κι εμένα πως το χαρτί από δημόσιο θα το δώσουν μεγαλύτερη βάση δεν γνωρίζω κατα πόσο ισχύει όμως. Κι εγώ έχω δεί ότι μπορεί να με βάλουν σαν Ι3-Ι4 αλλά θα είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για την επιτροπή απ όσο ξέρω, γιατί αν κάνω μία υποτροπή μέσα στο στρατό (η οποία δεν είναι και πολύ δύσκολο να γίνει δεδομένου του άγχους που έχω γενικά σαν άτομο κλπ) τότε θα έχουν πρόβλημα με την ΕΔΕ και μπορεί να χρειαστεί να με αποζημιώσει και ο στρατός απ ότι μου είπε ένας δικηγόρος με τον οποίο έχω μιλήσει. 18 ώρες πριν, 1comment είπε Ακραίο να μπεις με σκλήρυνση κατά πλάκας. Φαντάζομαι ότι έχει περιόδους που κάνεις υποτροπή. Δεν ξέρω για το διάταγμα αν αναφέρει συγκεκριμένες ασθένειες, αλλά θεωρώ τελείως παράλογο να παίρνεις 2 χρόνια αναβολή (και απαλλαγή) με αγχώδη διαταραχή και με σκλήρυνση να υπηρετείς... Πώς να σταθεί όρθιος να κάνει υπηρεσία ο άνθρωπος με τις ώρες; Και καλά να είναι, θα χειροτερέψει από τις τερατώδεις αγγαρείες του στρατού. Έτσι ακριβώς το σκέφτομαι κι εγώ αλλά υποθέτω πως θα μάθω τον Ιανουάριο... 6 ώρες πριν, dkstopo είπε Δεν έχω ιδέα για την ασθένεια σου αλλά θα σου πρότεινα αν γίνεται να υπηρετήσεις καλύτερα να το κανεις. Μάλλον θα σου κάνει καλό στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο ενός παιδιού της 242 σειράς με εμφανή προβλήματα κίνησης και λόγου, δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε, ένα απόγευμα Σαββάτου να οδηγά μέσα στη μονάδα τζιπάκι (παρανόμως και παρατύπως βέβαια) Δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε αυτό το παιδί αλλά δε νομίζω πως θα ήθελα να ρισκάρω να αποκτήσω κάποιου είδους παράλυση μόνο και μόνο για να κάνω κάποιους φίλους ή για να κάνω κάποια βλακεία με φίλους. Αυτά μπορώ να τα κάνω κι εκτός στρατού... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Ερωτηση: ειναι εφικτο να δηλωσεις και δοκιμος και να πας ελδυκ? εαν ναι, ποια ειναι τα ποσα που καλυπτονται πλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpasxalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Σχετικά με την εβδομάδα προσαρμογής μετά απο μετάθεση τι ισχύει ακριβώς; Δικαιούμαι και στην 2η μετάθεση κανονικά ή οχι; Γνωρίζει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneiricocelot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 26/9/2022 στις 4:36 ΜΜ, alex1234532 είπε Καλησπέρα σας. Σπουδάζω είμαι 20 χρονών και είμαι στο 3ο έτος σπουδών χωρίς να χρωστάω μαθήματα και με καλούς βαθμούς. Εχω 3 ενδεχόμενα για την υπόθεση στρατό.... 1ο) να πάω στο 4ο έτος (δηλαδή να πάρω αναβολή σπουδών για 1 χρόνο) και μετά να κάνω το μεταπτυχιακό μου και να βρω δουλειά με την ησυχία μου χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις. 2ο)να πάω αμέσως μετά το πτυχίο και πριν το μεταπτυχιακό (που ως θετικό έχει οτι θα εχω τελειώσει τις βασικές σπούδες και δεν θα τις διακόψω , και οτι πάλι θα ειμαι ήσυχος στο μεταπτυχιακο και στην εύρεση δουλειάς 3ο)μετα το μεταπτυχιακο (που ναι μεν θα εχω τελειωσεί τις σπουδες μου χωρις να τις διακόψω καθόλου , αλλά δυστηχως θα είμαι μεγάλος σχετικά και θα πρεπει να κανω αυτη την αγκαρία για να βρω δουλειά να τονισω πως το πατρικο μου ειναι Αλεξανδρουπολη και θα ηθελα να με φερουν Εβρο για να ειμαι στο σπιτι μου (δεν ξερω αν λαμβανεται καθολου αυτο υποψιν απο το στρατο) και οτι εχω βλεψεις να φυγω στο εξωτερικο και δεν θα ηθελα να μου παρουσιαστει μια ευκαιρια και να εχω την στρατευση στο κεφαλι μου. Σας ευχαριστώ , και ακούω γνωμες :))))) Έκανα θητεία με 5 μαθήματα, τα έδωσα και ορκίστηκα πτυχιούχος 10 μέρες μετά την απόλυσή μου. Θέληση να έχεις και όλα γίνονται. Στις 7/6/2022 στις 2:11 ΜΜ, plasTOST είπε Εξαρτάται σε τι πλοίο θα πας. Αν είσαι σε ρυμουλκό φοράς τα ρούχα εργασίας. Για αρχή βάλε στο λουκάνικο εσώρουχα, κάλτσες, πολιτικά ρούχα, παντόφλες κλπ. Τις καλές στολές τις έχουν μόνο για τυχόν επιθεωρήσεις ή για τιμητικό άγιμα. Συνήθως θα πάρεις και άλλες κοντομάνικες μπλούζες με τα διακριτικά του πλοίου και για τον χειμώνα αντίστοιχο φούτερ κλπ. Να ξέρεις ότι τον χειμώνα το κρύο πιρουνιάζει λόγω της υγρασίας. Κάνει καλή δουλειά το αντιανεμικό. Λογικά όταν μπεις για βολές θα σε ενημερώσουν και για το πλοίο που θα πας αν δεν ξέρεις ήδη. Μην περιμένεις να μπεις σε φρεγάτα. Σε πλοία βοηθητικά θα μπεις δλδ ρυμουλκά, μεταφορά προσωπικού κλπ σε Σαλαμίνα, Κρήτη και όπου αλλού υπάρχει μεγάλος ναύσταθμος. Μια χαρά φρεγάτα πάνε οι ναυτάρες μας, ναρκοθηρευτικά, περιπολικά κτλ. Αν μπορείς να αποφύγεις αρματαγωγά απόφυγέ τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosTs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 7:50 ΜΜ, manolis940 είπε Παιδες γινεται καποιος να παρουσιαστει ενδοχωρα, να κανει βασικη εκπαιδευση εκει (να φανταστω σπεν κ τετοια αποκλειεται) και να παρει μεταθεση 9μηνο παραμεθωριο? Η οσοι δηλωνουν 9μηνο κανουν βασικη εκπαιδευση ορκομωσια κτλ σε μοναδα παραμεθωριου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrRookie Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Τελικά γνωρίζει κανείς που έχει μπει πρόσφατα αεροπορία να μας πει θετικά τ χρώματα φορούν πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, ChristosTs είπε Παιδες γινεται καποιος να παρουσιαστει ενδοχωρα, να κανει βασικη εκπαιδευση εκει (να φανταστω σπεν κ τετοια αποκλειεται) και να παρει μεταθεση 9μηνο παραμεθωριο? Η οσοι δηλωνουν 9μηνο κανουν βασικη εκπαιδευση ορκομωσια κτλ σε μοναδα παραμεθωριου? Βεβαίως και γίνεται. Πολλές φορές δεν είναι και επιλογή μάλιστα, κάποιοι παρουσιάζονται ενδοχώρα και παίρνουν μετάθεση για την παραμεθόριο όπου και κάνουν 9μηνη θητεία. Ωστόσο αν είχα την επιλογή δεν θα το έκανα. Περισσότερα χάνεις παρά που κερδίζεις. Δεν θα γνωρίσεις απ' την πρώτη μέρα την "σειρά" σου και θα χάσεις και 2 Τιμητικές άδειες παραμεθορίου(ΤΑΠ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, GrRookie είπε Τελικά γνωρίζει κανείς που έχει μπει πρόσφατα αεροπορία να μας πει θετικά τ χρώματα φορούν πλέον? Χακί, όπως και οι φαντάροι της ξηράς Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από stavros750 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAek2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Έχει χίλια δυο? Και επίσης μεταθεση από την παραμεθόριο μετά τα Σπέν περνεις με βυσμα η στο 5 μηνο????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, DjAek2003 είπε Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Από τις καλύτερες, ίσως και η καλύτερη μονάδα της Μυτιλήνης. Παρουσιάστηκα εκεί την πρώτη μέρα για ιατρικά, εξοπλισμό κτλ και γενικά υπήρχε η φήμη ότι είναι βυσματικό. Τεράστιο, οι εγκαταστάσεις μου φάνηκαν κομπλέ. Βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAek2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση γενικά με τα σώματα αν κάνουν υπηρεσίες ή όχι πχ το υγειονομικο είναι σωμα κάνει σκοπιες η Σπέν και στεπ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, DjAek2003 είπε Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Έχει χίλια δυο? Και επίσης μεταθεση από την παραμεθόριο μετά τα Σπέν περνεις με βυσμα η στο 5 μηνο????? Χωρίς στο 5μηνο και ίσως καθυστερήσει λίγο. Όσοι είναι για μετάθεση νωρίτερα συνήθως το μαθαίνουν τη τελευταία εβδομάδα πριν τη λήξη των ΣΠΕΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kawavn800 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 2:38 ΜΜ, kti23 είπε Ερωτηση: ειναι εφικτο να δηλωσεις και δοκιμος και να πας ελδυκ? εαν ναι, ποια ειναι τα ποσα που καλυπτονται πλεον? Δεν πηγαίνουν Δόκιμοι εδώ και 15 χρόνια στην ΕΛΔΥΚ. 23 ώρες πριν, DjAek2003 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση γενικά με τα σώματα αν κάνουν υπηρεσίες ή όχι πχ το υγειονομικο είναι σωμα κάνει σκοπιες η Σπέν και στεπ?? Σε όλες τις Μονάδες εκτελούν υπηρεσίες οι κληρωτοί. Σύμφωνα δε την ειδικότητα ανάλογη θα είναι και η υπηρεσία. Μόνο οι Ιατροί δεν εκτελούν ένοπλες υπηρεσίες. Στις 5/10/2022 στις 2:49 ΜΜ, DjAek2003 είπε Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Έχει χίλια δυο? Και επίσης μεταθεση από την παραμεθόριο μετά τα Σπέν περνεις με βυσμα η στο 5 μηνο????? Για διακοπές θα πας ή για τη θητεία σου ; ότι εκτελούν και οι υπόλοιποι κληρωτοί θα εκτελείς και εσύ. Για ποιο λόγο θέλεις να ξεχωρίζεις ; ο γιος του Κυριάκου είσαι ; Μια χαρά θα ενσωματωθείς με τους υπόλοιπους που θα τους θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Εγω βρίσκομαι ακόμη με παιδιά που συνυπηρετήσαμε το 85 στη Λήμνο και πάμε για καφέ ακόμη. 😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις