Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsakalosnikolaos είπε

Καλησπέρα  θα ήθελα να ρωτήσω   μου ήρθε το χαρτι και παρουσιάστηκα στις 23/09/2021 και μετά από ένα μήνα πήρα 2 έτη αναβολή λόγω προβλημάτων που είναι και θέλω να μάθω εάν μπορώ να πάρω οριστική απαλλαγή στράτευσης 

μετα απο τα 2 χρονια, θα πας ξανα εκει και θα παρεις την οριστικη απαλλαγη, το ι5.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να σου δώσαν "μαζεμένα" 2 έτη αναβολή, μάλλον θα πάρεις εύκολα και την οριστική απαλλαγή. 

Τσέκαρε την πάθησή σου στο ΦΕΚ, και όταν σε καλέσουν, έχε τα έτοιμα όλα.

Δημοσ.

καλημερα σας προχθες μου ειρθε email πως μπενω μαρτιο και μαζι με αυτο μου ειρθε ενα που λεει parousiasi army.gr και ειναι υποχρεοτικο να βαλω κατι στοιχειΑ επαγγελμα υψος βαρος διαμετρος κεφαλης μεσης νουμερο ποδιων  ειναι υποχρεοτικα να τα βαλω αυτα οποιος ξερει ας μου απαντησει 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, george572000 είπε

καλημερα σας προχθες μου ειρθε email πως μπενω μαρτιο και μαζι με αυτο μου ειρθε ενα που λεει parousiasi army.gr και ειναι υποχρεοτικο να βαλω κατι στοιχειΑ επαγγελμα υψος βαρος διαμετρος κεφαλης μεσης νουμερο ποδιων  ειναι υποχρεοτικα να τα βαλω αυτα οποιος ξερει ας μου απαντησει 

Αφού σου λέει ότι είναι υποχρεωτικό...είναι υποχρεωτικό.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, george572000 είπε

καλημερα σας προχθες μου ειρθε email πως μπενω μαρτιο και μαζι με αυτο μου ειρθε ενα που λεει parousiasi army.gr και ειναι υποχρεοτικο να βαλω κατι στοιχειΑ επαγγελμα υψος βαρος διαμετρος κεφαλης μεσης νουμερο ποδιων  ειναι υποχρεοτικα να τα βαλω αυτα οποιος ξερει ας μου απαντησους οσοι πανε β εσσο αν τους το λεει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, george572000 είπε

Spoiler

Εγώ έβαλα 6 foot 3 (imperial system)

6 digits income

Και 6 pack!

Βάλτα ρε μάν αφού είναι υποχρεωτικά. Τι σε κωλύει;

Δημοσ.

Τώρα που πάμε ΚΕΝ, πότε πάμε στις μονάδες που θα υπηρετήσουμε ?? Μετά τα ΣΒΕΝ η κάνουμε και ΣΠΕΝ στο κέντρο ??

Δημοσ.

καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα  4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 

τι Ι θα με βγαλουν ας απαντήσει οποιος γνωρίζει 

εχω πτυχίο θερμουδραυλικου και απολυτήριο επαλ να τα κρατώ όταν παρουσιαστώ ?/?

?

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, αύριο παίρνω την τελική μου απαλλαγή, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζω. Καμία διαφορετική διαδικασία σε σχέση με τις αναβολές, θα να προσέξω τίποτα γενικά? Κάθε γνώμη δεκτή και την εκτιμώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά).

Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; 

Επεξ/σία από Gingerbread
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, snipergr1997 είπε

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά).

Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε)

δεν προβλέπεται άδεια για καμία από τις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις, η φοιτητική δίνεται μόνο όταν υπάρχει εξεταστική, τώρα αν πέσεις σε νορμάλ διοικητή είναι άλλο θέμα.

Επεξ/σία από dionisis1925
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...