manolis940 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, zamorano1 είπε Καλησπέρα σας.. πιστεύετε αξίζει να κάνει κάποιος 9μηνο παραμεθόριο ή 12μηνο στ σπίτι του;;; Επισης για Ικαρία θητεία ξέρεις κάνεις κάτι;; Ευχαριστώ Είναι λίγο τι ταιριάζει στον καθένα. Να πας ενδοχώρα αλλά δύο βασικά ερωτήματα είναι το που και πότε. Θα είσαι κοντά στο σπίτι σου; Πάει καλά η μονάδα ή θα τρως εμπλοκή στην ενδοχώρα; Και αν ναι πότε θα γίνει η μετάθεση; Θα γίνει σύντομα ή 1 μήνα πριν πάρεις την άδεια απολύσεως; Για τον καθένα είναι διαφορετικά γι αυτό και δεν θα συμφωνήσω με τον @Certificatee . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, pogchamp είπε Παιδιά είχε ποτέ κανείς τραυματισμό στη θητεία του εν ώρα υπηρεσίας και πήρε πάνω από το προβλεπόμενο των αναρρωτικών? Ο αδερφός μου έπεσε εν ώρα υπηρεσίας, πήρε 30 αναρρωτικές και δεν έγινε ούτε ΕΔΕ ούτε ΑΔΕ απλά στάλθηκε απλή αναφορά συμβάντος στην στρατολογία από την μονάδα του και έκτοτε κανένα νέο. Από την εμπειρία του κανείς ξέρει αν στις φεσώνουν ή όχι τις έξτρα? Γιατί υπάρχει αυτό το "εν ώρα υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής" στο νόμο που το εξαιτίας της υπηρεσίας ερμηνεύεται περίεργα. Πριν 25 χρονια που ημουν φανταρος εσπασα το μικρο μου δαχτυλο στο αριστερο χερι σε οπλοασκησεις. Πηγα μια βολτα απο 401 γιατι επρεπε κανονικα να γινει χειρουργείο το οποιο δεν εγινε ποτε και εκτοτε οποτε με ποναγε τσιμπαγα αναρρωτικη αδεια "αγραφη" γιατι δεν μου εκαναν το χειρουργείο. 3 φορες πηρα αδεια απο 10 μερες οποτε αλλαζε ο καιρος. Οταν απολυθηκα μου ειχαν δωσει χαρτι οτι μπορω να κανω το χειρουργείο με ραντεβου στο 401 και ως πολιτης αλλα δεν πηγα ποτε. Το δαχτυλο ειναι ακομα ετσι (στραβοκολλημενο) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fouf01 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Είναι κανένας για Στρατό Ξηράς, Πυροβολικό? 221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ) (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) στις 10-11-2022 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PassageToBabylon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, makavelatos είπε Γνωμη για 645 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ (Πετροχωρι,Ξανθη) Οι φίλοι μου που είναι εκεί λένε ότι ειναι κομπλέ και ότι έχει πχ καλό φαγητό. Βέβαια το ότι παρουσιάζεσαι εκεί δεν σημαίνει και ότι θα μείνεις κι ολας Επίσης περισσότερο ρόλο παίζει η μονάδα. Για μηχανικό και διαβιβάσεις ξέρω ότι είναι πιο χαλαρά συγκριτικά με τεθωρακισμένα που είναι λίγο πιο καυλωμένοι Γενικά πάντως είναι νορμάλ το Πετροχωρι από ότι λενε. Υπάρχουν και μαλάκες αλλά αυτούς δεν τους γλυτωνεις όπου και να πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vlad27 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, zamorano1 είπε Καλησπέρα σας.. πιστεύετε αξίζει να κάνει κάποιος 9μηνο παραμεθόριο ή 12μηνο στ σπίτι του;;; Επισης για Ικαρία θητεία ξέρεις κάνεις κάτι;; Ευχαριστώ Ήμουν 9μηνο στο Λαγό. Έβλεπα σειρές μου να φεύγουν με μετάθεση κοντά στα σπίτια τους και εγώ να μένω εκεί. Αλλά το γεγονός οτι απολύεσαι 3 ολόκληρους μήνες νωρίτερα είναι πολύ σημαντικό. Αν έχεις την επιλογή τότε θα πρότεινα 9μηνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 23 ώρες πριν, OREBB είπε Μαγκες μου ηρθε το ΣΚ και μου λεει για Πεζικο Καβησος Εβρου . Γνωριζουμε κατι? Επιπλεον μου εχει ερθει ενδειξη ΥΕΑ και αρα θελει αντιγραφο απολυτηριο λυκειου? Εκεί παρουσιάστηκα κι εγώ, τους περισσότερους τους στέλνουνε σε άλλα στρατόπεδα όπως κι εμένα οπότε για το συγκεκριμένο στρατόπεδο δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως να παρακαλάς να πας 561 στο προβατωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, k_w_t είπε Πριν 25 χρονια που ημουν φανταρος εσπασα το μικρο μου δαχτυλο στο αριστερο χερι σε οπλοασκησεις. Πηγα μια βολτα απο 401 γιατι επρεπε κανονικα να γινει χειρουργείο το οποιο δεν εγινε ποτε και εκτοτε οποτε με ποναγε τσιμπαγα αναρρωτικη αδεια "αγραφη" γιατι δεν μου εκαναν το χειρουργείο. 3 φορες πηρα αδεια απο 10 μερες οποτε αλλαζε ο καιρος. Οταν απολυθηκα μου ειχαν δωσει χαρτι οτι μπορω να κανω το χειρουργείο με ραντεβου στο 401 και ως πολιτης αλλα δεν πηγα ποτε. Το δαχτυλο ειναι ακομα ετσι (στραβοκολλημενο) Ναι εσένα ήταν άγραφες άδειες. Στην περίπτωση αυτή δόθηκαν 30 μέρες από την επιτροπή αναρρωτικών αδειών και πήγε στην στρατολογία αυτό από το 1ο γραφείο της μονάδας. Με απλή αναφορά παθόντα. Το ελπιδοφόρο είναι ότι έγινε εν ώρα υπηρεσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα Είναι κανείς από εδώ για Στρδο ΥΠΤΓΟΥ ΨΑΡΡΟΥ (ΘΗΒΑ) 9/11/2022 Πεζικό - ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd09 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, ΕΛΔΥΚ ξέρει κανείς αν δίνουν φοιτητικές άδειες για να γυρίσεις αθήνα να δώσεις μάθημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Milti Pepo είπε Εκεί παρουσιάστηκα κι εγώ, τους περισσότερους τους στέλνουνε σε άλλα στρατόπεδα όπως κι εμένα οπότε για το συγκεκριμένο στρατόπεδο δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως να παρακαλάς να πας 561 στο προβατωνα γιατι το λες αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 9μηνο μόνο . 3 μήνες είναι πολύς καιρός να είσαι υπηρέτης . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, pogchamp είπε Ναι εσένα ήταν άγραφες άδειες. Στην περίπτωση αυτή δόθηκαν 30 μέρες από την επιτροπή αναρρωτικών αδειών και πήγε στην στρατολογία αυτό από το 1ο γραφείο της μονάδας. Με απλή αναφορά παθόντα. Το ελπιδοφόρο είναι ότι έγινε εν ώρα υπηρεσίας. Οταν λεω αγραφη εννοω οτι δεν την αφαιρουσαν απο τις 28μερες αναρρωτικης που δικαιούμουν στην 18μηνη θητεια τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Οταν λεω αγραφη εννοω οτι δεν την αφαιρουσαν απο τις 28μερες αναρρωτικης που δικαιούμουν στην 18μηνη θητεια τοτε. Δλδ δόθηκε κανονικα από το νοσοκομείο στο εξιτήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, pogchamp είπε Δλδ δόθηκε κανονικα από το νοσοκομείο στο εξιτήριο; Ναι αλλα ειχε καποιο κωδικο οτι αφορα τραυματισμο εν ωρα εκπαιδευσεως. Σκεψου οτι για ενα δαχτυλο με εστειλαν κατευθειαν απο Τριπολη στο 401 .. Σκεψου οτι στο paybook δεν την εχει γραμμενη. Μονο εισαγωγη και εξαγωγη. Αντιθετα μια φορα που μπηκα με πνευμονια την γραφει κανονικα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Ναι αλλα ειχε καποιο κωδικο οτι αφορα τραυματισμο εν ωρα εκπαιδευσεως. Σκεψου οτι για ενα δαχτυλο με εστειλαν κατευθειαν απο Τριπολη στο 401 .. Κατάλαβα. Το αναγνώρισαν ως αμέλεια σου ή ως ευθύνη της υπηρεσίας? Γιατί εγώ αυτό το λεπτό σημείο φοβάμαι. Γράφουν "τραυματισμός εν ώρα υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις