Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες! Για Πετροχώρι Ξάνθης τι ξέρουμε; Καλό στρατόπεδο; Υποδομές, κλπ... Μόλις μου ήρθε το χαρτί και παρουσιάζομαι πυροβολικό εκεί. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Palpantinos
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαγκες μου ηρθε το ΣΚ και μου λεει για Πεζικο Καβησος Εβρου . Γνωριζουμε κατι? Επιπλεον μου εχει ερθει ενδειξη ΥΕΑ και αρα θελει αντιγραφο απολυτηριο λυκειου? 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, OREBB είπε

Μαγκες μου ηρθε το ΣΚ και μου λεει για Πεζικο Καβησος Εβρου . Γνωριζουμε κατι? Επιπλεον μου εχει ερθει ενδειξη ΥΕΑ και αρα θελει αντιγραφο απολυτηριο λυκειου? 

Μια χαρά είναι. Παρουσιάστηκε ο γιος μου με την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Είναι κάνα 20λεπτο από Αλεξανδρούπολη και λίγο μετά τις Φερρες. Ίσως όμως να μην μείνεις εκεί όταν παρουσιαστεις και να μεταφερθείς σε άλλο στρατόπεδο. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα για να μεταφερθείς κοντά στον τόπο κατοικίας σου δήλωσε 9μηνο και κάτσε εκεί. 

Για ΥΕΑ ,ναι πρέπει να έχεις το αντίγραφο απολυτηρίου, αν θες να πας. 

Λίγες μέρες πριν παρουσιαστεις θα σου στείλουν email που θα πρέπει να συμπληρώσεις. Ότι χαρτιά έχεις καν'τα pdf να τους τα στείλεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ήρθε και σε εμένα ΣΚ για 595 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού (595 Α/Μ ΤΠ) κιλκις

Γνωρίζουμε κάτι για εκεί ?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, OREBB είπε

Μια από τα ίδια. Μου ήρθε και εμένα τώρα, Καβησός Έβρου, όπλο Πεζικό (ΥΕΑ) και ημερομηνία 7 Νοεμβρίου.

Εγώ θα πάρω από όλα. Απολυτήριο Λυκείου και από τη σχολή θα ζητήσω από τη γραμματεία αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων για στρατολογική χρήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δε θέλετε να πάτε ΥΕΑ, δε χρειαζεται να πάρετε κανενα τέτοιο έγγραφο. Απλά δηλώνετε την πρώτη μέρα οτι δε θέλετε και job done. Υπόψιν οτι οι ΔΕΑ υπηρετούν παραπάνω και περνάνε ενα πολύ δύσκολο σχολείο στη ΣΕΑΠ (ειδικά του Πεζικού που βγάζουν εκεί ολη την εκπαίδευση) οπότε σκεφτείτε το καλά

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/9/2022 στις 10:53 ΜΜ, 1comment είπε

34 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αμα δε θέλετε να πάτε ΥΕΑ, δε χρειαζεται να πάρετε κανενα τέτοιο έγγραφο. Απλά δηλώνετε την πρώτη μέρα οτι δε θέλετε και job done. Υπόψιν οτι οι ΔΕΑ υπηρετούν παραπάνω και περνάνε ενα πολύ δύσκολο σχολείο στη ΣΕΑΠ (ειδικά του Πεζικού που βγάζουν εκεί ολη την εκπαίδευση) οπότε σκεφτείτε το καλά

Σε ευχαριστώ φίλε . Καλά δε παίζει να πάω υεα. Δε μου γράφει εοδ πάνω άρα θα μείνω καβησσο? Ξέρεις τι παίζει εκεί?

42 λεπτά πριν, apache48 είπε

Μια από τα ίδια. Μου ήρθε και εμένα τώρα, Καβησός Έβρου, όπλο Πεζικό (ΥΕΑ) και ημερομηνία 7 Νοεμβρίου.

Εγώ θα πάρω από όλα. Απολυτήριο Λυκείου και από τη σχολή θα ζητήσω από τη γραμματεία αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων για στρατολογική χρήση.

Καλή θητεία να έχουμε 

56 λεπτά πριν, markosf είπε

Μια χαρά είναι. Παρουσιάστηκε ο γιος μου με την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Είναι κάνα 20λεπτο από Αλεξανδρούπολη και λίγο μετά τις Φερρες. Ίσως όμως να μην μείνεις εκεί όταν παρουσιαστεις και να μεταφερθείς σε άλλο στρατόπεδο. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα για να μεταφερθείς κοντά στον τόπο κατοικίας σου δήλωσε 9μηνο και κάτσε εκεί. 

Για ΥΕΑ ,ναι πρέπει να έχεις το αντίγραφο απολυτηρίου, αν θες να πας. 

Λίγες μέρες πριν παρουσιαστεις θα σου στείλουν email που θα πρέπει να συμπληρώσεις. Ότι χαρτιά έχεις καν'τα pdf να τους τα στείλεις.

έγινε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σίγουρα το 9μηνο καλύτερο να μη χάσω και όλο το καλοκαίρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sermakk είπε

Καλησπέρα παιδιά ήρθε και σε εμένα ΣΚ για 595 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού (595 Α/Μ ΤΠ) κιλκις

Γνωρίζουμε κάτι για εκεί ?

Είχα πάει εκεί για 1 μέρα, στα ΣΥΠΟ (Μάιος 2018), μετά έφυγα κατευθείαν για τη μονάδα μου (Ασσηρο και μετά Γ σώμα). Η πρώτη εντύπωση μου εκεί ήταν κακή. Μετά μιλούσα με άλλα παιδιά που έμειναν εκεί, και μου έλεγαν τα χειρότερα. Και ένας φίλος μου έκανε κέντρο εκεί πριν 1 χρόνο, για 1 μήνα, δεν μου έχει πει τα καλύτερα.

Επεξ/σία από stavrosleo94
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, simospeir είπε

Καλησπερα παρουσιαζομαι στο 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)  ξερετε πως ειναι εκει?

ΤΟ ίδιο στρατόπεδο με τους από πάνω...

Καλά είναι... Αν είσαι "τεχνικό" έχεις πιο πολλές πιθανότητες να μεταφερθείς πιο κοντά στην Αλεξανδρούπολη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ειμαι πυροβολικο.. οπως διαβασα ειναι στρατοπεδο υποδοχης και θα μας πανε λογικα αλλου..

Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ. Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πυροβολικό.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (572 Μ/Κ ΤΠ) (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) στις 11-11-2022. 

Επεξ/σία από simospeir
Δημοσ.

Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με σώμα εφοδιασμού μεταφορών - ΕΛΔΥΚ;
Ή γενικότερα με σώμα εφοδιασμού μεταφορών;

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Εφοδιασμού Μεταφορών - ΕΛΔΥΚ.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ) στις 10-11-2022 

Δημοσ.

Παιδιά είχε ποτέ κανείς τραυματισμό στη θητεία του εν ώρα υπηρεσίας και πήρε πάνω από το προβλεπόμενο των αναρρωτικών? Ο αδερφός μου έπεσε εν ώρα υπηρεσίας, πήρε 30 αναρρωτικές και δεν έγινε ούτε ΕΔΕ ούτε ΑΔΕ απλά στάλθηκε απλή αναφορά συμβάντος στην στρατολογία από την μονάδα του και έκτοτε κανένα νέο. Από την εμπειρία του κανείς ξέρει αν στις φεσώνουν ή όχι τις έξτρα? Γιατί υπάρχει αυτό το "εν ώρα υπηρεσίας και εξαιτίας αυτής" στο νόμο που το εξαιτίας της υπηρεσίας ερμηνεύεται περίεργα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...