Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πηγα επιτροπή απαλλαγων 3η φορα για το ι5 ψυχολογικό 6 χρονια εχω ταχυκαρδιες αϋπνίες πολυ άγχος που εχει φερει εκτοσ απο αυτα και πολλα αλλα θεματα αλλα δεν παιρνω αγωγή και ο ψυχίατρος μου έγραψε οτι περνώ αντικαταθλιτικα για να το παρω το ι5 σιγουρα οταν πηγα όμως με επιασε πανικος και οταν με ρωτησε το ονομα του χαπιου το ειχα ξεχάσει μου ειπε μαθε το απεξω και ξανα ελα...υπαρχει πιθανότητα απλα να μου εκανε καψώνι και να παρω το ι5 η θα τρεχω παλι? 

Επεξ/σία από Panos711
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33 λεπτά πριν, jimis98 είπε

θα τελειώνει η μπαταρία αβέρτα

Σίγουρα η προσθήκη δεύτερης σιμ αυξάνει την κατανάλωση μπαταρίας. Ο συνδυασμός όμως αυτός σαν ξεχωριστός κομμάτι, δεν έχει επίδραση. Τι τραβάει ίντερνετ από την μια, τι από την άλλη το ίδιο πράγμα είναι 

32 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Σίγουρα η προσθήκη δεύτερης σιμ αυξάνει την κατανάλωση μπαταρίας. Ο συνδυασμός όμως αυτός σαν ξεχωριστός κομμάτι, δεν έχει επίδραση. Τι τραβάει ίντερνετ από την μια, τι από την άλλη το ίδιο πράγμα είναι 

περνεις pocket και το μοιράζεις σε pc και ταμπλετ

1 ώρα πριν, Panos711 είπε

Παιδια πηγα επιτροπή απαλλαγων 3η φορα για το ι5 ψυχολογικό 6 χρονια εχω ταχυκαρδιες αϋπνίες πολυ άγχος που εχει φερει εκτοσ απο αυτα και πολλα αλλα θεματα αλλα δεν παιρνω αγωγή και ο ψυχίατρος μου έγραψε οτι περνώ αντικαταθλιτικα για να το παρω το ι5 σιγουρα οταν πηγα όμως με επιασε πανικος και οταν με ρωτησε το ονομα του χαπιου το ειχα ξεχάσει μου ειπε μαθε το απεξω και ξανα ελα...υπαρχει πιθανότητα απλα να μου εκανε καψώνι και να παρω το ι5 η θα τρεχω παλι? 

Στην χειρότερη θα σε στείλει να παρουσιαστείς στο στρατόπεδο και να πάρεις από εκεί απαλλαγή.

• Like 1

15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έτσι όπως τα περιγράφει δεν το βλέπω να τη βγάζει καθαρή αν χρειαστεί να το 

Για να μην παρω την απαλλαγή λες? Θα το δούνε και μονοι τους εκει ενα σωρό θεματα εχω και γιατρος να με εξεταση θα το διαπιστώσει απλα ρωταω γιατι τωρα θα περασω αλλο ενα μηνα άγχος μεχρι την αποφαση

11 λεπτά πριν, Panos711 είπε

Για να μην παρω την απαλλαγή λες? Θα το δούνε και μονοι τους εκει ενα σωρό θεματα εχω και γιατρος να με εξεταση θα το διαπιστώσει απλα ρωταω γιατι τωρα θα περασω αλλο ενα μηνα άγχος μεχρι την αποφαση

Έχεις ένα σωρό θέματα και αντί να κοιτάξεις να τα λύσεις σε απασχολεί μόνο το Ι5, οκ.

Δηλαδή όταν πάρεις το Ι5 θα ξεπεράσεις το άγχος , την ταχυκαρδία τις αυπνίες και θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα έχεις θεραπευτεί ?

Δεν στο λέω με κακία προσπαθώ να καταλάβω την λογική σου.

4 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Έχεις ένα σωρό θέματα και αντί να κοιτάξεις να τα λύσεις σε απασχολεί μόνο το Ι5, οκ.

Δηλαδή όταν πάρεις το Ι5 θα ξεπεράσεις το άγχος , την ταχυκαρδία τις αυπνίες και θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα έχεις θεραπευτεί ?

Δεν στο λέω με κακία προσπαθώ να καταλάβω την λογική 

Ναι καταλαβαίνω πως το λες αλλα για αυτο θελω και το ι5 για να μπορώ να λυσω τα θεματα μου μεσα στο στρατο τι θα κανω? Θα επιδεινωθεί σιγουρα η κατασταση θα μου προκαλεί άγχος και το άγχος αυτα τα συμπτώματα.

39 λεπτά πριν, Panos711 είπε

Ναι καταλαβαίνω πως το λες αλλα για αυτο θελω και το ι5 για να μπορώ να λυσω τα θεματα μου μεσα στο στρατο τι θα κανω? Θα επιδεινωθεί σιγουρα η κατασταση θα μου προκαλεί άγχος και το άγχος αυτα τα συμπτώματα.

Εγώ μαζί σου είμαι να μην πας στρατό αλλά θα έπρεπε ήδη όλα αυτά τα χρόνια να έχεις προσπαθήσει να επιλύσεις τα προβλήματα σου.

Όπως και να έχει κανείς δεν θα σε ζορίσει ή θα σε πιέσει να υπηρετήσεις , ίσως να χρειαστεί να παρουσιαστείς αλλά αν πας με συνοδό στο στρατόπεδο δεν πρόκειται να παραμείνεις μέσα ούτε 1 μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/10/2022 στις 7:43 ΜΜ, Milti Pepo είπε

Καλησπέρα και πάλι, με είχατε αφήσει στο οτι από Έβρο μετά τα ΣΒΕΝ και την άδεια ορκωμοσίας θα παρουσιαζόμουν ΓΕΣ (χωρίς βύσμα) και είχα ξενερώσει αρκετά για το 12μηνο γιατί με έκοβε από πολλά πράγματα. Παρουσιάστηκα σήμερα στο ΓΕΣ λοιπόν και μου δώσανε μετάθεση στο ΑΣΔΕΝ που είναι στον Βύρωνα με λίγους φαντάρους οπότε πολλές υπηρεσίες και χάλια συγκοινωνία (θα πρέπει να ξυπνάω από τις 4 για να είμαι στο στρατόπεδο στην ώρα μου), δηλαδή χάνω και το 9μηνο και δεν κερδίζω ουσιαστικά τίποτα. Ξέρετε αν γίνεται με κάποιον τρόπο να με ξαναστείλουν πίσω στον Έβρο και άμα σε τέτοια περίπτωση θα ισχύει ακόμα το 9μηνο;

Με τιποτα.

Μονο με μεγαλο βυσμα ισως καταφερεις καινουρια μεταθεση.

Επεξ/σία από yanis13

Καλησπέρα παιδια,

Ερώτηση αν ξέρει κάποιος , για να κόψω αναβολή η οποία ήταν 1 έτους για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να περάσω κάποια επανεξέταση ή όχι;

Θέλω να μπω τον Γενάρη αντί για τον Μάιο που λήγει η αναβολή και σκέφτομαι μπας και δεν με αφήσουν ή τι διαδικασία υπάρχει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SpirosRonto είπε

Καλησπέρα παιδια,

Ερώτηση αν ξέρει κάποιος , για να κόψω αναβολή η οποία ήταν 1 έτους για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να περάσω κάποια επανεξέταση ή όχι;

Θέλω να μπω τον Γενάρη αντί για τον Μάιο που λήγει η αναβολή και σκέφτομαι μπας και δεν με αφήσουν ή τι διαδικασία υπάρχει .

Πρέπει να έχουν περάσει 6 μήνες από την ημερομηνία που σου έδωσαν αναβολή, κάνεις αίτηση στην στρατολογία, περνάς από επιτροπή και αν κρίνουν πως είσαι κομπλέ μπαίνεις με την  επόμενη ΕΣΣΟ.

Επεξ/σία από dionisis1925

9 ώρες πριν, yanis13 είπε

Με τιποτα.

Μονο με μεγαλο βυσμα ισως καταφερεις καινουρια μεταθεση.

Και μένα αυτό μου είπανε, με το που ήρθε η μετάθεση για Αθήνα έγινα κατευθείαν 12μηνος και δεν αλλάζει με τίποτα. Μου είπαν επίσης ότι δεν πρόκειται να πάρω μετάθεση για εκτός Αθήνας εκτός άμα το θέλω εγώ ο ίδιος 

17 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

όλα αυτά τα χρόνια να έχεις προσπαθήσει να επιλύσεις τα προβλήματα σου.

Είμαι σίγουρος ότι ο @Panos711 έχει προβλήματα με την διαχείριση άγχους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν προσπάθησε να τα λύσει για να μην πάει στρατό.

Και συ ρε @Panos711 γιατί δεν κρατούσες την συνταγή του γιατρού μαζί σου;
Γιατί όμως 1 μήνα. Θυμάμαι ότι τα παιδιά που πηγαίνανε για απαλλαγή, μαθαίνανε αμέσως αν θα έπαιρναν αναβολή ή απαλλαγή  .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...