ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Σίγουρα ΕΛΔΥΚ, θα προλάβεις και τις πρώτες τουρίστριες που κατεβαινουν στη μεγαλόνησο. Εκτος αν θες/μπορεις να γυρισεις σπιτι σου σε καποιο λογικό χρονικό διάστημα, όχι στο 5μηνο π.χ.
TheSenate Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Από απλή περιέργια, ο αριθμός σειράς που λέμε φαίνεται κάπου; Για 'Ε ΕΣΣΟ 2022.
kawavn800 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nitso είπε Καλησπέρα σας έχω ένα δίλημμα και θέλω την άποψη σας. Πρόκειται να μπω στην Ε' ΕΣΣΟ 22/9 τεθωρακισμένα στην Κώ, επειδή κατά πάσα πιθανότητα όλη η θητεία μου θα είναι εκεί, σκεφτόμουν να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ από την στιγμή που θα βρίσκομαι μακριά από την κατοικία μου (Θεσσαλονίκη). Τι θα κάνατε σε αυτήν την περίπτωση? Πως είναι η κατάσταση στην Κύπρο? Επίσης σε περίπτωση που μπω ΕΛΔΥΚ θα παραμείνω στα τεθωρακισμένα ή θα με αλλάξουν? Τεθωρακισμένα στην ΕΛΔΥΚ δεν έχει εκτός εάν πας ως κρεοπώλης. 😉
Palpantinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, TheSenate είπε Από απλή περιέργια, ο αριθμός σειράς που λέμε φαίνεται κάπου; Για 'Ε ΕΣΣΟ 2022. 380
GrKata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα παιδες, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι Κω την αλλη βδομαδα. Εχω περασει παλιοτερα ενα ζητημα υγειας με την καρδια μου και απο τοτε προσεχω πολυ σωματικη καταπονηση και τα σχετικα. Εχω και τις σχετικες γνωματευσεις. Ισχυει οτι παιζει με το που παρουσιαστω να με ξαναστειλουν παλι πισω για να παω στο 401 για εξετασεις?? Πολυ ταλαιπωρια με ταξιδι στην μιση Ελλαδα περα δωθε.
kawavn800 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, etheo είπε Έχει , 5η ΕΜΑ Μαθιάτης 3/1
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, GrKata είπε Καλημερα παιδες, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει. Ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι Κω την αλλη βδομαδα. Εχω περασει παλιοτερα ενα ζητημα υγειας με την καρδια μου και απο τοτε προσεχω πολυ σωματικη καταπονηση και τα σχετικα. Εχω και τις σχετικες γνωματευσεις. Ισχυει οτι παιζει με το που παρουσιαστω να με ξαναστειλουν παλι πισω για να παω στο 401 για εξετασεις?? Πολυ ταλαιπωρια με ταξιδι στην μιση Ελλαδα περα δωθε. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο . Εσύ θα προσκομίσεις ότι γνωματεύσεις έχεις πάντως . 1
dimitrisd09 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα, ξερει καποιος αν παίρνεις μισθο (ναι για τα 8,70 λεω😅) το διαστημα της εκπαιδευσης; Επίσης, ποτε γίνεται η μισθοδοσία αρχες ή τέλη του μήνα; Μπαινω τον νοεμβρη και βλεπω καποια πραγματα για τη φορολογικη δηλ.
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, dimitrisd09 είπε Καλησπερα, ξερει καποιος αν παίρνεις μισθο (ναι για τα 8,70 λεω😅) το διαστημα της εκπαιδευσης; Επίσης, ποτε γίνεται η μισθοδοσία αρχες ή τέλη του μήνα; Μπαινω τον νοεμβρη και βλεπω καποια πραγματα για τη φορολογικη δηλ. Παίρνεις και στη εκπαίδευση ναι . Συνήθως στη μέση του μήνα , αναλόγως
gokuthelegend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, TheSenate είπε Από απλή περιέργια, ο αριθμός σειράς που λέμε φαίνεται κάπου; Για 'Ε ΕΣΣΟ 2022. Δεν νομίζω να φαίνεται κάπου μιας και δεν είναι επίσημο νούμερο, είναι κάτι που ξεκίνησαν να το μετράνε οι φαντάροι από όσο γνωρίζω.
markosf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα. Παρουσιάζετε κανείς την Δευτέρα στο 572 ΜΤ στο Καβησο Ευρου; Έχετε καμία εικόνα του στρατοπέδου;
df10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπερα, πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε πσρ τεστ πριν μπουμε στη μοναδα καταταξης; εμαθα οτι και να μην εχεις κανει σου κανουν ενα ραπιντ εκει και τελειωσες, ισχυει;
Certificatee Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, df10 είπε καλησπερα, πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε πσρ τεστ πριν μπουμε στη μοναδα καταταξης; εμαθα οτι και να μην εχεις κανει σου κανουν ενα ραπιντ εκει και τελειωσες, ισχυει; Ναι, ισχύει. Στα ΣΥΠΟ έχουν νοσηλευτές που διενεργούν rapid test σε όσους παρουσιάζονται χωρίς μοριακό. Δεν πρόκειται να σε διώξουν.
SIP1995 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Να ρωτήσω, επειδή η αναβολή μου λήγει τέλη Δεκεμβρίου, για να μπορώ το Ιανουάριο πρέπει να κάνω τίποτα η απλά το αφήνω ; Επίσης λόγω ότι θέλω 9μηνο σκέφτομαι η παραμεθόριο η ειδικές δυνάμεις, και έχω ακούσει ότι αν πας ειδικές δυνάμεις σε στέλνουν σε στρατόπεδο κοντά στο σπίτι σου ισχύει ; Δηλαδή εγώ που είναι από Θεσσαλονίκη θα πάω Ρεντίνα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις