Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα ΕΛΔΥΚ, θα προλάβεις και τις πρώτες τουρίστριες που κατεβαινουν στη μεγαλόνησο. Εκτος αν θες/μπορεις να γυρισεις σπιτι σου σε καποιο λογικό χρονικό διάστημα, όχι στο 5μηνο π.χ.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nitso είπε

Καλησπέρα σας έχω ένα δίλημμα και θέλω την άποψη σας. Πρόκειται να μπω στην Ε' ΕΣΣΟ 22/9 τεθωρακισμένα στην Κώ, επειδή κατά πάσα πιθανότητα όλη η θητεία μου θα είναι εκεί, σκεφτόμουν να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ από την στιγμή που θα βρίσκομαι μακριά από την κατοικία μου (Θεσσαλονίκη). Τι θα κάνατε σε αυτήν την περίπτωση? Πως είναι η κατάσταση στην Κύπρο?

Επίσης σε περίπτωση που μπω ΕΛΔΥΚ θα παραμείνω στα τεθωρακισμένα ή θα με αλλάξουν?

Τεθωρακισμένα στην ΕΛΔΥΚ δεν έχει εκτός εάν πας ως κρεοπώλης. 😉

Δημοσ.

Καλημερα παιδες, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει.

Ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι Κω την αλλη βδομαδα. Εχω περασει παλιοτερα ενα ζητημα υγειας με την καρδια μου και απο τοτε προσεχω πολυ σωματικη καταπονηση και τα σχετικα. Εχω και τις σχετικες γνωματευσεις. Ισχυει οτι παιζει με το που παρουσιαστω να με ξαναστειλουν παλι πισω για να παω στο 401 για εξετασεις?? Πολυ ταλαιπωρια με ταξιδι στην μιση Ελλαδα περα δωθε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GrKata είπε

Καλημερα παιδες, μια ερωτηση για οποιον γνωριζει.

Ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι Κω την αλλη βδομαδα. Εχω περασει παλιοτερα ενα ζητημα υγειας με την καρδια μου και απο τοτε προσεχω πολυ σωματικη καταπονηση και τα σχετικα. Εχω και τις σχετικες γνωματευσεις. Ισχυει οτι παιζει με το που παρουσιαστω να με ξαναστειλουν παλι πισω για να παω στο 401 για εξετασεις?? Πολυ ταλαιπωρια με ταξιδι στην μιση Ελλαδα περα δωθε.

Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο . Εσύ θα προσκομίσεις ότι γνωματεύσεις έχεις πάντως . 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, ξερει καποιος αν παίρνεις μισθο (ναι για τα 8,70 λεω😅) το διαστημα της εκπαιδευσης; Επίσης, ποτε γίνεται η μισθοδοσία αρχες ή τέλη του μήνα; Μπαινω τον νοεμβρη και βλεπω καποια πραγματα για τη φορολογικη δηλ.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dimitrisd09 είπε

Καλησπερα, ξερει καποιος αν παίρνεις μισθο (ναι για τα 8,70 λεω😅) το διαστημα της εκπαιδευσης; Επίσης, ποτε γίνεται η μισθοδοσία αρχες ή τέλη του μήνα; Μπαινω τον νοεμβρη και βλεπω καποια πραγματα για τη φορολογικη δηλ.

Παίρνεις και στη εκπαίδευση ναι . 

Συνήθως στη μέση του μήνα  , αναλόγως 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, TheSenate είπε

Από απλή περιέργια, ο αριθμός σειράς που λέμε φαίνεται κάπου; Για 'Ε ΕΣΣΟ 2022.

Δεν νομίζω να φαίνεται κάπου μιας και δεν είναι επίσημο νούμερο, είναι κάτι που ξεκίνησαν να το μετράνε οι φαντάροι από όσο γνωρίζω.

Δημοσ.

Καλημέρα. Παρουσιάζετε κανείς την Δευτέρα στο 572 ΜΤ στο Καβησο Ευρου;

Έχετε καμία εικόνα του στρατοπέδου;

Δημοσ.

καλησπερα, πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε πσρ τεστ πριν μπουμε στη μοναδα καταταξης; εμαθα οτι και να μην εχεις κανει σου κανουν ενα ραπιντ εκει και τελειωσες, ισχυει; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, df10 είπε

καλησπερα, πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε πσρ τεστ πριν μπουμε στη μοναδα καταταξης; εμαθα οτι και να μην εχεις κανει σου κανουν ενα ραπιντ εκει και τελειωσες, ισχυει; 

Ναι, ισχύει. Στα ΣΥΠΟ έχουν νοσηλευτές που διενεργούν rapid test σε όσους παρουσιάζονται χωρίς μοριακό. Δεν πρόκειται να σε διώξουν.

Δημοσ.

Να ρωτήσω, επειδή η αναβολή μου λήγει τέλη Δεκεμβρίου, για να μπορώ το Ιανουάριο πρέπει να κάνω τίποτα η απλά το αφήνω ; Επίσης λόγω ότι θέλω 9μηνο σκέφτομαι η παραμεθόριο η ειδικές δυνάμεις, και έχω ακούσει ότι αν πας ειδικές δυνάμεις σε στέλνουν σε στρατόπεδο κοντά στο σπίτι σου ισχύει ; Δηλαδή εγώ που είναι από Θεσσαλονίκη θα πάω Ρεντίνα ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...