Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Christ1997xks είπε

Έκανα 17 μέρες ΣΥΠΟ στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ και δεν με πήραν ΕΛΔΥΚ και τώρα με στέλνουν ΑΣΔΕΝ Αθήνα, αυτή είναι η τελική μονάδα μου ??  ή θα με στείλουν αλλού ξανά;

Δεν θέλω να μείνω Αθήνα επειδή είναι 12μηνο, ξέρει κανένας αν γίνεται να κάνω αίτηση για παραμεθόριο(δλδ 9μηνο)

Θα σε στείλουν τρεις εβδομάδες ΣΠΕΝ και μετά θα βγάλεις την υπόλοιπη θητεία σου στην ΑΣΔΕΝ. 

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Βύσμα είσαι

Κι όμως μπορει να μην έβαλε συν οτι αν πάει ΑΣΔΕΝ ως μη-βυσματίας παίζει να μην είναι καλά. Όταν έχουν τρύπες στην Αθήνα κοιτάνε να βουλώσουν πρώτα αυτές, παιρνοντας ακόμα και κόσμο που είχε δηλώσει αμετάθετο παραμεθόριο. 

3 ώρες πριν, ChristosTs είπε

Γιατί θεωρείς ότι το ΚΑΑΥ δεν είναι καλό? Έχεις πολλές αγγαρείες και είναι σαν να δουλεύεις σεζόν το καλοκαίρι, αν έχω ακούσει καλά?

Ε εντάξει αν δε σε πειράζει να έχεις πόστο και να κάνεις υπηρεσίες τον υπόλοιπο χρόνο και αγγαρείες (βαψίματα, ξεχορταριάσματα, κουβαλήματα) στα κενά σου, οκ. :P 

Αντίθετα το ΚΑΑΥ μετά το Σεπτέμβριο είναι τέρμα χαλαρό. Μιλάμε πάντα για περιπτώσεις νορμαλ περιπτώσεων στο ΚΑΑΥ, τώρα αν πας ως υπερβυσματίας και σε βάζουν να αλλάζεις ταινίες στον κινηματογράφο, αλλάζει το πράγμα ;) 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.

ΕΛΔΥΚ πως δεν σε πήραν; Δεν καλύπτεις κάποια από τις 2-3 προϋποθέσεις που θέλει;

9 ώρες πριν, Christ1997xks είπε

Έκανα 17 μέρες ΣΥΠΟ στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ και δεν με πήραν ΕΛΔΥΚ και τώρα με στέλνουν ΑΣΔΕΝ Αθήνα, αυτή είναι η τελική μονάδα μου ??  ή θα με στείλουν αλλού ξανά;

Δεν θέλω να μείνω Αθήνα επειδή είναι 12μηνο, ξέρει κανένας αν γίνεται να κάνω αίτηση για παραμεθόριο(δλδ 9μηνο)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, salonika91 είπε

ΕΛΔΥΚ πως δεν σε πήραν; Δεν καλύπτεις κάποια από τις 2-3 προϋποθέσεις που θέλει;

Δεν με πήραν λόγο καθυστέρησης του στρατού, ήταν να κανω μια εξέταση στο νοσοκομείο και επειδή άργησαν να μου κλείσουν ραντεβού, η επιτροπή της ελδυκ  είχε ήδη έρθει και μου είπαν ααα έχεις να περάσεις από νοσοκομείο άρα δεν ξέρουμε τι γιώτα είσαι και για αυτό δεν σε περνούσε και την επόμενη εβδομάδα έκανα την εξέταση και με βγάλαν Ι2

και έτσι έχασα το τρένο της ελδυκ

• Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, LD22 είπε

Για ΣΠΕΝ ξερουμε πως θα παει που πεφτουν κοντα με Πασχα;

Θα σταματήσουμε ενδιάμεσα...θα πάρουμε άδειες τα γκρουπ κ μόλις γυρίσουμε όλοι ξανασυνεχιζουμε...

Δημοσ.
Στις 19/3/2022 στις 1:46 ΜΜ, Tetrabitos είπε

Γράψτε κανένα οδηγό ινσομνια πως να πάρεις αναβολή ή να βγεις άοπλος, να γίνει sticky.

Δημοκρατία έχουμε δεν νομίζω να υπάρξουν προβλήματα...

Ευχαριστώ

Ψαξε δικες μου απαντησεις εδω μεσα, εχω γραψει. Συντομα θα παω για τον 2ο χρονο

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Billaras26 είπε

Θα σταματήσουμε ενδιάμεσα...θα πάρουμε άδειες τα γκρουπ κ μόλις γυρίσουμε όλοι ξανασυνεχιζουμε...η 80 αδτε διέταξε όλη η Β εσσο θα παρέι 2ο γκρουπ για να προλάβει να ολοκληρώσει τα σπεν 

Δημοσ.

Κύριοι στην ΕΛΔΥΚ πλέον δέχονται και φαντάρους που υπηρετούν 6μηνη θητεία... Ανεπίσημα βέβαια αλλά χρειάζονται άτομα !!!

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω καποιες ερωτησεις. 
Ειμαι αεροπορία και σκεφτομαι να καταταγώ με την Δ ΕΣΣΟ (Ιουλιος) μιας και τέλη Ιουνίου τελειώνει η πρακτικη μου. Ειμαι 23 και επειδη πολλες δουλειες στον κλαδο μου θελουν να χεις τελειωσει με τον στρατο αποφασισα να το κανω τωρα να ξεμπερδευω.

Διαβασα οτι μπορεις να κανεις 9μηνο στη ναεροπορία εαν πας σε παραμεθοριες περιοχές. Ποιες ειναι αυτες; Ρόδος, Χίος, Κως; Διαλεγεις εσυ ή σε βάζουν αυτοι;

Αν πας σε παραμεθόριες περιοχες απο εξόδους τι παιζει; Ενας φιλος μου μου ειχε πει 15 μεσα 15 εξω. 

Επισης καλα τα λεω εγω για παραμεθοριο, αλλα, παλευεται; Η θα χω καθε πρωι φουλ υγρασια, παγωμενα ντουζ, νησια χωρις ψυχη εκει γυρω και αλλες δυσκολίες;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτοι σε βάζουν ανάλογα με το που υπάρχει ανάγκη (αν δεν έχεις βύσμα, προφανως), παραμεθόριος θεωρούνται Δωδεκάνησα, Β. Αιγαίο και Έβρος. Απο εξόδους εξαρτάται απο το πόστο σου, πάντως το χειρότερο που εχω ακούσει είναι 20-10 (τις 10 σερί σπίτι σου). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...