dionisis1925 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Με λάμα στο χέρι δύσκολο να σε κρίνουν ικανό για να υπηρετήσεις σε επίλεκτο σώμα.
jBilly Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω βγει ανυπότακτος εδώ και 6 μήνες, στο φρουραρχίω μου πρότειναν Την απαλλαγή I5 ως λύση για αποφυγή/διαγραφη του προστιμου. Γνωριζει καποιος αν ισχύει κάτι τετιο; Ψαχνω παντου και δεν βρισκω σχετικο νομο που να λεει κατι τετιο για ανυποτακτους που απαλαζοντε. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από jBilly
HeinHein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, γεννηθείς 2003 (δλδ είμαι υπόχρεος 2022) και είχα κάνει αίτηση ως πρότακτος για Νοέμβριο 2021 αλλά τζίφος. Έχω καλές πιθανότητες να μπω Α' ΕΣΣΟ 2022 εφ' όσον δεν κατατάχθηκα τώρα; Ποιό είναι το κριτήριο όσον αφορά το πόσο νωρίς η αργά θα μπεις στρατό μέσα σε μια χρονιά (αν υπάρχει); Η αλήθεια είναι πως δεν βιάζομαι τόσο επειδή είμαι "στρατόκαυλος", αλλά λόγω σπουδών από τον επόμενο ή μεθεπόμενο χρόνο και γενικά είμαι άτομο που θέλω να ξεμπερδεύω αν μπορώ. Χίλια συγγνώμη αν είμαι κουραστικός! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από HeinHein
cpc464 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 5 hours ago, jBilly said: Να πας άμεσα στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου και να εξηγήσεις,εάν μπορούν να σε στείλουν σε κέντρο εκπαίδευσης άμεσα θα το κάνουν αλλιώς δυστυχώς δεν την γλιτώνεις.
jBilly Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από jBilly
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά την βοήθεια σας θελω να πάω ειδικές δυνάμεις αλλά να γλιτώσω τα ΤΠΕΝ και επειδή έχω γερό βύσμα αν μπω οδηγός τα γλιτώνω τα ΤΠΕΝ ;;;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Αν δε κάνεις ΤΠΕΝ, δεν τον αξίζεις τον πράσινο μπερέ Νομίζω μόνο οι μάγειρες τα γλιτώνουν...
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, FOTISPa είπε Παιδιά την βοήθεια σας θελω να πάω ειδικές δυνάμεις αλλά να γλιτώσω τα ΤΠΕΝ και επειδή έχω γερό βύσμα αν μπω οδηγός τα γλιτώνω τα ΤΠΕΝ ;;;; Φίλε μου για πες μου λίγο, είσαι με τα καλά σου; 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, phanispal είπε Φίλε μου για πες μου λίγο, είσαι με τα καλά σου; Τι να σου πω έχω ακούσει ότι άμα πας οδηγός και μάγειρας τα γλυτώνεις 26 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν δε κάνεις ΤΠΕΝ, δεν τον αξίζεις τον πράσινο μπερέ Νομίζω μόνο οι μάγειρες τα γλιτώνουν... Και εγώ μαζί σου αλλά έτσι είναι νομίζω για τους οδηγούς και τους μάγειρες
kwstasdimi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια, ηθελα να ρωτησω γενικα Κυπρο πεζικο τι παιζει? ειναι χαλαρα εκει? αξιζει?
Giannisiord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη υπάρχει ως προς το πεζικό στο Λιτόχωρο. Θα μείνω στη 592 ή θα με στείλουν αλλού;Ενδιαφέρομαι για ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ ως επι το πλείστον και αργότερα βλέπουμε!Ο προπονητής του καναπέ σίγουρα θα μπορεί να με κατατοπίσει καλύτερα. Όσες πληροφορίες έχετε είναι ευπρόσδεκτες!
yanis13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannisiord είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη υπάρχει ως προς το πεζικό στο Λιτόχωρο. Θα μείνω στη 592 ή θα με στείλουν αλλού;Ενδιαφέρομαι για ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ ως επι το πλείστον και αργότερα βλέπουμε!Ο προπονητής του καναπέ σίγουρα θα μπορεί να με κατατοπίσει καλύτερα. Όσες πληροφορίες έχετε είναι ευπρόσδεκτες! Όχι και από τα καλύτερα του Λιτοχωρου. Αν έχεις βύσμα, που λογικά έχεις για να μπαίνεις Λιτόχωρο,ενημέρωσε το να κινήσει τις διαδικασίες, είναι λιγος ο καιρός! Γενικά θα την παλέψεις πάντως, μη μασας Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από yanis13
thanos1916 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μια ερώτηση σχετικά με λεφτά κτλ, στα κψμ δέχονται πλέον κάρτες ή δεν παίζουν αυτά;
Tsapinho Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Aste είπε Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Για 104 Α/Κ ΜΜΠ Πολύκαστρο τι έχετε ακούσει;😛 Θα πήξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις