Mglps Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Φιλαράκι επειδή και. Εγώ παρουσιαζομαι Χίο μιλάνε για συγκεκριμένη μονάδα; εγώ μπαίνω 297 Μ/Κ ΤΠ πυροβολικό
smoke0man2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 κανενας για λαρισα (ΕΠ) 17-11 ?ακουσα οτι ειναι καλα ,τωρα με το κινητο δεν ξερω τι παιζει ..
Kwstastou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς τι εκπαίδευση περνάνε οι διαβιβαστές στο Σύνταγμα της ΕΛΔΥΚ;
petropoulos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για ΔΝ (διανυκτέρευση) τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσουμε ; ευχαριστω. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από petropoulos
Cyrex Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα, ξερει κανεις τπτ για Διαβιβασεις στην (Χαλκειος) Χιου? παρουσιαζομαι στις 16
tiallothaginei Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Παιδια για διανυκτέρευση εγω που συγκάτοικω με τον κολλητο μου και φαίνομαι φιλοξενουμενος του στην φορολογικη θα εχω θεμα? Γιατι παντού διαβαζω θελει Α βαθμου συγγένεια..
Nikolaaas98 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, σε λίγες μέρες μπαίνω στο ναυτικο στο σκαραμαγκα. 1. Αρχικά θα πάμε όλοι πορο? 2. Σωματικος ελεγχος γίνεται? Αν κρύψω το κινητό στα π@@@@ μπορουν να μου το πάρουν?
yanis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tiallothaginei είπε Παιδια για διανυκτέρευση εγω που συγκάτοικω με τον κολλητο μου και φαίνομαι φιλοξενουμενος του στην φορολογικη θα εχω θεμα? Γιατι παντού διαβαζω θελει Α βαθμου συγγένεια.. Ναι δε δικαιούσαι, εκτός αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής
tiallothaginei Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, yanis13 είπε Ναι δε δικαιούσαι, εκτός αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής Γτ? Στην φορολογικη μου φαίνεται οτι μένω μονιμα Θεσσαλονίκη στην συγκεκριμενη οδό και η Δ. Ο. Υ μου είναι εκει.. Δλδ πρεπει να μένει καποιος με τους γονείς του για να παρει διανυκτέρευση; Άμα δούλευει δλδ ο αλλος και παει στο δικο του σπιτι έχουν θεμα? Το έχεις απο κάπου επιβεβαίωμενο αυτό?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Θεωρητικά στη ΔΝ σε φιλοξενούν οι γονείς σου ή πρώτου βαθμού συγγενείς σου και είναι υπεύθυνοι για σένα όσο είσαι έξω απο το στρατόπεδο. 9 ώρες πριν, petropoulos είπε Για ΔΝ (διανυκτέρευση) τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσουμε ; ευχαριστω. Αναλόγως που υπηρετείς. Αθήνα παίρνεις έτσι αυτόματα.
tiallothaginei Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Θεωρητικά στη ΔΝ σε φιλοξενούν οι γονείς σου ή πρώτου βαθμού συγγενείς σου και είναι υπεύθυνοι για σένα όσο είσαι έξω απο το στρατόπεδο. Αναλόγως που υπηρετείς. Αθήνα παίρνεις έτσι αυτόματα. Δηλαδη εγώ που μενω στο δικο μου σπίτι (συγκάτοικω χρονια και δηλωνομαι ως φιλόξενουμενος) δεν μπορω? Κατάγομαι απο βολο μενω τα τελευταία χρονια Θεσσαλονίκη και εχω παει την Δ. Ο.. Υ μου εκει και στη φορολογική μου φαίνεται οτι μένω Θεσσαλονίκη.. Πρεπει ντε και καλα να μένω με τους γονεις μου; 28 χρονων με την δουλιτσα μου τοσα χρόνια.. Με μια βεβαιώση μονιμης κατοικίας στη Θεσσαλονίκη δν ειμαι κομπλε;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Θεωρητικά χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση οτι σε φιλοξενεί κάποιος συγγενής. Και όμως έτσι είναι και καταλαβαίνω το point σου. Η εξαίρεση είναι αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής. Δεν αποκλείεται 100% γιατί στη Θεσ/νικη φαντάζομαι η συντριπτική πλειοψηφία των φαντάρων είναι ντόπιοι οπότε ίσως να μην είναι τόσο σχολαστικοί με τα δικαιολογητικά. Το Τάγμα ΓΕΣ (με 95% Αθηναίους) δε τα ζητάει τα δικαιολογητικά οπότε ίσως παίζει κάτι παρόμοιο...
georgkar94 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, yanis13 είπε Ναι δε δικαιούσαι, εκτός αν κάνει τα στραβά μάτια ο διοικητής Κανονικά δικαιουσαι αν μένεις μόνος.. Απλά σε τ τέτοια περιπτωση προφανως δν χρειάζεται υπευθυνη δήλωση από γονείς η αλλον
petropoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Θεωρητικά στη ΔΝ σε φιλοξενούν οι γονείς σου ή πρώτου βαθμού συγγενείς σου και είναι υπεύθυνοι για σένα όσο είσαι έξω απο το στρατόπεδο. Αναλόγως που υπηρετείς. Αθήνα παίρνεις έτσι αυτόματα. Αθήνα υπηρετώ , αλλά δε μένω με γονείς. Μένω σε σπίτι που νοικιάζω και είναι στο όνομα μου το μισθωτήριο , οι λογαριασμοί .. όλα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, petropoulos είπε Αθήνα υπηρετώ , αλλά δε μένω με γονείς. Μένω σε σπίτι που νοικιάζω και είναι στο όνομα μου το μισθωτήριο , οι λογαριασμοί .. όλα. Που είσαι; Πεντάγωνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις