Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, kyriakos96 είπε

Όσον αφορά τις αρβύλες, πριν 20 μέρες μπήκα στο Ναυτικό. Με ένα νούμερο μεγαλυτερο από το αθλητικό μου (για 43 εγώ πήρα το 44), τυπικούς πάγους και χοντρή αθλητική κάλτσα, δεν έχω νιώσει τίποτα. Ούτε σπάσιμο χρειάστηκαν οι αρβύλες, ούτε είχα πληγές και πόνους. 

ετσι εκανα και εγω. Ολη τη θητεια χωρις ουτε ενα προβλημα. Χωρις εξτρα πατους

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stathis97 είπε

Ο λόγος;

Τις έχω καθαρίσει αρκετές φορές που δεν είχα όρεξη/χρόνο για βάψιμο

Ξεραίνεται το δέρμα. Δε χάθηκε ο κόσμος να το κάνεις μια φορά αλλά αν το κάνεις συνέχεια θα σου σκάσουν.

Επεξ/σία από Kercyn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Είμαι ΣΤ ΕΣΣΟ στρατιώτης διαβιβασεων. Τη Δευτέρα θα μας στείλουν για ΣΠΕΝ σε άλλο στρατόπεδο. Έχω πατέρα με 85% αναπηρία και είμαι πολύτεκνος. Υπάρχει περίπτωση η Κατ εξαίρεση μετάθεση μου να γίνει κατά τη διάρκεια του ΣΠΕΝ ή θα πάει αναγκαστικά μετά;

Αντιμετωπίζω οικογενειακό πρόβλημα σοβαρό και κάθε μέρα που περνάει μετράει. 

Γνωριζετε τίποτα;

ευχαριστω πολύ! 

Κώστας

Υ.Γ έχω κάνει την αίτηση χθες, ημέρα Παρασκευή.

Επεξ/σία από ageirini

36 λεπτά πριν, ageirini είπε

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Είμαι ΣΤ ΕΣΣΟ στρατιώτης διαβιβασεων. Τη Δευτέρα θα μας στείλουν για ΣΠΕΝ σε άλλο στρατόπεδο. Έχω πατέρα με 85% αναπηρία και είμαι πολύτεκνος. Υπάρχει περίπτωση η Κατ εξαίρεση μετάθεση μου να γίνει κατά τη διάρκεια του ΣΠΕΝ ή θα πάει αναγκαστικά μετά;

Αντιμετωπίζω οικογενειακό πρόβλημα σοβαρό και κάθε μέρα που περνάει μετράει. 

Γνωριζετε τίποτα;

ευχαριστω πολύ! 

Κώστας

Υ.Γ έχω κάνει την αίτηση χθες, ημέρα Παρασκευή.

Έχεις τόσο σημαντικό θέμα που την αίτηση την έκανες μια εργάσιμη μέρα πριν σε πάνε για εκπαίδευση…;;;

για να βγάλω ακτινογραφία θώρακος στο 401 αρκεί να πάω απλά από κει με το χαρτί κατάταξης ή πρέπει να πάρω παραπεμπτικό από το φρουραρχείο πρώτα; 

29 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Έχεις τόσο σημαντικό θέμα που την αίτηση την έκανες μια εργάσιμη μέρα πριν σε πάνε για εκπαίδευση…;;;

Αυτό ακριβώς, αν ήταν τόσο επείγον (δεν αμφιβάλλω για το γεγονός) θα έπρεπε πρώτη δεύτερη μέρα να έπιανε είτε τον διοικητή ή κάποιον ΑΥ για να κάνει την αίτηση αφού έμπαινε κέντρο.

Τέσπα από όσο ξέρω για σοβαρούς λόγους τις δίνουν.

Μόλις τώρα, Lazlow είπε

για να βγάλω ακτινογραφία θώρακος στο 401 αρκεί να πάω απλά από κει με το χαρτί κατάταξης ή πρέπει να πάρω παραπεμπτικό από το φρουραρχείο πρώτα; 

Μην βγάλεις, θα σας βγάλουν όλους μαζί στο στρατόπεδο. Άπαξ και γίνεις στρατιώτης, κάθε δευτερόλεπτο εκτός στρατοπέδου μετράει.

1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε

Αυτό ακριβώς, αν ήταν τόσο επείγον (δεν αμφιβάλλω για το γεγονός) θα έπρεπε πρώτη δεύτερη μέρα να έπιανε είτε τον διοικητή ή κάποιον ΑΥ για να κάνει την αίτηση αφού έμπαινε κέντρο.

Τέσπα από όσο ξέρω για σοβαρούς λόγους τις δίνουν.

Μην βγάλεις, θα σας βγάλουν όλους μαζί στο στρατόπεδο. Άπαξ και γίνεις στρατιώτης, κάθε δευτερόλεπτο εκτός στρατοπέδου μετράει.

το γνωρίζω αλλά έχω πρόβλημα στον θώρακα και θα χρειαστεί να με εξετάσει και καρδιολόγος μάλλον. θέλω να τα έχω όλα έτοιμα από πριν για να ξέρω αν θα υπηρετήσω τελικά ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι την έκανα τώρα γιατί με άλλαξαν 3 στρατόπεδα και χθες έφτασα στη μονάδα μου, όπου μου επιτρέπεται να κάνω αίτηση στο πρώτο γραφείο. Στο στρατόπεδο που πήγα για ΣΥΠΟ που έριξαν άκυρο όπως και στο στρατόπεδο κατάταξης. Το άν και ποσό σημαντικό, αφήστε να το κρίνω εγώ και όχι εσείς μιας και βλέπω οτι σχηματίσατε αμέσως άποψη. Καλό θα ειναι να απαντάμε σε  αυτό αυτό που μας ρωτάνε και όχι να ειρωνευόμαστε.

τι... όχι ;

Επεξ/σία από ageirini

Μετα τα ΣΠΕΝ ολες οι κατ εξαιρεση εκτος αν εχεις βυσμα...

42 λεπτά πριν, Lazlow είπε

μονο το χαρτι καταταξης, φωτοτυπια για να μην στο κρατησουν καταλαθος

Παίδες Δευτέρα πρέπει να παρουσιαστώ Θήβα για κλιμάκιο ελδυκ. Το φύλλο πορείας που μου κόψανε από τη μονάδα δε λέει ώρα, και έχω τη δυνατότητα είτε να φτάσω νωρίς το απόγευμα Κυριακής Θήβα ή να διανυκτερευσω Αθήνα την Κυριακή και να είμαι Θήβα 10.30 το πρωί της Δευτέρας. 

Πρέπει να πάω πριν το εγερτήριο ή δε θα έχω θέμα και στη δεύτερη περίπτωση; 

Να φανταστώ προβλεπε με την καλή στολή, τα γαλάζια εθνόσημα ξυρισμένος γυαλισμένος πρέπει να πάω, σωστά; 

Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε μετάθεση Σαλαμίνα στο Αρχηγείο στόλου με ειδικότητα ΔΙΟΙΚ. Από ότι έμαθα λογικά προορίζουν για οδηγό μεγάλων οχημάτων. Ξέρει κανείς τι παίζει Σαλαμίνα αλλά και στην εκπαίδευση του οδηγού που γίνεται Κανελλόπουλο; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.  

19 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μετα τα ΣΠΕΝ ολες οι κατ εξαιρεση εκτος αν εχεις βυσμα...

Ασχέτως βύσματος (εκτός αν αυτό είναι επιπέδου κυβέρνησης), όλες οι μεταθέσεις βγαίνουν μετά τα ΣΠΕΝ.

καλησπέρα παιδιά, κάποιες ερωτήσεις. Ένας δόκιμος, έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε κάποια προκήρυξη για ΕΠΟΠ από έναν ΟΒΑ? για να γίνω πιο συγκεκριμένος κάποιος ο οποίος έχει καψούρα και κόλλημα και θέλει να συνεχίσει στο στρατό (δεν το κάνω για το οικονομικό, αν και σίγουρα για ορισμένους αποτελεί μεγάλο κίνητρο), αξίζει να προσπαθήσει για ΔΕΑ ή ΟΒΑ? Επίσης,, κατά την εισαγωγή μου με την Α' ΕΣΣΟ 2021, στο θέμα των υποδημάτων, υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμάσω 2 διαφορετικά νούμερα για να δω πιο μου ταιριάζει? Επειδή σε πολιτικό αθλητικό adidas φοράω 44,5 δεν ξέρω αν πρέπει να κινηθώ στο 44 ή στο 45. Τέλος, από γνωστό έμαθα ότι οι ΥΕΑ 'Α δεν έρχονται σε επαφή με τους ΥΕΑ 'Β εξαιτίας των μέτρων κατά του ιού και επομένως έχουν καταργηθεί σε σημαντικό βαθμό τα καψώνια και η όλη ταλαιπωρία. Ισχύει κάτι τέτοιο όντως? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ.🙏

off topic, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για κινητό για το φορουμ.

6 ώρες πριν, urbanist00 είπε

καλησπέρα παιδιά, κάποιες ερωτήσεις. Ένας δόκιμος, έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε κάποια προκήρυξη για ΕΠΟΠ από έναν ΟΒΑ? για να γίνω πιο συγκεκριμένος κάποιος ο οποίος έχει καψούρα και κόλλημα και θέλει να συνεχίσει στο στρατό (δεν το κάνω για το οικονομικό, αν και σίγουρα για ορισμένους αποτελεί μεγάλο κίνητρο), αξίζει να προσπαθήσει για ΔΕΑ ή ΟΒΑ? Επίσης,, κατά την εισαγωγή μου με την Α' ΕΣΣΟ 2021, στο θέμα των υποδημάτων, υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμάσω 2 διαφορετικά νούμερα για να δω πιο μου ταιριάζει? Επειδή σε πολιτικό αθλητικό adidas φοράω 44,5 δεν ξέρω αν πρέπει να κινηθώ στο 44 ή στο 45. Τέλος, από γνωστό έμαθα ότι οι ΥΕΑ 'Α δεν έρχονται σε επαφή με τους ΥΕΑ 'Β εξαιτίας των μέτρων κατά του ιού και επομένως έχουν καταργηθεί σε σημαντικό βαθμό τα καψώνια και η όλη ταλαιπωρία. Ισχύει κάτι τέτοιο όντως? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ.🙏

off topic, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για κινητό για το φορουμ.

Φίλε μου θα στο κάνω λιανά: αν όντως "έχεις καψούρα και κόλλημα" με τον στρατό, ΔΕΝ πας ΕΠΟΠ (άσχετα που τελευταία προκήρυξη βγήκε πριν από 9 χρόνια) να βαράς προσοχές και να κάνεις όλη σου την καριέρα σκοπέτα με κάθε καρυδιάς καρύδι. Αν όντως γουστάρεις (δεν κρίνω) κάτσε διάβασε έναν χρόνο και δώσε για ΣΜΥ ή για ΣΣΕ που η εκπαίδευση και γενικότερα τα πράγματα που θα δεις είναι κλάσης ανώτερα από το φανταρικό.

10 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Φίλε μου θα στο κάνω λιανά: αν όντως "έχεις καψούρα και κόλλημα" με τον στρατό, ΔΕΝ πας ΕΠΟΠ (άσχετα που τελευταία προκήρυξη βγήκε πριν από 9 χρόνια) να βαράς προσοχές και να κάνεις όλη σου την καριέρα σκοπέτα με κάθε καρυδιάς καρύδι. Αν όντως γουστάρεις (δεν κρίνω) κάτσε διάβασε έναν χρόνο και δώσε για ΣΜΥ ή για ΣΣΕ που η εκπαίδευση και γενικότερα τα πράγματα που θα δεις είναι κλάσης ανώτερα από το φανταρικό.

διστυχώς με το διάβασμα, δεν τα πάω καλά.. αλλιώς θα το είχα  κάνει ήδη😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...