sakura22 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Πέρα από τα παραπάνω, αν κατάλαβα καλά θα χεις μόνο μια αλλαξιά πολιτικά. Αν ναι, πάρε 1-2 ακόμα.
hinterinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι στις 11/11 και θελω να ρωτησω αν μπορω να εχω μαζι μου και ενα μικρο σακιδιο πλατης χωρια απο τον πολιτικο σακο. Ο λογος ειναι οτι μερικα πραγματα οπως χαρτι υγειας κ μωρομαντιλα πχ δεν χωρανε στον πολιτικο σακο (το sleeping bag με το σεντονι γεμιζουν τον μισο)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, hinterinos είπε ενα μικρο σακιδιο πλατης χωρια απο τον πολιτικο σακο. Εννοειται μπορεις να εχεις. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε σας επιτρεπουν υπνοσακο και σεντόνια; σεντονια ναι, υπνοσακο τυπικα οχι. Ομως ολοι εχουν. Απλα τον βαζεις βαλιτσα καθε πρωι και τελος.
hinterinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστω, μια ερωτηση ακομα, ο πολιτικος σακος εχει σημασια τι χρωμα ειναι; Ο δικος μου ειναι ανοιχτοχρωμος.
Lazlow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 κάπου είχα διαβάσει πως αν κάποιος αποτύχει στην εκπαίδευση της προεδρικής φρουράς μεταφέρεται στο στρατόπεδο Παπάγου στην Αθήνα. γνωρίζει κανείς παραπάνω πληροφορίες πάνω σε αυτό;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, hinterinos είπε Ευχαριστω, μια ερωτηση ακομα, ο πολιτικος σακος εχει σημασια τι χρωμα ειναι; Ο δικος μου ειναι ανοιχτοχρωμος. Εγω με μπλε βαλιτσα πηγα κανεις δεν ειπε τιποτα. Δεν τα κοιτανε. Δεν τους νοιαζει. 1 ώρα πριν, Lazlow είπε κάπου είχα διαβάσει πως αν κάποιος αποτύχει στην εκπαίδευση της προεδρικής φρουράς μεταφέρεται στο στρατόπεδο Παπάγου στην Αθήνα. γνωρίζει κανείς παραπάνω πληροφορίες πάνω σε αυτό; Πρεπει να εχεις ολοκληρωσει το μεγαλυτερο μερος της εκπαιδευσης και αν εισαι τυχερος θα μεινεις. Αλλιως φευγεις για Εβρο, νησια.
xorotaktis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Τελικά έχει υπογραφεί τίποτα επίσημο για 12 μήνη θητεία από Α ΕΣΣΟ ή είναι αερολογιες αυτά ο λένε τα σιτε ξέρει κάποιος
selianx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Αν περάσει το 12μηνο, θα αυξηθεί η θητεία και για τους έφεδρους;
dionisis1925 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, selianx είπε Αν περάσει το 12μηνο, θα αυξηθεί η θητεία και για τους έφεδρους; Ναι αν πάει 12 για τους οπλίτες θα πάει 17 για τα δοκιμια. 1 1
JordiBG32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Στις 2/7/2019 στις 12:01 ΠΜ, xSlade είπε Φάρμακα χωρίς συνταγή γιατρού πχ. αποσυμφορητικά μύτης (otrivin, ronal κ.λ.π.) επιτρέπονται; Υπηρετησες τελικα φιλε ? Επιτρεπονται τετοια φαρμακα? Γιατι μπαινω και εγω και έχω την ίδια απορία
xSlade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, JordiBG32 είπε Υπηρετησες τελικα φιλε ? Επιτρεπονται τετοια φαρμακα? Γιατι μπαινω και εγω και έχω την ίδια απορία Ναι. Επιτρέπονται αλλά είχα πάρει πολλά και μου άφησαν μόνο 2-3, τα υπόλοιπα τα κράτησαν οι γιατροί και αν τα χρειαζόμουν, θα έπρεπε να τους τα ζητήσω.
JordiBG32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, xSlade είπε Ναι. Επιτρέπονται αλλά είχα πάρει πολλά και μου άφησαν μόνο 2-3, τα υπόλοιπα τα κράτησαν οι γιατροί και αν τα χρειαζόμουν, θα έπρεπε να τους τα ζητήσω. Καταλαβα! Πηγες κάποιο χαρτί γιατρού για να αιτιολογησεις τη χρήση τους ?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρουσιάζομαι στις 11/11 στην 485 ΤΔΒ στη Λάρισα. Στο σημείωμα κατάταξης δε μου γράφει τίποτα για Λιτόχωρο, Βόλο ή Στεφανοβίκειο. Γνωρίζετε αν είναι πολλοί στη Λάρισα (στο μέτρο της εμπειρίας σας) και αν επιτρέπονται κινητά; (smartphones). Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από minash
Προτεινόμενες αναρτήσεις