-Dimitris- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, TheBeast23 είπε Καλησπέρα, υποτίθεται ότι κατά την διάρκεια της σημαίας "πρέπει" και καλά να είμαστε ακίνητοι και σε στάση προσοχής, αυτό ισχύει και όταν είμαστε εκτός στρατοπέδου και μάλιστα με πολιτικά ρούχα? Ακομα και στην τουαλετα εαν καθεσαι πρεπει να σηκωθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Ακομα και στην τουαλετα εαν καθεσαι πρεπει να σηκωθεις. Σίγουρα.. Τεσπα ας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tipota and Tipota Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Ξανακανω μια ερώτηση που είχα κάνει πριν μέρες μήπως και απάντηση κάνεις.Ειναι μια περίπτωση ενός παιδιού ο οποίος έχει ακόμη μια αδελφή ανήλικη είναι προστάτης αυτής.Ο πατέρας του έχει συγχωρεθεί και η μητέρα του είναι άνεργη.Με βάση αυτό μπορεί κάνοντας τα χαρτιά να γίνει 6μηνος στον στρατό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Κατι ακουστηκε οτι οι μεταθεσεις του 5μηνου για την 363 μπορει να βγουν και νωριτερα μες στο φλεβαρη δηλαδη.Ξερει κανεις τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazedi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Tipota and Tipota είπε Ξανακανω μια ερώτηση που είχα κάνει πριν μέρες μήπως και απάντηση κάνεις.Ειναι μια περίπτωση ενός παιδιού ο οποίος έχει ακόμη μια αδελφή ανήλικη είναι προστάτης αυτής.Ο πατέρας του έχει συγχωρεθεί και η μητέρα του είναι άνεργη.Με βάση αυτό μπορεί κάνοντας τα χαρτιά να γίνει 6μηνος στον στρατό? Νομιζω 8μηνο δικαιουται .Αλλα για να ξερεις σιγουρα ρωτα στη στρατολογια.Το μονο που μπορει να δικαιουται ειναι ευμενης μεταθεση μετα τα σπεν κοντα στο σπιτι του αν εχει πεθανει ο γονεας λιγοτερα απο 5 χρονια πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μέχρι ποια ημερομηνία μπορούμε να διακόψουμε αναβολή για κατάταξη τον Μάιο; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μετάθεση για 502 Μ/Κ ΤΠ Καβύλη και ειδικότητα τεχνικός αποθηκάριος γραφέας. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, Desimal είπε Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μετάθεση για 502 Μ/Κ ΤΠ Καβύλη και ειδικότητα τεχνικός αποθηκάριος γραφέας. Ξέρετε πως είναι τα πράγματα εκεί; Αν ειναι ακομα ο διοικητης που ηταν πριν 1,5 χρονο τοτε θα ειναι καλα. Ηταν υποδιοικητης μου στα Ριζια και πηγε Καβυλη.Ηταν πολυ καλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Παιδια καλησπέρα. Ειχα αναβολη μεχρι δεκεμβρη του 2019, απο οσο ξερω καπου στον απριλιο λογικα θα με καλεσουν να παρουσιαστω το θεμα ειναι οτι εχει εμφανιστει μια πολυ καλη ευκαιρια να παω λονδινο για δουλεια. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αναβολη για κατι τετοιο η το ξεχναω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, TasosPk είπε Παιδια καλησπέρα. Ειχα αναβολη μεχρι δεκεμβρη του 2019, απο οσο ξερω καπου στον απριλιο λογικα θα με καλεσουν να παρουσιαστω το θεμα ειναι οτι εχει εμφανιστει μια πολυ καλη ευκαιρια να παω λονδινο για δουλεια. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν αναβολη για κατι τετοιο η το ξεχναω? Μαρτίου θα μπεις αρχές λογικα μετά την καθαρά Δευτέρα.. ισως μπορει να ξανα πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, cer84 είπε Μαρτίου θα μπεις αρχές λογικα μετά την καθαρά Δευτέρα.. ισως μπορει να ξανα πάρεις Ξερουμε απο τωρα ποτε θα ειναι η εσσο του Μαρτιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, nikosmon είπε Ξερουμε απο τωρα ποτε θα ειναι η εσσο του Μαρτιου; Οχι ημερομηνίες θα βγούνε στα μεσα Φεβρουάριο μετα το 10 ήμερο.. εμενα μου ειχαν πει αρχες μαρτιου... μετα την καθαρά Δευτέρα πιστεύω τωρα θα ειναι 3 θα ειναι 9 του μηνός θα ενημερώσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, cer84 είπε Μαρτίου θα μπεις αρχές λογικα μετά την καθαρά Δευτέρα.. ισως μπορει να ξανα πάρεις Εγω σε περιπτωση που φυγω τωρα,προφανως και δεν θα ειμαι εδω για να μου παραδωσουν καποιο χαρτι κλπ. αρα θα βγω ανυποτακτος, μετα τι κινησεις κανω για να αποδειξω οτι ειμαι στο εξωτερικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglej Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, nikosmon είπε Ξερουμε απο τωρα ποτε θα ειναι η εσσο του Μαρτιου; Λογικά 3 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cer84 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, eaglej είπε Λογικά 3 Μαρτίου Η εξ αναβολής απο 3 θα αρχίσουν και μετα από μια βδομάδα ολοι οι αλλοι (λογικα) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από cer84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις