DevilAngel123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 11:37 ΜΜ, DevilAngel123 είπε καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω πρωτα απολα τι χαρτια να εχω μαζι μου πχ ακτινογραφια κτλ δευτερον εχω τελθωσει β φυσικοθεραπειας και ταυτοχρονα ειμαι τεχνολογων γεωπονων σε τει αν αυτο μπορει να εχει καποια σχεση με την θητεια μου επισης εχς δυο ανεργουσ γονεις αν αυτο εχει καποια σημασια σε θεμα να ειμαι πιο κοντα στην πολη μου (θεσσαλονικη) και τετοια οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, fastnq2 είπε Επειδη ρωτησε καποιος για τις καλυτερες εσσο,κατα σειρα απο την καλυτερη στην χειροτερη σεπτεβρη νοεμβρη ιανουαριο.Καθαρα και μονο λογω των 2 γκρουπ βγαζεις του ιανουαριου και κρατας τις αλλες δυο. Μονο η Αεροπορια εχει πλεον 6 ΕΣΣΟ (αναμεσα τους και οι μηνες που ανεφερες παραπανω. Το πεζικο μειωθηκε σε 4 ΕΣΣΟ. Φεβρουαριος, Μαιος, Αυγουστος και Νοεμβριος. Οπως το Ναυτικο δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEOLEF Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαγκες μεχρι τελος του μηνα θα εχει ψηφιστει το νομοσχεδιο για τις αλλαγες της θητειας, μια ερωτηση και βοηθεια αν ξερετε, ειμαι αεροπορια 12μηνο απο τριτεκνη οικογενεια ομως σαν δευτερος μεγαλυτερος δεν δικαιουμαι τη μειωση, ωστοσο τωρα θα αλλαξει με την ψηφιση και θα ισχυει για ολα τα μελη των τριτεκνων, υπαρχει περιπτωση να ισχυσει η μειωση και τυς ηδη καταταγμενους ?(ε εσσο 2018) Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από THEOLEF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, THEOLEF είπε Μαγκες μεχρι τελος του μηνα θα εχει ψηφιστει το νομοσχεδιο για τις αλλαγες της θητειας, μια ερωτηση και βοηθεια αν ξερετε, ειμαι αεροπορια 12μηνο απο τριτεκνη οικογενεια ομως σαν δευτερος μεγαλυτερος δεν δικαιουμαι τη μειωση, ωστοσο τωρα θα αλλαξει με την ψηφιση και θα ισχυει για ολα τα μελη των τριτεκνων, υπαρχει περιπτωση να ισχυσει η μειωση και τυς ηδη καταταγμενους ?(ε εσσο 2018) Συνήθως οι αλλαγές πιάνουν και την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Μονο η Αεροπορια εχει πλεον 6 ΕΣΣΟ (αναμεσα τους και οι μηνες που ανεφερες παραπανω. Το πεζικο μειωθηκε σε 4 ΕΣΣΟ. Φεβρουαριος, Μαιος, Αυγουστος και Νοεμβριος. Οπως το Ναυτικο δλδ. Ναι εγω ημουν ο "καποιος" που ρωτησε ποτε θα ηταν καλυτερα να μπεις. Πιστευω πλεον ετσι οπως εγιναν (βλακεια που μειωθηκαν παντως), ειναι ο Αυγουστος. Δεν τρως ολο το ζεστό καλοκαιρι μεσα. Μονο τον Αυγουστο. Λογω του γνωστου 15αυγουστου και ξεροντας πως λειτουργει ο στρατος, τι λες θα έκαναν καταταξη πριν ή μετά τον 15αυγουστο (εστω και την επόμενη μερα)? Επισης αν κοψει κανεις τωρα μεσα απριλιου δηλαδη την αναβολη, θα προλαβαινει να μπει Αυγουστο? Εντος προθεσμιας ειναι αλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Neoss είπε Ναι εγω ημουν ο "καποιος" που ρωτησε ποτε θα ηταν καλυτερα να μπεις. Πιστευω πλεον ετσι οπως εγιναν (βλακεια που μειωθηκαν παντως), ειναι ο Αυγουστος. Δεν τρως ολο το ζεστό καλοκαιρι μεσα. Μονο τον Αυγουστο. Λογω του γνωστου 15αυγουστου και ξεροντας πως λειτουργει ο στρατος, τι λες θα έκαναν καταταξη πριν ή μετά τον 15αυγουστο (εστω και την επόμενη μερα)? Επισης αν κοψει κανεις τωρα μεσα απριλιου δηλαδη την αναβολη, θα προλαβαινει να μπει Αυγουστο? Εντος προθεσμιας ειναι αλλωστε. Κι εγω πιστευω καλυτερα θα ειναι τον Αυγουστο να μπεις πλεον. Βεβαια απο την αλλη ο ζεστος καιρος τα τελευταια χρονια, τραβαει σιγουρα μεχρι τελη Σεπτεμβρη. Τοσο βλακεια δεν ειναι που μειωθηκαν γτ αφηναν ολοι την καταταξη τιυς για την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρη με αποτελεσμα οι υπολοιπες ΕΣΣΟ να εχουν πολυ λιγο κοσμο. Η καταταξη συνηθως γινεται στο πρωτο 15νθημερο του μηνα. Δεν νομιζω να αλλαζει κατι επειδη πεφτει 15αυγουστος. Για να μπεις με την ΕΣΣΟ του Αυγουστου, πρεπει να κοψεις την αναβολη απο 1 Φεβρουαριου εως και 30 Απριλιου. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, THEOLEF είπε Μαγκες μεχρι τελος του μηνα θα εχει ψηφιστει το νομοσχεδιο για τις αλλαγες της θητειας, μια ερωτηση και βοηθεια αν ξερετε, ειμαι αεροπορια 12μηνο απο τριτεκνη οικογενεια ομως σαν δευτερος μεγαλυτερος δεν δικαιουμαι τη μειωση, ωστοσο τωρα θα αλλαξει με την ψηφιση και θα ισχυει για ολα τα μελη των τριτεκνων, υπαρχει περιπτωση να ισχυσει η μειωση και τυς ηδη καταταγμενους ?(ε εσσο 2018) Αν εισαι ατυχος δεν σε πιασει ενω εισαι μεσα, τοτε: 3 μηνες πριν τελειωσεις χτυπας μια 6μηνη αναβολη -πανευκολο, δεν χρειαζεται να σκεφτεις να παιξεις <ψυχοθεατρο>!- και πριν επιστρεψεις / σε καλεσουν παλι καταθετεις εγκαιρα χαρτια για μειωμενη @ Στρατολογια => ετσι διαγραφεις χρεωστουμενο 3μηνο! 😎 Καποιοι λενε πως δεν αξιζει ολο αυτο [!...!] οταν εισαι καβατζωμενος στην Αεροπορια, αλλα για φασεις Πεζικου κ.λπ., μειον 3μηνες (η και 6), απλως ειναι δωρο απ' το Θεο! 😈 Στις 13/4/2019 στις 10:41 ΠΜ, george1703 είπε Ξέρει κανείς αν το νομοσχέδιο για μείωση θητείας των πολυτέκνων θα ισχύσει και γι αυτούς που ήδη υπηρετούν; Στις 12/4/2019 στις 9:36 ΜΜ, ekans είπε καλησπέρα παιδιά, ανέβασαν στην βουλή το νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί την ερχομενη εβδομάδα.. καταλαβαίνει καποιος διαβαζοντας το, αν η μείωση θητείας πολυτέκνων πιανει και αυτους που υπηρετούν ήδη; https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=574ce76e-5b7a-4093-92d3-aa2d00f9fb76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonidas10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Ξέρει κανείς τίποτα για τις παρακάτω μονάδες? Έχω κάνει αίτηση για κατεξαιρεση μετάθεση εδώ και καιρό.. 490 ΤΔΒ, 489 ΤΔΒ, 486 ΤΔΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andialimuci Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα ,είμαι 28 χρόνων και έμαθα από την στρατολογία ότι μπαίνω με την εσσοο του μαϊου .θέλω να πάρω έστω μια μικρή αναβολή γιατί οικονομικά είμαι χάλια και μένω με την αρραβωνιαστικιά μου σε σπίτι που νοικιάζουμε ,είμαι άνεργος καιρό τώρα χωρίς επίδομα ανεργίας όμως.ξερετε αν μπορώ να πάρω άδεια σχετικά εύκολα για κοινωνικούς λογους,?? Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrikos1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 12/4/2019 στις 5:47 ΜΜ, Μάκαρος είπε Μακαρι να μαθουμε σημερα που θα παμε αλλα δεν το νομιζω. Πιστευω την αλλη βδομαδα θα ξερουμε σιγουρα. Για Α εσσο είχε βγει μάγκες απόγευμα 19 και κάτι όποτε αναμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας Να σας κάνω μια γρήγορη ερώτηση Ξέρει κανείς αν ειναι καλά σε θεμα εξόδων (μέσα-έξω) στο Μοφατ - Χαϊδάρι Ευχαριστώ φιλικά Γιάννης Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Dark_Beast_John_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Spoiler Spoiler Βγήκε για την Β ΕΣΣΟ για τον στρατό ξηράς τώρα το είδα. Βγήκε στην σελίδα της στρατολογιας η πρόσκληση τώρα το είδα. Αλλά δεν έχουν βγάλει ακόμα που θα μπούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrikos1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, g.kaf είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Βγήκε για την Β ΕΣΣΟ για τον στρατό ξηράς τώρα το είδα. Βγήκε στην σελίδα της στρατολογιας η πρόσκληση τώρα το είδα. Αλλά δεν έχουν βγάλει ακόμα που θα άμα δε βγουν και Σήμερα οκ είναι πολύ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Αν εισαι ατυχος δεν σε πιασει ενω εισαι μεσα, τοτε: 3 μηνες πριν τελειωσεις χτυπας μια 6μηνη αναβολη -πανευκολο, δεν χρειαζεται να σκεφτεις να παιξεις <ψυχοθεατρο>!- και πριν επιστρεψεις / σε καλεσουν παλι καταθετεις εγκαιρα χαρτια για μειωμενη @ Στρατολογια => ετσι διαγραφεις χρεωστουμενο 3μηνο! 😎 Καποιοι λενε πως δεν αξιζει ολο αυτο [!...!] οταν εισαι καβατζωμενος στην Αεροπορια, αλλα για φασεις Πεζικου κ.λπ., μειον 3μηνες (η και 6), απλως ειναι δωρο απ' το Θεο! 😈 Δεν ειναι ταλαιπωρια λιγο ολο αυτο ? Δλδ ενω εχεις 3 μηνες να τελειωσεις, να παρεις αναβολη ενα 6μηνο για να γλυτωσεις το 3μηνο ? Ενα 6μηνο που δυσκολα θα μπορεσεις να βρεις καταρχας δουλεια καπου λεγοντας οτι εχεις 6μηνη αναβολη και περιμενεις μηπως και γλυτωσεις το 3μηνο που χρωστας. Για εμενα κανεις υπομονη αυτους τους 3 μηνες (που κακα τα ψεμματα ο στρατος πλεον ειναι ξυσιμο, δεν κανεις κατι σοβαρο) και ξεμπερδευεις μια και καλη χωρις εξτρα αναβολες και ιστοριες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Δεν ειναι ταλαιπωρια λιγο ολο αυτο ? Δλδ ενω εχεις 3 μηνες να τελειωσεις, να παρεις αναβολη ενα 6μηνο για να γλυτωσεις το 3μηνο ? Ενα 6μηνο που δυσκολα θα μπορεσεις να βρεις καταρχας δουλεια καπου λεγοντας οτι εχεις 6μηνη αναβολη και περιμενεις μηπως και γλυτωσεις το 3μηνο που χρωστας. Για εμενα κανεις υπομονη αυτους τους 3 μηνες (που κακα τα ψεμματα ο στρατος πλεον ειναι ξυσιμο, δεν κανεις κατι σοβαρο) και ξεμπερδευεις μια και καλη χωρις εξτρα αναβολες και ιστοριες. Δεν νομίζω να μπουν σε αυτήν την διαδικασία.. είναι ένα κριτήριο η σε πιάνει η όχι.. εγώ πιστεύω θα ισχύει για όλους.. Θα μάθουμε σίγουρα από βδομάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις