Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω πρωτα απολα τι χαρτια να εχω μαζι μου πχ ακτινογραφια να βγαλψ σε κανα μεροσ πριν μπω δευτερον εχω τελθωσει β φυσικοθεραπειας και ταυτοχρονα ειμαι τεχνολογων γεωπονων σε τει αν αυτο μπορει να εχει καποια σχεση με την θητεια μου επισης εχς δυο ανεργουσ γονεις αν αυτο εχει καποια σημασια και τελοσ οταν εκοψα την αναβολη οταν εγραψα αστυνομικο τμημα ειχα γραψει πχ ευοσμου θεσσαλονικησ γτ σταυρουπολη που μενω εκλεισε και ενωθηκαν μαζι τα ΑΤ και οταν ρωτησα στο γραφειο η γραμματεας το εσβησε και το εγραψε σκετο ΑΤ παυλου μελλα λετε να γινει μπερδεμα η οχι εννοω για το χαρτι καταταξησ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, vagstef είπε

Υπάρχει το Έρευνας και Πληροφορικής που εκεί μπορείς να ασχοληθείς. Με προγραμματισμό και βάσεις δεδομένων.. κανονικά σα να δουλεύεις σε εταιρία πληροφορικής. άμα έχεις και μεταπτυχιακό πιο έυκολα. Ψάξτο!

ps. Δεν είναι όλα αστεία και όπως τα νομίζετε, ο στρατός έχει συστήματα και ανάγκη από χέρια

ο στρατος που εχει αναγκη απο χερια αντι να κοβει τη ζωη των νεων στη μεση (πριν κ μετα τη θυτεια) να πληρωσει υπαλληλους να δωσει και δουλεια σε κανα καρμιρη που τη χρειαζεται..

δε μπορω να καταλαβω γιατι να πρεπει να πηγαινουμε να κανουμε τις αγγαρειες τους, λες και δεν εχουμε δικες μας υποχρεωσεις..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Lezantas26 said:

ο στρατος που εχει αναγκη απο χερια αντι να κοβει τη ζωη των νεων στη μεση (πριν κ μετα τη θυτεια) να πληρωσει υπαλληλους να δωσει και δουλεια σε κανα καρμιρη που τη χρειαζεται..

δε μπορω να καταλαβω γιατι να πρεπει να πηγαινουμε να κανουμε τις αγγαρειες τους, λες και δεν εχουμε δικες μας υποχρεωσεις..

Γιατί έτσι ορίζει το Σύνταγμα. Η εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων δεν είναι επιλεκτική ανάλογα με το πότε και πως μας βολεύει.

Επεξ/σία από DrFreeman
typos
  • Thanks 1

18 hours ago, AristidisZ said:

Noμίζω ότι τα παλιά τα χρόνια αν ολοκλήρωνες τις σπουδές σου ήσουν υποχρεωμένος να ζητήσεις να σταματήσει η αναβολή 

Βέβαια δε ξέρω αν και πως μπορούσαν να το ελέγξουν, αλλά τυπικά έπρεπε να το κάνεις 

Η αναβολή σου μπορεί να διακοπεί μόνο αν την διακόψεις εσυ. Η αν λήξει. Αυτό που αναφέρεις ίσχυε πριν πολλά χρόνια.

10 hours ago, DevilAngel123 said:

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω πρωτα απολα τι χαρτια να εχω μαζι μου πχ ακτινογραφια να βγαλψ σε κανα μεροσ πριν μπω δευτερον εχω τελθωσει β φυσικοθεραπειας και ταυτοχρονα ειμαι τεχνολογων γεωπονων σε τει αν αυτο μπορει να εχει καποια σχεση με την θητεια μου επισης εχς δυο ανεργουσ γονεις αν αυτο εχει καποια σημασια και τελοσ οταν εκοψα την αναβολη οταν εγραψα αστυνομικο τμημα ειχα γραψει πχ ευοσμου θεσσαλονικησ γτ σταυρουπολη που μενω εκλεισε και ενωθηκαν μαζι τα ΑΤ και οταν ρωτησα στο γραφειο η γραμματεας το εσβησε και το εγραψε σκετο ΑΤ παυλου μελλα λετε να γινει μπερδεμα η οχι εννοω για το χαρτι καταταξησ

Δε θα έχεις πρόβλημα γιατί οντως ΑΤ Παύλου Μελά ονομάζεται. Αν θέλεις να είσαι 100% βέβαιος, πάρε ένα τηλ στη Στρατολογία.

On 09/04/2019 at 17:16, Kwsths67 said:

Εχω αναβολη μεχρι το 2023 αλλα παιρνω πτυχιο τον μαιο. Θα μου κοπει η αναβολη αυτοματα και θα χρειαστει να παρουσιαστω? Γιατι εγω ψαχνω για δουλεια εξωτερικο και μη γινει καμια μαλακια.

Η αναβολή θα ισχύει μέχρι τότε. Ωστόσο σου προτείνω να πας τώρα και να ξεμπερδεύεις, πριν δημιουργήσεις σημαντικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και σου είναι δύσκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Γιατί έτσι ορίζει το Σύνταγμα. Η εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων δεν είναι επιλεκτική ανάλογα με το πότε και πως μας βολεύει.

πρεπει ομως να γινεται και αναθεωρηση αυτων ωστε να εκσυγχρονιζονται και να συμβαδιζουν με το τοπο και χρονο και οχι οποτε τους βολευει (τους 300)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

25 minutes ago, Lezantas26 said:

πρεπει ομως να γινεται και αναθεωρηση αυτων ωστε να εκσυγχρονιζονται και να συμβαδιζουν με το τοπο και χρονο και οχι οποτε τους βολευει (τους 300)

Τους 300 εμείς τους ψηφίζουμε. Αν θέλουμε άλλους θα ψηφίσουμε άλλους. Η ευθύνη είναι τελικά δική μας.

Αυτή τη στιγμή ισχύουν αυτά τα δεδομένα όμως και η εφαρμογή τους δεν είναι προαιρετική.

On 09/04/2019 at 21:17, Kwsths67 said:

Το εχω σκεφτει και εχω παρει αποφαση αν βγω ευρωπη να μην ξαναγυρισω ελλαδα, οποτε δεν θα χαλασω 1 χρονο της ζωης μου για στρατο να σου πω την αληθεια. Αν ηταν να μεινω ελλαδα θα πηγαινα.

Αν σκέφτεσαι πραγματικά μόνιμη εγκαστάσταση ok.

Φιλική συμβουλή: αν έχεις τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποιους είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος φρόντισε το. Το Δημόσιο κατάσχει το επιβληθέν πρόστιμο της ανυποταξίας χωρίς προειδοποίηση.

1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Η αναβολή σου μπορεί να διακοπεί μόνο αν την διακόψεις εσυ. Η αν λήξει. Αυτό που αναφέρεις ίσχυε πριν πολλά χρόνια.

12 ώρες πριν, DevilAngel123 είπε

OK, βέβαια δεν είπα ότι κόβεται αυτόματα, είπα ότι ήσουν υποχρεωμένος να την κόψεις με την ολοκλήρωση των σπουδών

32 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Τους 300 εμείς τους ψηφίζουμε. Αν θέλουμε άλλους θα ψηφίσουμε άλλους. Η ευθύνη είναι τελικά δική μας.

Αυτή τη στιγμή ισχύουν αυτά τα δεδομένα όμως και η εφαρμογή τους δεν είναι προαιρετική.

Αν σκέφτεσαι πραγματικά μόνιμη εγκαστάσταση ok.

Φιλική συμβουλή: αν έχεις τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποιους είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος φρόντισε το. Το Δημόσιο κατάσχει το επιβληθέν πρόστιμο της ανυποταξίας χωρίς προειδοποίηση.

συμφωνω μ αυτο που λες, αλλα και παλι αφου το κανουμε που το κανουμε ας λαβουμε κανονικη εκπαιδευση. αμα ειναι να κανω αγγαριες απληρωτος προτιμω να το κανω πανω στο αντικειμενο μου να παρω εστω μια εμπειρια, απ το στρατο εχω αλλες προσδοκιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, AristidisZ said:

OK, βέβαια δεν είπα ότι κόβεται αυτόματα, είπα ότι ήσουν υποχρεωμένος να την κόψεις με την ολοκλήρωση των σπουδών

Ετσι ακριβώς. Εδώ και χρόνια δεν ισχύει - μπορείς να την αφήσεις να λήξει άφοβα. Θα σε καλέσουν μετά την λήξη της.

4 minutes ago, Lezantas26 said:

συμφωνω μ αυτο που λες, αλλα και παλι αφου το κανουμε που το κανουμε ας λαβουμε κανονικη εκπαιδευση. αμα ειναι να κανω αγγαριες απληρωτος προτιμω να το κανω πανω στο αντικειμενο μου να παρω εστω μια εμπειρια, απ το στρατο εχω αλλες προσδοκιες

Συμφωνώ πως η θητεία θα έπρεπε να είναι πιο απαιτητική και οργανωμένη.

Είμαι σίγουρος φυσικά πως αν γινόταν αυτό η γκρίνια θα πήγαινε σύννεφο καθώς οι περισσότεροι δεν δείχνουν καμία διάθεση να ασχοληθούν σοβαρά αυτούς τους 9 ή 12 (για ΠΑ/ΠΝ) μήνες.

Υπάρχουν πόστα στις Ενοπλες Δυνάμεις στα οποία οι εξειδικευμένες γνώσεις είναι χρήσιμες κι έχω δει κληρωτούς να ασχολούνται σοβαρά. Δυστυχώς δεν είναι η πλειονότητα.

Επεξ/σία από DrFreeman
typos
  • Like 1

Στις 10/4/2019 στις 3:06 ΜΜ, bromiaris είπε

Ειδικές Δυνάμεις έχουν και ο ΣΞ και το ΠΝ και η ΠΑ.

Για ειδικες δυναμεις πρεπει να εισαι αναγκαστικα στρατο ξηρας. Απο ΠΝ και ΠΑ δεν μπορεις να πας.

5 ώρες πριν, AllNatural είπε

Για ειδικες δυναμεις πρεπει να εισαι αναγκαστικα στρατο ξηρας. Απο ΠΝ και ΠΑ δεν μπορεις να πας.

Από ΠΝ παλιά πήγαινες για ΜΥΚ.

Πλέον δεν γνωρίζω αν παίρνουν.

15 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Δε θα έχεις πρόβλημα γιατί οντως ΑΤ Παύλου Μελά ονομάζεται. Αν θέλεις να είσαι 100% βέβαιος, πάρε ένα τηλ στη Στρατολογία.

ευχαριστω θα δω πωσ θα παει αμα περασουν οι μερεσ και δεν εχω απαντηση θα τους παρω

γνωριζει κανεις τιποτα για τα αλλα που ρωτησα 

Στις 10/4/2019 στις 8:49 ΜΜ, DevilAngel123 είπε

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω πρωτα απολα τι χαρτια να εχω μαζι μου πχ ακτινογραφια να βγαλψ σε κανα μεροσ πριν μπω δευτερον εχω τελθωσει β φυσικοθεραπειας και ταυτοχρονα ειμαι τεχνολογων γεωπονων σε τει αν αυτο μπορει να εχει καποια σχεση με την θητεια μου επισης εχς δυο ανεργουσ γονεις αν αυτο εχει καποια σημασια σε θεμα να ειμαι πιο κοντα στην πολη μου (θεσσαλονικη) και τετοια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...