Jophiel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Black Demis είπε χρήση μου (note 10 plus mate 20 pro , p30 pro αυτα ειχα πρόσφατα τώρα είμαι με το mate ) γύρο στης 4 ώρες sot 100% φως 4g 24/24 nfc 24/24 location 24/24 ,24/24 bluetooth 24/24 με δυο συσκευές πανω του, wifi για να βοηθάει στο location 6 email account κατα της 9 ωρα βράδυ παει μπριζα με 10% τώρα αν ανοιγοκλείνω το wifi 4g location nfc εχω χαμηλά το φως κλπ βγάζεις και 3 μέρες αλλά είναι ένα τεράστιο άγχος και πρέπει να ασχολείσαι άνοιξε κλείσε κανε ρανε ενω οταν το εχεις ολα ανοιχτά ούτε κουμαπακια πατάς ούτε τπτ ανά πας στιγμή κάνεις την δουλειά σου χωρίς άγχος χωρίς να σκέφτεται όχι αυτό θα ανοίξω όχι το άλλο ετσι κάτω απο 4000 δεν πάω ξανα να μου λείπει το άγχος (μια ακόμη πηγή του) και ας εχω παντόφλα Γούστα είναι αυτά. Αν σου αρέσει πχ να έχεις το φωτισμό στο 100%, τότε οκ. Στο XZ1 δε μπορώ με τίποτα να το βάλω 100%, μου βγάζει τα μάτια και είναι εξαιρετικά κουραστικό. Η χρήση που κάνεις είναι προσωπική σου επιλογή και δε νομίζω ότι αντιπροσωπεύει τους περισσότερους χρήστες. Με μια πιο τυπική χρήση μια χαρά φτάνει στο μέσο χρήστη μια μπαταρία 2700, ΑΝ ο κατασκευαστής έχει ρυθμίσεις για καλή διαχείριση ενέργειας. Δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους μπαταρίας, μετράει η διαχείριση ενέργειας, η οθόνη, το είδος της χρήσης και ένα σωρό άλλα πράγματα. Για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις εσύ εγώ χρησιμοποιώ υπολογιστή (είμαι, έτσι κι αλλιώς, μπροστά από έναν 14-15 ώρες την ημέρα) τί να την κάνω την οθονούλα του κινητού;... Ετσι δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ άγχος περί μπαταρίας. Έχω συνδέσει όλους μου τους λογαριασμούς email με το thunderbird (το οποίο έχω μόνιμα ανοικτό) και έχω συνδέσει και το Viber με το PC. Το βρίσκω πολύ πιο λειτουργικό και άνετο να δουλεύω στην 27" UHD του υπολογιστή μου, παρά στο κινητό. Όπως είπα : γούστα είναι αυτά και ο καθένας οργανώνει τη δουλειά του όπως τον βολεύει.
Black Demis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Jophiel είπε Γούστα είναι αυτά. Αν σου αρέσει πχ να έχεις το φωτισμό στο 100%, τότε οκ. Στο XZ1 δε μπορώ με τίποτα να το βάλω 100%, μου βγάζει τα μάτια και είναι εξαιρετικά κουραστικό. Η χρήση που κάνεις είναι προσωπική σου επιλογή και δε νομίζω ότι αντιπροσωπεύει τους περισσότερους χρήστες. Με μια πιο τυπική χρήση μια χαρά φτάνει στο μέσο χρήστη μια μπαταρία 2700, ΑΝ ο κατασκευαστής έχει ρυθμίσεις για καλή διαχείριση ενέργειας. Δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους μπαταρίας, μετράει η διαχείριση ενέργειας, η οθόνη, το είδος της χρήσης και ένα σωρό άλλα πράγματα. Για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις εσύ εγώ χρησιμοποιώ υπολογιστή (είμαι, έτσι κι αλλιώς, μπροστά από έναν 14-15 ώρες την ημέρα) τί να την κάνω την οθονούλα του κινητού;... Ετσι δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ άγχος περί μπαταρίας. Έχω συνδέσει όλους μου τους λογαριασμούς email με το thunderbird (το οποίο έχω μόνιμα ανοικτό) και έχω συνδέσει και το Viber με το PC. Το βρίσκω πολύ πιο λειτουργικό και άνετο να δουλεύω στην 27" UHD του υπολογιστή μου, παρά στο κινητό. Όπως είπα : γούστα είναι αυτά και ο καθένας οργανώνει τη δουλειά του όπως τον βολεύει. καμία φορά και εγώ κάθομαι τόσες ώρες στο pc εκείνες της μέρες κινιτο γυρναει σπιτι με 90% μπαταρία και βάλε οταν δεν είμαι όμως είναι κύριο εργαλείο όμως ειδικά να χρειαστεί να βάλω hotspot με ενα 10,000 mha powerbank βγαινει η μέρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα