Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα που ανακοίνωσε πρόσφατα η Motorola, καθώς βρίσκεται σε φάση ανανέωσης της προϊοντικής γκάμας της, είναι τα G8 Play και E6 Play.

Το δεύτερο είναι ένα από τα πιο οικονομικά smartphones στην γκάμα των προϊόντων της, με τιμή που στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι £99 (€109). Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης HD+ με αναλογία πλευρών 18:9 και βασίζεται στο MediaTek MT6739 SoC σε συνδυασμό με 2GB και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh και φορτίζει μέσω υποδοχής microUSB.

Η εμπρόσθια κάμερα του E6 Play βασίζεται σε αισθητήρα 5MP ενώ η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13MP (f:/2.2). Στο πίσω μέρος υπάρχει επιπλέον ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και το FM radio. Το E6 Play θα κυκλοφορήσει σε Ocean Blue και Black και «τρέχει» το Android 9 Pie.

1925277275_e6play.jpg.19233499c29c09a6e656370583b0911f.jpg

Το G8 Play θα κυκλοφορήσει κατά πρώτο λόγο στις χώρες τις Λατινικής Αμερικής με τιμή κοντά στα $272 (€245). Στο εσωτερικό του διαθέτει το MediaTek Helio P70M που συνοδεύεται από 2GB RAM και από 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία επιδεικνύει χωρητικότητα 4000mAh.

Η συσκευή διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8MP καθώς και μία τριπλή διάταξη στο πίσω μέρος που αποτελείται από μία κάμερα στα 13MP (f:/2.0), μία ευρυγώνια 8MP και από έναν αισθητήρα βάθους. Διαθέτει θύρα USB-C, υποδοχή 3.5mm και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα κυκλοφορήσει σε Black και Red. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κυκλοφορία του και σε άλλες αγορές, όπως στην Ευρωπαϊκή.

880373482_G8play.jpg.578406287c5c135d3654cff0bfe34eef.jpg

GSMArena | GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vairass είπε

3000 μπαταρία; καλά ενταξει μέχρι το moto g2 ήσασταν οκ μετά... Τζίφος. 

Προφανώς και δεν είναι η ίδια Motorola που ήταν παλιότερα.
Και από εμάς που είμαστε Ελλάδα, σίγουρα δεν θα προτιμήσουμε αυτά τα μοντέλα, από την στιγμή που υπάρχουν άλλες εταιρίες από Κίνα με συσκευές με καλύτερα specs.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα υπάρχει συμφωνια αναμεσα στους κατασκευαστες. Βγάζουμε μονο παντόφλες με καλα specs η σαπάκια με hd+ του κατοστάρικου σε νορμαλ μεγεθος. Μεση λυση δεν υπάρχει. προφανως ειναι σκοπιμο για να σπρωξουν τον κοσμο σε ακριβα τηλεφωνα που δεν χρειαζομαστε αλλα πρεπει να τα πουλάνε καπως.

• Like 1
Δημοσ.

Motorola το πας να μαζεψεις χειροτερο hate και απο την apple. Τι 250 για 2+32gb και σαπιες καμερες? Στη λατινικη αμερικη δεν παταει αλλη εταιρια και θα εχει μονοπώλιο? Τι φαση? 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη δικαιουται να βγαζει Android συσκευες με G apps ακομα?

EDIT: Κακό σχόλιο από κεκτημένη ταχύτητα, απολογούμαι.

Επεξ/σία από mourouzis2005
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

τελικα υπάρχει συμφωνια αναμεσα στους κατασκευαστες. Βγάζουμε μονο παντόφλες με καλα specs η σαπάκια με hd+ του κατοστάρικου σε νορμαλ μεγεθος. Μεση λυση δεν υπάρχει. προφανως ειναι σκοπιμο για να σπρωξουν τον κοσμο σε ακριβα τηλεφωνα που δεν χρειαζομαστε αλλα πρεπει να τα πουλάνε καπως.

οχι απλά δυνατό hardware απαιτεί και μεγάλη μπαταρία για να βγαλει την μέρα πόσα άτομα νωμιζεις θα αγόραζαν μικρο super duper τουμπανο  κινιτο που θα χρειαζόταν να το φορτίζεις 2 3 φορές την μέρα ? ελάχιστα (εδώ με 4,000 mha σε ναυαρχίδα μέρα ισα ισα βγαινει φαντασου με 2800)

δυο τρόποι υπάρχουν να βάλουν μεγάλη μπαταρία χοντρό κινιτο η μεγαλο κινιτο προτιμούν το μεγαλο καθώς μεγάλη οθονη έχει μεγαλύτερη απήχηση απο μεγαλο πάχος

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

οχι απλά δυνατό hardware απαιτεί και μεγάλη μπαταρία για να βγαλει την μέρα πόσα άτομα νωμιζεις θα αγόραζαν μικρο super duper τουμπανο  κινιτο που θα χρειαζόταν να το φορτίζεις 2 3 φορές την μέρα ? ελάχιστα (εδώ με 4,000 mha σε ναυαρχίδα μέρα ισα ισα βγαινει φαντασου με 2800)

δυο τρόποι υπάρχουν να βάλουν μεγάλη μπαταρία χοντρό κινιτο η μεγαλο κινιτο προτιμούν το μεγαλο καθώς μεγάλη οθονη έχει μεγαλύτερη απήχηση απο μεγαλο πάχος

s8. σχεδον 3 χρονων τηλεφωνο. βαλτου 1080 οθονη και εναν μεσαιο επεξεργαστη και ειναι αψογο. δεν θελουν απλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Xperia XZ1. Μπαταρία 2700Mah. Οθόνη 5,2" 1080p, με high end χαρακτηριστικά (ακόμα και σήμερα), δεν είναι καθόλου χοντρό, θα μπορούσε να είναι και μικρότερο (έχει μεγάλα bezels πανω κάτω,  αλλά δεν το λες μεγάλο) και βγάζει άνετα μια μέρα.

Το έχω και το ξέρω πολύ καλά.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει τη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη, χωρίς το κινητό να γίνεται εντελώς παντόφλα. Γι αυτό και έχουμε τέτοιες αναλογίες (πχ 21:9 ή 19:9). Οι  μεγάλες οθόνες χρειάζονται και μεγαλύτερες μπαταρίες, γι αυτό και μία μπαταρία 4.000Mah, σε οθόνες πχ 6,5" βγάζουν μία μέρα. 

Να θυμίσω ότι υπήρξε και αυτό:

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4_(4x)-8608.php

πολύ μικρό (139.2 x 70 x 8.7 mm), όχι χοντρο με μπαταρία "τέρας" (4.000Mah). Το είχε η σύζυγος κάποτε, τώρα το έχει η πεθερά μου. Κρατάει ακόμα 3-4 μέρες μέτριας προς βαριάς χρήσης. Αν θέλουν όλα γίνονται...

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jophiel είπε

Xperia XZ1. Μπαταρία 2700Mah. Οθόνη 5,2" 1080p, με high end χαρακτηριστικά (ακόμα και σήμερα), δεν είναι καθόλου χοντρό, θα μπορούσε να είναι και μικρότερο (έχει μεγάλα bezels πανω κάτω,  αλλά δεν το λες μεγάλο) και βγάζει άνετα μια μέρα.

Το έχω και το ξέρω πολύ καλά.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει τη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη, χωρίς το κινητό να γίνεται εντελώς παντόφλα. Γι αυτό και έχουμε τέτοιες αναλογίες (πχ 21:9 ή 19:9). Οι  μεγάλες οθόνες χρειάζονται και μεγαλύτερες μπαταρίες, γι αυτό και μία μπαταρία 4.000Mah, σε οθόνες πχ 6,5" βγάζουν μία μέρα. 

Να θυμίσω ότι υπήρξε και αυτό:

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4_(4x)-8608.php

πολύ μικρό (139.2 x 70 x 8.7 mm), όχι χοντρο με μπαταρία "τέρας" (4.000Mah). Το είχε η σύζυγος κάποτε, τώρα το έχει η πεθερά μου. Κρατάει ακόμα 3-4 μέρες μέτριας προς βαριάς χρήσης. Αν θέλουν όλα γίνονται...

2700Mah μπορει η χρηση σου να ειναι light ι ολα κομμενα στους περρισοτερους αυτο το κινιτο θελει διο φορες μπριζα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

2700Mah μπορει η χρηση σου να ειναι light ι ολα κομμενα στους περρισοτερους αυτο το κινιτο θελει διο φορες μπριζα

Με light χρήση τελειώνω τη μέρα με 45% μπαταρία. Με κανονική προς βαριά μου βγάζει άνετα τη μέρα. SOT πάει περίπου 5 ώρες. Όσοι φορτίζουν 2 φορές την ημέρα θα πρέπει να μην το αφήνουν καθόλου στο τραπέζι.

Το μέγεθος οθόνης είναι σημαντικό για τη μπαταρία. Πχ ένα κινητό με 6,5" οθόνη και μπαταρία 3500Mah παίζει να είναι χειρότερο σε αυτονομία.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Jophiel είπε

Με light χρήση τελειώνω τη μέρα με 45% μπαταρία. Με κανονική προς βαριά μου βγάζει άνετα τη μέρα. SOT πάει περίπου 5 ώρες. Όσοι φορτίζουν 2 φορές την ημέρα θα πρέπει να μην το αφήνουν καθόλου στο τραπέζι.

Το μέγεθος οθόνης είναι σημαντικό για τη μπαταρία. Πχ ένα κινητό με 6,5" οθόνη και μπαταρία 3500Mah παίζει να είναι χειρότερο σε αυτονομία.

χρήση μου (note 10 plus mate 20 pro , p30 pro αυτα ειχα πρόσφατα τώρα είμαι με το mate ) γύρο στης 4 ώρες sot 100% φως 4g 24/24 nfc 24/24 location 24/24 ,24/24 bluetooth 24/24 με δυο συσκευές πανω του, wifi   για να βοηθάει στο location 6 email account κατα της 9 ωρα βράδυ παει μπριζα με 10%
τώρα αν ανοιγοκλείνω το wifi 4g location nfc εχω χαμηλά το φως κλπ βγάζεις και 3 μέρες αλλά είναι ένα τεράστιο άγχος και πρέπει να ασχολείσαι άνοιξε κλείσε κανε ρανε ενω οταν το εχεις ολα ανοιχτά ούτε κουμαπακια πατάς ούτε τπτ ανά πας στιγμή κάνεις την δουλειά σου χωρίς άγχος χωρίς να σκέφτεται όχι αυτό θα ανοίξω όχι το άλλο

ετσι κάτω απο 4000 δεν πάω ξανα να μου λείπει το άγχος (μια ακόμη πηγή του)  και ας εχω παντόφλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...