Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα 200 ευρω απο ΑΤΜ Πειραιως και πηγα να κανω καταθεση 150 σε ΑΤΜ Eurobank 

Το ενα απο τα 3 50αρικα το θεωρησε υποπτο  και το κρατησε.

Πηρα τηλ και μου ειπαν να μιλησω με το καταστημα την Τριτη

ΑΝ ειναι πλαστο μου το επιστρεφουν ? Η Πειραιως για αυτα που μαπινουν στο ΑΤΜ κραταει αριθμους ?

Δημοσ.

Θα κατατεθεί κανονικά. Το ΑΤΜ μπορεί να το θεώρησε ύποπτο αλλά πλαστό από ΑΤΜ δεν γίνεται. Μου έχει συμβεί και εμένα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πιθανολογώ ότι το χαρτονόμισμα είναι απλά φθαρμένο σε κάποιο από τα σημεία ελέγχου. Όχι πως είναι αδύνατο να μπει πλαστό σε ΑΤΜ, αλλά δεν θα του έδινα πολλές πιθανότητες.

Τώρα, για πλαστό: τυπικά, γίνεται έγγραφο και το χαρτονόμισμα παρακρατείται. Αλλά, επειδή έχει χαρτούρα, μαθαίνω πως απλά σου λένε "κύριε, είναι πλαστό, πάρτε το" και προχωράνε παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι πλαστό δεν στο επιστρέφουν,το κρατάνε και έχεις και μπλέξιμο.Αλλα επειδή το πήρες από atm πιθανότατα δεν είναι πλαστό.Αν είσαι τόσο άτυχος που ξεγέλασαν τον ελεγχτικο μηχανισμό της μιας τράπεζας με πλαστό αλλά η άλλη το έπιασε τότε δεν ξέρω αν θα αξίζει η ταλαιπωρία για να τα αποδείξεις όλα αυτά τα 50 ευρώ που θα χάσεις.

• Confused 1
Δημοσ.

Λογικά θα είσαι οκ. Τσέκαρε για αρχή αν μπήκαν και τα 150€ στον λογαριασμό που τα κατέθεσες. Είναι αυτό που είπαν παραπάνω τα παιδιά,πιθανότατα ήταν φθαρμένο κάπου και απλά το πέρασε σαν ύποπτο, θα το ελέγξουν όταν ανοίξει το κατάστημα 

• Like 1
Δημοσ.

αν είναι πλαστό όχι μόνο δε στο επιστρέφουν αλλά τρέχεις και δε φτάνεις. Δεν είναι ότι βρίσκεις το μπελά σου, απλά έχει ταλαιπωρία να πηγαίνεις σε δικαστήριο.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Λογικά θα είσαι οκ. Τσέκαρε για αρχή αν μπήκαν και τα 150€ στον λογαριασμό που τα κατέθεσες. Είναι αυτό που είπαν παραπάνω τα παιδιά,πιθανότατα ήταν φθαρμένο κάπου και απλά το πέρασε σαν ύποπτο, θα το ελέγξουν όταν ανοίξει το κατάστημα 

Οχι δεν μπηκαν γιατι οταν μου εβγαλε το μυνημα πατησα ακυρωση  αλλα μου επεστρεψε μονο τα δυο 50αρικα .Μετα κατεθεσα τα 2 κανονικα.

Οι τραπεζες για τα χαρτονομισμαα που εφοδιαζουν τα ΑΤΜ κρατανε αριθμους ?

Η..ειρωνια ..Στο ιδιο ΑΤΜ μια φορα ειχα κανει καταθεση και ειχε μετρησει εν 50αρικο παραπανω και ειχα κανει αποδοχη ...Δεν με ειδοποιησαν ποτε .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Μη τρελαίνεσαι το έχω πάθει αρκετές φορές, την επόμενη εργάσιμη σου το πιστωνουν κανονικά 

Ότι λέει ο αποπάνω.. 100% θα μπει κανονικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Η..ειρωνια ..Στο ιδιο ΑΤΜ μια φορα ειχα κανει καταθεση και ειχε μετρησει εν 50αρικο παραπανω και ειχα κανει αποδοχη ...Δεν με ειδοποιησαν ποτε .

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Μη τρελαίνεσαι το έχω πάθει αρκετές φορές, την επόμενη εργάσιμη σου το πιστωνουν κανονικά 

εκτός και αν διαβάζουν οι τραπεζικοί insomnia και πατσίσουν την τότε χασούρα τους 😅😅

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι δεν μπηκαν γιατι οταν μου εβγαλε το μυνημα πατησα ακυρωση  αλλα μου επεστρεψε μονο τα δυο 50αρικα .Μετα κατεθεσα τα 2 κανονικα.

Οι τραπεζες για τα χαρτονομισμαα που εφοδιαζουν τα ΑΤΜ κρατανε αριθμους ?

Karma is bitch. Αύριο το πρωί θα τα έχεις μην αγχώνεσαι καθόλου. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πηρα 200 ευρω απο ΑΤΜ Πειραιως και πηγα να κανω καταθεση 150 σε ΑΤΜ Eurobank 

Το ενα απο τα 3 50αρικα το θεωρησε υποπτο  και το κρατησε.

Πηρα τηλ και μου ειπαν να μιλησω με το καταστημα την Τριτη

ΑΝ ειναι πλαστο μου το επιστρεφουν ? Η Πειραιως για αυτα που μαπινουν στο ΑΤΜ κραταει αριθμους ?

Φερεις ποινικη ευθυνη για παραχαραξη εθνικου νομισματος, πλαστογραφια, αποπειρα εξαπατησης αν το δωσεις, Θα γεαφτει στο πονικο σου μητρωο σαν πλαστογραφος. Αν εισαι δημοσιος λειτουργος η τοπικη αυτοδιοικηση διωκεσαι απο υπηρεσια. Γενικα ειναι βαρυ αδικημα και επισυρει φυλακιση ανευ αναστολης. Γενικα μπλεκεις. Πεταξε το. Δεν αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Φερεις ποινικη ευθυνη για παραχαραξη εθνικου νομισματος, πλαστογραφια, αποπειρα εξαπατησης αν το δωσεις, Θα γεαφτει στο πονικο σου μητρωο σαν πλαστογραφος. Αν εισαι δημοσιος λειτουργος η τοπικη αυτοδιοικηση διωκεσαι απο υπηρεσια. Γενικα ειναι βαρυ αδικημα και επισυρει φυλακιση ανευ αναστολης. Γενικα μπλεκεις. Πεταξε το. Δεν αξιζει.

ωχ θεε μου , trolling is an art. 

στο θεμα μας τα μηχανηματα atm ελαφρως διπλωμενη να ειναι η γωνια του χαρτονομισματος θα το κρατησει ως υποπτο , πολυ απιθανο εως αδυνατο να σου εδωσε atm πλαστο.

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι. Αποκλείεται να σου έδωσε πλαστό το atm. Ίσως ήταν κάπου λερωμενο ή τσακισμενο και το κράτησε ως ύποπτο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...