Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι να παρω καποιο gaming laptop σε αυτα τα χρηματα, αλλά οι επιλογές είναι πάρα πολλές και έχω μπερδευτεί αρκετά. 

Προσωπικά το  ενδιαφέρον μου είναι σε αυτο το μοντέλο https://www.laptopsdirect.co.uk/msi-ge75-raider-9sf-488uk-i7-intel-core-16gb-ram-rtx-2070-8gb-512gb-ssd-1tb-9s7-17e212-488/version.asp

Αλλά δεν είμαι σίγουροςγια την αξιοπιστία και αν τα χαρακτηριστικά είναι νορμάλ,  η απλά αν πληρώνω σχέση ποιότητας τιμής χαρακτηριστικών  . Ίσως να υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις αλλά όπως είπα είναι πάρα πολλά τα μοντέλα οπότε δεν βγαίνει άκρη. 

Επίσης σε μερικά βίντεο που είδα δεν θεωρώ αναγκαίο την rtx για αγορά τώρα καθώς δεν υπαρχουν πολλα παιχβιδια που να υποστηρίζει αυτή την λειτουργία.,τώρα αν είμαι λάθος κάπου δεν έχω ιδέα. αυτά γνώμες και σχόλια θα ήθελα για σωστή επιλογή 

Δημοσ.

Το λαπτοπ αυτο ειναι απο τα κορυφαια. Εχω ιδιο με rtx 2080 και τον προηγουμενο επεξεργαστη.8750h. Το θεμα δεν ειναι για την rtx αν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που να εχουν ray tracing ( δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει κιολας αυτη η θυσια στα frames) το θεμα ειναι οτι αυτην υποστηριζουν τωρα με updates στα καινουργια παιχνιδια και μελλοντικα.οποτε δεν θα κοιτας σε gtx.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2019 στις 9:55 ΜΜ, chrisgewrgi είπε

Το λαπτοπ αυτο ειναι απο τα κορυφαια. Εχω ιδιο με rtx 2080 και τον προηγουμενο επεξεργαστη.8750h. Το θεμα δεν ειναι για την rtx αν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που να εχουν ray tracing ( δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει κιολας αυτη η θυσια στα frames) το θεμα ειναι οτι αυτην υποστηριζουν τωρα με updates στα καινουργια παιχνιδια και μελλοντικα.οποτε δεν θα κοιτας σε gtx.

Anyway το έχω πάρει και είναι πραγματικά πολύ καλό και παίζει τα πάντα πολύ άνετα 

Εσύ ποιο έχεις με την 2080?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lenovo2014 είπε

Anyway το έχω πάρει και είναι πραγματικά πολύ καλό και παίζει τα πάντα πολύ άνετα 

Εσύ ποιο έχεις με την 2080?

Ναι με 2080.ποιο πηρες τελικα; εχει dual channel ram η single?

Δεν ξερω για αλλα λαπτοπ,υποθετω πως ισχυει και σε αλλα.αλλα το συγκεκριμενο αν του κανεις 2 πραγματα πιανεις επιδοσεις απο σταθερο pc.  Εγω εχω ιδιες επιδοσεις με 8700κ και desktop rtx 2080.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ναι με 2080.ποιο πηρες τελικα; εχει dual channel ram η single?

Δεν ξερω για αλλα λαπτοπ,υποθετω πως ισχυει και σε αλλα.αλλα το συγκεκριμενο αν του κανεις 2 πραγματα πιανεις επιδοσεις απο σταθερο pc.  Εγω εχω ιδιες επιδοσεις με 8700κ και desktop rtx 2080.

Dual έχει και πάνω έχει 16 GB αρκετά υποθέτω 8vram GPU cpu i7 9750 είναι πολύ καλο 144 ο ρυθμός ανανέωσης .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lenovo2014 είπε

Dual έχει και πάνω έχει 16 GB αρκετά υποθέτω 8vram GPU cpu i7 9750 είναι πολύ καλο 144 ο ρυθμός ανανέωσης .

Καντου ενα undervolt με throttlestop αν δεν το εχεις κανει ηδη,για να δουλευει το μηχανημα σωστα.και αν στο μελλον θελησεις παραπανω επιδοσεις,εχεις την δυνατοτητα να κανεις τις ram να δουλεψουν 3200mhz απο τα bios.Τρομερο boost σε ολα τα games,ειδικα σε heavy games. Θα σου πω μονο οτι στο bf5  εχω καπου 110-120 frames ultra στα 2666 η ραμ. Και με 3200mhz ανεβενει 140-150 frames. Εχουν bottleneck οι ram σε ολα τα λαπτοπ διοτι ειναι αργες.cl19 cl20.ειδικα σε μηχανηματα με rtx 2070 και 2080. Εγω εβαλα  gskills τωρα που δουλευουν στοκ 3200mhz.

Καποια στιγμη ειχα ποσταρει για το συγκεκριμενο παιχνιδι οτι η gpu δουλευει 60 70% και ειχα καπου 120 frames.μου ειχαν πει οτι μαλλον bottleneck απο cpu.τελικα ηταν bottleneck απο ram.δες τωρα με 3200mhz ram πως δουλευει

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...