fysikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 καλημέρα. έχω το μοντεμ της cyta και πριν μια βδομαδα περιπου μου ήρθε το νέο μοντεμ λογω αλλαγης σε vdsl. το vdsl δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. μπορώ να χρησιμοποιήσω το νέο μόντεμ ως "μοντεμ -adsl" και όταν ενεργοποιηθεί το vdsl θα γυρίσει μόνο του σε vdsl? βλέπω πως το λαμπάκι vdsl/adsl γίνεται πράσινο αλλά δεν έχω ιντερνετ επειδή δεν έχω βάλει το ονομα και τον κωδικό για να συνδεθώ με τον πάροχο. που μπορώ να τα βρώ αυτά; νομίζω πως το υπάρχον μόντεμ τα πήρε αυτόματα. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 τι πάροχο έχεις ; καλημέρα αν έχεις vodafone Θα πήρες το h300s βάλτο πάνω στη γραμμή και θα πάρει τα στοιχεία αυτόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δεν τα παιρνει αυτοματα.ειχα cyta και τωρα λογικά μας εχει αναλαβει η βοντα αλλα παρολο που συνδεω το h300s δεν παιρνει αυτοματα τα στοιχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα