Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι μετά από 3 χρόνια + να αντικαταστήσω το xiaomi mi5.

το budget είναι ένα μικρό θέμα γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα πόσα λεφτά θέλω να διαθέσω. 

πχ αν είναι κάποια εξαιρετική επιλογή μπορώ να φτάσω max στα 450. αν είναι όμως να μην έχει και τόσο μεγάλη διαφορά με μια πιο οικονομική συσκευή, προφανώς δεν με χαλάει να είναι πάρω κάτι πιο φτηνό. 

θα ήθελα να έχω αρκετά καλές επιδόσεις στις φωτογραφίες, τόσο σε μέρα όσο και σε νύχτα. τα βίντεο δεν με ενδιαφέρουν πολύ, αλλά θα ήταν ένα θετικό. 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; - 250 - 450 ευρω
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούριες 
5) Μέγεθος οθόνης; max 6-6.3. και με 5-5,5 είμαι οκ.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);  nfc είναι θετικό, αλλά όχι απαραίτητο. usb c είναι must. 64 gb +SD ή 128 GB χωρίς SD. 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; όσο το δυνατόν καλύτερη για τα λεφτά του 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; 1 μέρα να βγάζει
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) emails, social, messaging, photos, (πολύ) ελαφρύ gaming 

σκέφτομαι τα: 

- huawei p20 pro. με χαλάει λίγο το notch, και περισσότερο αυτό https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/96ejpu/will_turning_off_ai_on_the_p20_pro_camera_disable/

κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι θα ισχύει και για τις κάμερες του p30 (του απλού, όχι το pro) και για το mate 20 pro. 

αν παραβλέψουμε το κομμάτι με τις φωτογραφίες προσώπων, ανάμεσα σε p20 pro, mate 20 pro και p30, ποιο είναι καλύτερο (σε κάμερα); 

- samsung galaxy s10e. αυτό με ψήνει περισσότερο και βλέπω ότι πέφτει σιγά σιγά η τιμή του (φτηνότερο στο skroutz στα 445 τώρα) 

βέβαια είναι η πιο ακριβή επιλογή μου και ίσως δυσκολευτώ να δώσω τόσα για κινητό. από την άλλη αν τα αξίζει και μου βγάλει μια 3ετια, γιατί όχι; ; έχω και την άνεση χρόνου να περιμένω 1-2 μήνες να πέσει άλλο λίγο.. 

- pixel 3a ή 2xl, μόνο για την κάμερα,, καθώς δεν με τρελαίνει ότι είναι 64 gb χωρίς SD 

αν μου τη δώσει βέβαια μπορεί να πάω να πάρω το mi A3, που απότι έχω καταλάβει με gcam πιάνει τα κινητά της τάξης των 250 ευρώ στην κάμερα, αλλά μέχρι εκεί, σωστά;;  :P

αλλά θα ήθελα τις απόψεις/γνώμες και ιδέες σας για τις πιο πάνω κατηγορίες αρχικά, γιατί κάτι μου λέει ότι θα τα σκάσω για κινητό φέτος και δεν θα πάω σε τόσο budget συσκευή. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Alex2020 είπε

Το mi A3 κάνει 150€ πάντως 

Το ξέρω, και θα είναι η λύση αν αποφασίσω να μην δώσω πολλά λεφτά. 

Αλλά επειδή δεν έχω δει πολλές συσκευές από κοντά το τελευταίο διάστημα, δεν ξέρω ποιο είναι το ποιοτικό κενό ανάμεσα στο mi a3 και μια συσκευή των 250 ευρώ, και σε μια συσκευή των 250 ευρώ με μια άλλη των 400. Και επειδή στα φυσικά καταστήματα είναι δύσκολο να τα διαπιστώσεις αυτά, θα ήθελα απόψεις από χρήστες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Honor 20 pro το έχεις ξεχάσει που είναι μέσα στα πέντε καλύτερα κινητά με κάμερα και χωρίς notch.

Και τώρα σε αυτή την τιμή είναι λουκούμι

BestPrice iconHonor 20 Pro Dual Sim 256GB Blue (414,00€ στο Netmobile)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
7 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το Honor 20 pro το έχεις ξεχάσει που είναι μέσα στα πέντε καλύτερα κινητά με κάμερα και χωρίς notch.

Και τώρα σε αυτή την τιμή είναι λουκούμι

BestPrice iconHonor 20 Pro Dual Sim 256GB Blue (414,00€ στο Netmobile)

Ευχαριστώ. Το έχεις χρησιμοποιήσει; δεν είναι σαν να έχει συνέχεια ανοιχτό το beautify στις κάμερες; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, christos4 είπε

Ευχαριστώ. Το έχεις χρησιμοποιήσει; δεν είναι σαν να έχει συνέχεια ανοιχτό το beautify στις κάμερες; 

Το κινητό το έχω πιάσει στα χέρια μου μιας και είναι ενός φίλου.

Είναι άπαιχτω.

Να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω αυτό που λες με την κάμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...