Προς το περιεχόμενο

R5 2600 𝟴𝟵𝗖 !!!! 4.1ghz 1.375v με Arctic esports 34 duo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

4.1 με τόσο λίγο τάση;

Και τρέχω και τα 2 τεστ μαζί μπας και έδινε παραπάνω ζόρι αλλά δεν έπεσε, και το intel burn rest ειναι στο maximum όχι very high 

5 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Ναι, επίσης μπορείς να ρωτήσεις και τον @Thess 44 που εχθές παρέλαβε τον 2600 που είχα εγώ όταν τον πάει στα 4.1 με λίγο χαμηλότερη τάση (με στοκ ψύκτρα) , αλλά ξέρω αν δεν έχεις 3.950 στα 1.4 βολτ είναι fake. 

Πήγες σε intel? 

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xmixmaster είπε

Και τρέχω και τα 2 τεστ μαζί μπας και έδινε παραπάνω ζόρι αλλά δεν έπεσε, και το intel burn rest ειναι στο maximum όχι very high 

Πήγες σε intel? 

Όχι στον 3600 πήγα. 

Δημοσ.

Δεν είναι γραμμική συνάρτηση τα βολτ κ η συχνότητα. Τα 4.1 είναι εφικτά με <1.3. Τα 4.3 είναι αδύνατα με αυτό το τσιπ σε τέτοιες τάσεις, εκτός αν η silicon lottery σε γουστάρει υπερβολικά πολύ. Οι πιθανότητες είναι εκεί, όπως κ η αμφιβολία.

Μην παλιμπαιδίζετε, δεν είμαστε νηπιαγωγείο. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, solaufein είπε

Δεν είναι γραμμική συνάρτηση τα βολτ κ η συχνότητα. Τα 4.1 είναι εφικτά με <1.3. Τα 4.3 είναι αδύνατα με αυτό το τσιπ σε τέτοιες τάσεις, εκτός αν η silicon lottery σε γουστάρει υπερβολικά πολύ. Οι πιθανότητες είναι εκεί, όπως κ η αμφιβολία.

Μην παλιμπαιδίζετε, δεν είμαστε νηπιαγωγείο. 

Αν διάβαζες τα ποστ από την αρχή είχα γράψει έχει περιθώριο να τραβήξει εως 1.325 αλλά επειδή κάποιος θέλει 1.4 για τα 3950 δεν πάει να πει ότι όλα τα samples θα είναι έτσι αυτή την στιγμή μου έστειλε ένα παλικάρι που τον έχει 4.2 με 1.285... Ισως τα ανεβάσει εδώ ίσως όχι στο χέρι του είναι. 

• Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

4.1 με τόσο λίγο τάση;

Είναι καλό κομμάτι. Καλό αλλά όχι απίθανο. Παίζει το 5-10% των 2600 να το πετυχαίνουν.

Από το 4.1 με <1.3V όμως στο 4.3 με 1.3V η απόσταση είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.

Δε λέω ότι δεν πιάνει 4.3. Μπορεί να τα πιάνει. Λέω ότι στα 4.3 με λιγότερο από 1.45V δε θα είναι σταθερό σε stress testing.

Και βέβαια να πούμε ξανά ένα μπράβο στον κομπογιαννίτη-φιδέμπορα και τις ικανότητες του στην κοπτοραπτική του Photoshop που κάνει τα πάντα εφικτά.

Είναι αξιοθαύμαστη δε και η επιμονή του: συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη μας παρ'όλες τις κατραπακιές που έχει φάει εδώ μέσα.

🤣🤩😍

8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αν διάβαζες τα ποστ από την αρχή είχα γράψει έχει περιθώριο να τραβήξει εως 1.325 αλλά επειδή κάποιος θέλει 1.4 για τα 3950 δεν πάει να πει ότι όλα τα samples θα είναι έτσι αυτή την στιγμή μου έστειλε ένα παλικάρι που τον έχει 4.2 με 1.285... Ισως τα ανεβάσει εδώ ίσως όχι στο χέρι του είναι. 

Και συνεχίζει ο τύπος. Είναι απίστευτος...

🤣😂

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Είναι καλό κομμάτι. Καλό αλλά όχι απίθανο. Παίζει το 5-10% των 2600 να το πετυχαίνουν.

Από το 4.1 με <1.3V όμως στο 4.3 με 1.3V η απόσταση είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.

Δε λέω ότι δεν πιάνει 4.3. Μπορεί να τα πιάνει. Λέω ότι στα 4.3 με λιγότερο από 1.45V δε θα είναι σταθερό σε stress testing.

Και βέβαια να πούμε ξανά ένα μπράβο στον κομπογιαννίτη-φιδέμπορα και τις ικανότητες του στην κοπτοραπτική του Photoshop που κάνει τα πάντα εφικτά.

Είναι αξιοθαύμαστη δε και η επιμονή του: συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη μας παρ'όλες τις κατραπακιές που έχει φάει εδώ μέσα.

🤣🤩😍

Και συνεχίζει ο τύπος. Είναι απίστευτος...

🤣😂

Το τσιπάκι σου πάει 4ghz ή σκοντάφτει από τα έτη φωτός που δεν έτυχες σε καλό sample... Μπορείς να το sell και να πάρεις άλλο ίσως σου κάτσει στην δεύτερη good luck. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Το τσιπάκι σου πάει 4ghz ή σκοντάφτει από τα έτη φωτός που δεν έτυχες σε καλό sample... Μπορείς να το sell και να πάρεις άλλο ίσως σου κάτσει στην δεύτερη good luck. 

Πωωω τι μου ειπες... Προσβολή χοντρή.

Ατάκα δημοτικού και βγάλε. Κλαίω. 🤣

🤣

Δημοσ.

Συγγνώμη για το highjack του τοπικ αλλά τώρα που λέγατε για volt επεξεργαστων ,εγώ έχω τον ryzen 7 3700X +μητρική msi b450 tomahawk max και τον έχω σε ryzen balanced(windows 10) άνοιξα το coretemp και δείχνει το voltage ανεβοκατεβαίνει ,αναλογα την διεργασία που κάνει ο υπολογιστης ,απο 0.90v σε 1.49v

Είναι ασφαλές και φυσιολγικό αυτό?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Συγγνώμη για το highjack του τοπικ αλλά τώρα που λέγατε για volt επεξεργαστων ,εγώ έχω τον ryzen 7 3700X +μητρική msi b450 tomahawk max και τον έχω σε ryzen balanced(windows 10) άνοιξα το coretemp και δείχνει το voltage ανεβοκατεβαίνει ,αναλογα την διεργασία που κάνει ο υπολογιστης ,απο 0.90v σε 1.49v

Είναι ασφαλές και φυσιολγικό αυτό?

Επειδή το έχεις auto και λογικά ενεργό το pbo οπότε βλέπει χαμηλή θερμοκρασία και σε boost πάει εκεί αλλά λογικά δεν κρατάει για πολύ αυτή την τάση οπότε δεν σε ανησυχεί. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε

Πωωω τι μου ειπες... Προσβολή χοντρή.

Ατάκα δημοτικού και βγάλε. Κλαίω. 🤣

🤣

Παρακολουθώ σιωπηλά αλλα Ο @Thess 44 ας πάρει θέση. (Και οι δύο Γιαννηδες παρεμπιπτώντος ) . 😲

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...