Προς το περιεχόμενο

R5 2600 𝟴𝟵𝗖 !!!! 4.1ghz 1.375v με Arctic esports 34 duo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τότε τόσο πάει. Δεν νομίζω να φταίει κάτι, απλά τόσο μπορεί η ψήκτρα. Τo prime95 πάντως δίνει πολύ παραπάνω load απ' όσο θα δεις σε πραγματική χρήση..

Τα ανεμιστήρια της ψήκτρας είναι σωστά τοποθετημένα έτσι; Το δεξί να βάζει και το αριστερό να βγάζει..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε τότε τόσο πάει. Δεν νομίζω να φταίει κάτι, απλά τόσο μπορεί η ψήκτρα. Τo prime95 πάντως δίνει πολύ παραπάνω load απ' όσο θα δεις σε πραγματική χρήση..

Τα ανεμιστήρια της ψήκτρας είναι σωστά τοποθετημένα έτσι; Το δεξί να βάζει και το αριστερό να βγάζει..

Για να έβαλε λυπημένη φάτσα μάλλον εκεί έγινε το κακό 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/10/2019 στις 9:55 ΠΜ, mpokwsths είπε

Για ανέβασε screenshot.

Παλιότερα έκανες δηλώσεις για 4.3GHz στον 2600 με αερα (ο μοναδικός στον πλανήτη?).

Ο νοών νοείτω.

Πάει στα 4.3 μην νομίζεις. Τον δικό μου τον έχω πάει και ας είμαι με την ψύκτρα του 2600χ. Αλλα για να το κάνεις αυτό πρέπει να δουλέψει η ψύκτρα με κρύο αέρα από έξω απο το κουτί ή να έχεις κάρτα blower. Eπειδή όμως κάρτα blower  πολυ παλιά στο TEXAS, στο κουτί μου φόρεσα αυτό που βλέπεις παρακάτω στην εικόνα και δεν ξαναείδα σε gaming πάνω από 55 βαθμούς στον cpu. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Αμερική και για την wraith prism κατι αντοίστιχο. Το ανεβαζω και αυτό. χωρίς αυτό, ότι ψύκτρα και να φοράς θα δουλεύει μα τον ζεστό αέρα της κάρτας γραφικών. γελάω όταν σκέφτομαι όλους αυτόυς που κουμπώνουν την 2080 ti κάτω από τον ryzen και λενε οτι η οι ψυκτρες της amd κανουν θορυβο. Γελάω ακόμα περισσοτερο όταν θα ερθει η 3080. τι θα χρειάζονται? υδρόψυξη με 5 ανεμηστήρες? 50566502_aeragogoswraithprismcooler.png.be820abc4ce7b3aa37196702a679d437.png 

aeragvgow 2600x.jpgκαι απο κάτω ζει και βασιλεύει η msi R9 290. Δεν την λες και κρυα καρτα, την παλιογρια!

Επεξ/σία από BlueAverage
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

Πάει στα 4.3 μην νομίζεις

Σταθερός τώρα μιλάμε. Όχι απλά να μπαίνει στα Windows.

Αν είναι super-binned 2600 μπορεί να δουλέψει στα 4.3 με 1.45V και σε κάνα μήνα τον παίρνεις στο χέρι. Παρακάτω δύσκολα.

Τα αποτελέσματα του Silicon Lottery ήταν 4% από ΟΛΟΥΣ τους Ryzen 2xxx να πιάνουν 4.3 με κάτω από 1.45V. Μάντεψε πόσοι από αυτούς είναι 2600.

Μην πιστεύετε τον καθέναν. Μόνο με αποδείξεις.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Αν είναι super-binned 2600 μπορεί να δουλέψει στα 4.3 με 1.45V και σε κάνα μήνα τον παίρνεις στο χέρι. Παρακάτω δύσκολα.

Τα αποτελέσματα του Silicon Lottery ήταν 4% από ΟΛΟΥΣ τους Ryzen 2xxx να πιάνουν 4.3 με κάτω από 1.45V. Μάντεψε πόσοι από αυτούς είναι 2600.

Δεν έχω λογους να πω ψέματα. Οσο για το ότι άμα τον κρατήσεις τοσο κλοκαρισμένο θα τον πάρεις γρηγορα στα χέρια ειναι γεγονος.γιαυτο και δεν τον ανεβάζω. Δοκιμη έκανα και μπήκα να παίξω ενα battlefield v. Είδα οτι κράταγε. Αλλα ποιος ο λόγος να τον έχεις τόσο ανεβασμένο και να κάθεσαι να γραφεις στο φόρουμ και να βλέπεις youtube? Δεν έχω τα λεφτά μου για να ταίζω την intel και την amd κεθε λιγο και λιγάκι καταστρέφοντας επεξεργαστες πριν την ώρα τους. Βίντεάκι θα ανέβει συντομα.

Δημοσ.

Αν είναι να του δώσεις 1.45V μην το κάνεις. Λυπήσου τον.

Το Battlefield V για CPU testing δε λέει τίποτα γιατί δε ζορίζει τη CPU. Κυρίως αν παιζει κάποιος με fps limiter ή με αδύναμη GPU. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Αν είναι να του δώσεις 1.45V μην το κάνεις. Λυπήσου τον.

Το Battlefield V για CPU testing δε λέει τίποτα γιατί δε ζορίζει τη CPU. Κυρίως αν παιζει κάποιος με fps limiter ή με αδύναμη GPU. 

FPS limiter never. Αυτη είναι απο το benchmark του world of tanks. Δεν με αφήνει να ανεβασω ολη την φοτο.

WOT BENCHMARK.png

12 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

FPS limiter never. Αυτη είναι απο το benchmark του world of tanks. Δεν με αφήνει να ανεβασω ολη την φοτο.

WOT BENCHMARK.png

αλλα μεχρι εκει .για να τρεξω κανενα benchmark. Aν ήθελα κάτι παραπάνω θα πήγαινα σε μεγαλύτερη cpu. Δεν έχω πραγματικο λόγο να τον έχω κλοκαρισμενο. Τον ανέβασα περισσότερο για να δω πως θα συμπεριφερθει και τι θερμοκρασιες θα πιασει με το κολπο που του εβαλα στον cooler, και οπως βλέπεις δεν τα παει καθολου ασχημα με την wraith.

12 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

WOT BENCHMARK.png

αλλα μεχρι εκει .για να τρεξω κανενα benchmark. Aν ήθελα κάτι παραπάνω θα πήγαινα σε μεγαλύτερη cpu. Δεν έχω πραγματικο λόγο να τον έχω κλοκαρισμενο. Τον ανέβασα περισσότερο για να δω πως θα συμπεριφερθει και τι θερμοκρασιες θα πιασει με το κολπο που του εβαλα στον cooler, και οπως βλέπεις δεν τα παει καθολου ασχημα με την wraith.

εδω και μια φοτο απο το πισι μου.

IMG_20191009_203243.jpg.9137dd7f50e5a600

Επεξ/σία από BlueAverage
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι βρε αλλά δεν τον έχεις ζορίσει. Πρέπει να τρέξεις prime95, Intel Burn Test, τέτοια πράγμα για να δεις σταθερότητα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Που το είδες το 4%? 

Επίσης ποιος επεξεργαστής από τους 2 (2600-2700) έχει καλύτερο potential oc ή είναι το ίδιο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα binned είναι οι 2700Χ/2600X.

Τώρα ανάμεσα σε 2600 και 2700 δεν ξέρω.

Εδώ έχει μερικά stats, Μόνο για 2600Χ και 2700Χ δυστυχώς.

https://siliconlottery.com/pages/statistics

Παλιά είχε συνολικά και ανά γενιά. Τώρα το έχουν βγάλει.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Καλύτερα binned είναι οι 2700Χ/2600X.

Τώρα ανάμεσα σε 2600 και 2700 δεν ξέρω.

Εδώ έχει μερικά stats, Μόνο για 2600Χ και 2700Χ δυστυχώς.

https://siliconlottery.com/pages/statistics

Παλιά είχε συνολικά και ανά γενιά. Τώρα το έχουν βγάλει.

Οι 2600-2600Χ έχουν καλύτερο oc γιατί είναι 6 core επίσης υπάρχουν χρήστες που έχουν τον 2700 στα 4.7 με 1.38

Το site που ανέβασες είναι σελίδα που πουλάνε low-mid silicon lottery cpu οπότε πριν ποστάρεις κάτι διάβασε περισσότερα για κάθε site Anyway αύριο θα δεις το δικό μου να σου λυθούν οι απορίες 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Το site που ανέβασες είναι σελίδα που πουλάνε low-mid silicon lottery cpu οπότε πριν ποστάρεις κάτι διάβασε περισσότερα για κάθε site Anyway αύριο θα δεις το δικό μου να σου λυθούν οι απορίες 

🤣

Low - mid silicon είναι το site;

Γι'αυτό στην ίδια σελίδα έχει διάφορους 7700Κ, 8700Κ στα 5.3GHz SSE και 5.1 AVX;

υπάρχουν χρήστες που έχουν τον 2700 στα 4.7 με 1.38

🤣🤣

Να τρέξει γρήγορα για το παγκόσμιο ρεκόρ γιατί μέχρι στιγμής είναι στα μόλις 4.4 GHz

Οι 2600-2600Χ έχουν καλύτερο oc γιατί είναι 6 core

.🤣🤣🤣

Τότε γιατί στο HWBOT με νορμάλ ψύξη (όχι LN2 και chiller) οι 2700Χ έχουν φτάσει ψηλότερα από τους 2600Χ;

4700 MHz οι 2700Χ: https://hwbot.org/benchmark/cpu_frequency/rankings?hardwareTypeId=processor_5695&cores=8#start=20#interval=20

4550 MHz οι 2600Χ: https://hwbot.org/benchmark/cpu_frequency/rankings?hardwareTypeId=processor_5697&cores=6#start=0#interval=20

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

θα ηθελα μερικα αποτελεσματα παρακαλω στα 4300 αν γινεται με σκρινακι άπο hwinfo 64 στα max load ρολογια/ρευματα/θερμοκρασιες

αυτα προσωπικα μου αρκουν

ευχαριστω!!

cinebench 15 extreme /cinebench 20

corona και ενα Asus realbench

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

🤣

Low - mid silicon είναι το site;

Γι'αυτό στην ίδια σελίδα έχει διάφορους 7700Κ, 8700Κ στα 5.3GHz SSE και 5.1 AVX;

🤣🤣

Να τρέξει γρήγορα για το παγκόσμιο ρεκόρ γιατί μέχρι στιγμής είναι στα μόλις 4.4 GHz

.🤣🤣🤣

Τότε γιατί στο HWBOT με νορμάλ ψύξη (όχι LN2 και chiller) οι 2700Χ έχουν φτάσει ψηλότερα από τους 2600Χ;

4700 MHz οι 2700Χ: https://hwbot.org/benchmark/cpu_frequency/rankings?hardwareTypeId=processor_5695&cores=8#start=20#interval=20

4550 MHz οι 2600Χ: https://hwbot.org/benchmark/cpu_frequency/rankings?hardwareTypeId=processor_5697&cores=6#start=0#interval=20

5 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

θα ηθελα μερικα αποτελεσματα παρακαλω στα 4300 αν γινεται με σκρινακι άπο hwinfo 64 στα max load ρολογια/ρευματα/θερμοκρασιες

αυτα προσωπικα μου αρκουν

ευχαριστω!!

cinebench 15 extreme /cinebench 20

corona και ενα Asus realbench

Θα ανεβάσω εγώ αύριο το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι ή το πρωί εξαρτάται πόσο κουρασμένος θα είμαι γιατί πριν φύγω σεζόν είχα ανταλλάξει το ιντελ ι7 8700κ με το ryzen 2600 σύστημα που είχα φτιάξει στο φίλο μ γιατί ούτε έπαιζα πλέον και χρειαζόμουν τότε και μερικά λεφτά anyway ο 8700Κ παίζει ακόμα στα 1.288 στα 5.2ghz για τον φίλο μας παραπάνω γιατί αυτά τα v που βλέπω στο site που πουλάνε silicon lottery cpu και καλά όταν βλέπω σε ιντελ 1.38 και 1.4 ούτε low silicon lottery δεν μου κάνει. 

ΥΓ. Στο hwbot βλέπω ο ένας τον έχει τον 2600Χ 4.491mhz με stock ψύκτρα οπότε κάτι πάει λάθος. 

Δημοσ.

@LIGHT1NG Βασικά απλά τρέξε ένα intel burn test στο very high, (15-20 λεπτά παίρνει) και ανέβασε το αποτέλεσμα και ένα screen από hwinfo64. Αν είσαι σπίτι και τώρα γίνεται αυτό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...