Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε γιατί πειράζουτε τις αναλύσεις ? αφήστε την ανάλυση εκεί γύρω στα 320 x 200 pixels για να μπορούν να βάλουν στο παιχνίδι και το σωστό Ray tracing,το Ορθόδοξο ! 😸

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chiderboy είπε

Red Alert 2 remastered αν έβγαζε να το κανα και preorder...

..βαζε ιδεες εσυ να το γεμισουν με Loot boxes Και να βγαλουν και το Yuris Revence σε DLC με 19,90 ...

Δημοσ.

εγώ ένα πράγμα θα πω παιδιά βγάλτε ψεύτη έχετε δει τα γραφικά που έχουμε φτάσει σήμερα ας πούμε και το apex ea games δεν πιστεύω ότι είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν ένα ιδιο game με καλύτερα γραφικά ή 1 ή ένα τελείως διαφορετικό με το στυλ που μας αρέσει εγώ πιστεύω ότι κάποιος τους εμποδίζει τώρα τι δεν ξέρω πιστεύοθν απλά ότι αυτά τα game έχουν πεθάνει γιατί αν θυμάστε καλά ακόμα και το generals zero hour δεν ήταν κάποιο πολύπλοκο game ούτε δύσκολο στην εφαρμογή του και όμως ο κόσμος το ζητάει πόσα χρόνια και κανένας δεν έκανε καμία κίνηση τα συμπεράσματα δικά σας

Δημοσ.

Πάρτε από το cd-keys το πακέτο με ΟΛΑ τα C&C σε πλατφόρμα Origin. Εγώ το πήρα 5 ευρώ και έχει 10 τίτλους C&C, πιστέψτε με αξίζει να το έχετε όσοι τα παίζατε.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xxatziva είπε

οσοι εχουν την συλλογη με ολα τα red alert kai C&C ειχαν πει για beta access στο επομενο οταν και οποτε βγει. δηλαδη τωρα θα το παρουμε τζαμπα το remaster? ευτυχως τα χα τσιμπησα ολα για κανα δεκαρικο και οποτε θελω τα ξαναπαιζω.

Κ εγώ την έχω αυτή την συλλογή. 

Ωραίο παιχνίδι τότε.  Τώρα δεν ξέρω αν μου κάνει αίσθηση,  βαριέμαι και δεν έχω χρόνο για τέτοιου είδους παιχνίδια πλέον. Respect όμως για τον συγκεκριμένο τίτλο.  Online και lan party με την παρέα, περάσαμε ωραία  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...