Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι δυνατόν τα volt 3.3 να είναι τόσο χαμηλά;

Είναι για αλλαγή το τροφοδοτικό ή τα έπαιξε η μητρική; Έκανα ένα prime95 και ο επεξεργαστής έβγαζε λάθη (δεν είναι OC)....

τι λέει η εμπειρία σας;

Untitled.jpg

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό σου έχει την ηλικία του επεξεργαστή σου και είναι no name, πολύ πιθανό να είναι στα τελευταία του. 
Πέρα από τις χαμηλές τάσεις, αντιμετωπίζεις θέματα στο λειτουργικό (κρασαρίσματα); Αν το pc δουλεύει σε πιο εντατικούς ρυθμούς (όπως gaming) όλα πάνε όπως πρέπει ?

Δημοσ.

το τροφοδοτικό είναι xfx 750w pro series

q9550 με gigabyte ga-ep45-ds5 και

G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM

DDR2 1066 (PC2 8500) και προσφάτως μια

gtx 1660.

ξέρω χρειάζομαι αναβάθμιση επεξεργαστή (μαζεύω χρήματα)....

Σε κάποια παιχνίδια εκεί που παίζουν μία χαρά, ξαφνικά με πετάει έξω...

Δημοσ.

Σε πετάει έξω αλλά σου βγάζει κάποιο μήνυμα? Μόνο σε πετάει? Blue screen βλέπεις? 

Από εκει και πέρα το τροφοδοτικό σαν watt ειναι υπέρ αρκετό, η μητρική είναι δεύτερο χέρι ή αγορασμένη από εσένα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Dr_Tasos είπε

ξέρω χρειάζομαι αναβάθμιση επεξεργαστή (μαζεύω χρήματα)....

Ο επεξεργαστής μια χαρά είναι ραμ θέλεις  Αν έχεις βολτόμετρο κανε μια μέτρηση 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

μου βγάζει μήνυμα κρασάρισματος. μπλε οθόνες δεν βγάζει. η μητρική είναι αγορασμένη από μένα και σχετικά την περιποιούμαι (καθαρίζω σκόνες, πάστες).

Μνήμες έχω προσθέσει άλλα 4GB δηλαδή συνολικά έχω 8.

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα μνήμης, όπως είπες και εσυ υπάρχει θέμα είτε με το τροφοδοτικό είτε με την μητρική και την διαχείρηση της τάσεως. Από εκεί και πέρα, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, μπορείς να κάνεις jumstart (link εδώ )το τροφοδοτικό και να μετρήσεις τάσεις με το πολύμετρο. Αν δεν γνωρίζεις θα συνιστούσα να μην το επιχειρήσεις. Μια άλλη λύση είναι να δανειστείς/αγοράσεις ένα τροφοδοτικό. Αν συνεχίσει πάλι τα ίδια τότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις θέμα με την μητρική και πας (ανάλογα του budget) σε αλλαγή όλου του συστήματος ή σε αγορά νέας.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dr_Tasos είπε

μου βγάζει μήνυμα κρασάρισματος. μπλε οθόνες δεν βγάζει. η μητρική είναι αγορασμένη από μένα και σχετικά την περιποιούμαι (καθαρίζω σκόνες, πάστες).

Μνήμες έχω προσθέσει άλλα 4GB δηλαδή συνολικά έχω 8.

βγάλε άκρη με το τροφοδοτικό και τα ξαναλέμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...