Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... καμιά διατροφική συμβουλή για μένα που θέλω να παχύνω και δεν μπορώ;  😕 :P

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Πλούσια διατροφή σε πρωτεΐνες/λιπαρά/βιταμίνες + γυμναστήριο.

• Like 1
Δημοσ.

1ον. Στην Αθήνα πια έχουν μείνει ελάχιστα μαγαζιά που κάνουν "καλό" junk food.

2ον. Μάθετε να μαγειρεύετε και να τρώτε δικό σας φαί με υλικά που έχετε επιλέξει.

3ον. Αν δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε κτλ. προσπαθήστε να τρώτε απ' έξω μαγειρευτό φαί και όχι σουβλάκια κτλ.

4ον. Δυστυχώς junk food δεν είναι μόνο γκούντις, σουβλάκια κτλ. αλλά γαριδάκια, πατατάκια και άλλα τέτοια που αυτά προξενούν μεγαλύτερη ζημιά ειδικά όταν καταναλώνονται από μικρές ηλικίες και τα παιδιά συνηθίζουν σε αυτό τον τρόπο ζωής.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

efood και να παιρνεις ποικιλιες για 4 άτομα θα κανεις κοιλια σε μηνα δοκιμασμενο :P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

«Ποια είναι η σχέση του Έλληνα σχετικά με το junk food»

Δεν νομίζω ότι κάνει διαχωρισμό σε junk και μη. Απλά τρώει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Δημοσ.

H ζαχαρη στις κορεσμενες τυποποιημενες τροφες/γλυκα ειναι σαν κρυσταλλική μεθ για τα παιδια. 

Μακρια. Ασε που χτυπιουνται απο ενεργεια μετα και δεν μπορουν να την καταναλωσουν.

Μακρια απο σκατολοϊδια ψηλικατζιδικου...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Μπόλικο extra παρθένο ελαιόλαδο στις σαλάτες... για να σε παχύνουμε υγιεινά :lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1986 είπε

H ζαχαρη στις κορεσμενες τυποποιημενες τροφες/γλυκα ειναι σαν κρυσταλλική μεθ για τα παιδια. 

Μακρια. Ασε που χτυπιουνται απο ενεργεια μετα και δεν μπορουν να την καταναλωσουν.

Μακρια απο σκατολοϊδια ψηλικατζιδικου...

Και η σοκολάτα χρειάζεται στα παιδιά.

Μην δίνετε σοκολάτα μόνο με το ζόρι, γιατί πολύ απλά μετά θα του γίνει "απαγορευμένο" και θα το ψάχνει πιο πολύ. Θα αγοράζει κρυφά, θα τρώει κρυφά και στα 15 το παιδί θα είναι ένα βαρελάκι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mary είπε

Και η σοκολάτα χρειάζεται στα παιδιά.

Μην δίνετε σοκολάτα μόνο με το ζόρι, γιατί πολύ απλά μετά θα του γίνει "απαγορευμένο" και θα το ψάχνει πιο πολύ. Θα αγοράζει κρυφά, θα τρώει κρυφά και στα 15 το παιδί θα είναι ένα βαρελάκι.

εγώ το "κόλπο" που έκανα ήταν να μην τους παίρνουμε σαν γονείς (τους εξηγούσαμε γιατί) αλλά ήταν ελεύθερα να την τρώνε σε άλλα σπίτια , σε πάρτυ και τους έπαιρναν και οι παππούδες.

Οπότε την "απομυθοποίησαν" γιατί μπορεί σπίτι να μην υπήρχε σοκολάτα γιατί ήταν ανθυγιεινή αλλά την "έβρισκαν" σχετικά συχνά. Τώρα που μπορούν να την αγοράσουν μόνες τους δεν τις βλέπω να τρελαίνονται πολύ ίσως γιατί είναι είναι χαραγμένο μέσα τους.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bvb7 είπε

Τι κανουν τα mcdonalds ειπαμε? Κλεινουν? https://www.fortunegreece.com/article/mcdonalds-anigi-11-nea-estiatoria-stin-ellada/

Μέχρι τώρα έεεκλεειναν πάντως :P

Επίσηςστο κομμάτι junk food παίζει ρόλο και ο περίγυρος. Εγώ με τον κολλητό μου δνε υπάρχειε πεερίπτωση να πάμε πχ στα goodys. Ενώ ξέρω παρέες που λιώνουν με KFC.οπότε πέραν του κομματιού του να θέλει κάποιος junk food εείναι και πόσο πειθαρχημένος είναι και πόσο βοηθάιε το περιβάλλον. Επισης εμένα η γυμναστική μου έχει κόψει την όρεεξη :P

Δημοσ.

Τα macdonalds πλεον ειναι στα καλυτερα τους απο πωλησεις, εχω γνωστο μου ατομο που δουλευει στα γραφεια και απο οταν τα ανελαβε νεα εταιρια πανε αρκετα ανοδικα και πλεον ο ανταγωνιστης τους ειναι τα everest και οχι τα goodys μιας και αυτα χαροπαλευουν συμφωνα με τα λεγομενα του.

Δημοσ.

Goody's πέθαναν όντως. Το γύρισαν σε Burger house και καλά ποιοτικότερα αλλά δεν τσίμπησε ο κόσμος που πήγαινε σε μπέργκεράδικα κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι έχει πέσει το ντελίβερι. Μάλλον έχει αυξηθεί. Όπου και αν έχω δουλέψει, συνήθως τρέχουμε συνεχώς. Σπάνιο το να κάτσουμε πέντε δέκα λεπτά. 

Δουλεύω 6 χρόνια σε ταβέρνες, σουβλατζίδικα, γκούντις, τυροπιτάδικα....

Σκουπίδια όλα! 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε καν την βρωμιά. Κρέατα, λάδια, λίπη...

Μόνο οι σαλάτες δεν είναι χάλια :)

Οπότε μην λέτε για ποιότητα στον έναν ή στον άλλον, διότι δεν υπάρχει πουθενά και τα βλέπω κάθε μέρα από μέσα. 

Εμείς που δουλεύουμε εκεί δεν τα τρώμε. Το πολύ κάνα μακαρόνι ή ετοιματζίδικο μαγειρευτό ή ψήνουμε συγκεκριμένα κρέατα που διαλέγουμε με τον ψήστη. 

Σίγουρα μπορεί κάποιος να του αρέσει αυτό και να μην του αρέσει το άλλο κλπ, αλλά ποιότητα δεν υπάρχει σε κανένα μαγαζί. 

Άλλωστε νομίζω το ξέρεις όταν πας εκεί. Βρώμικο το λένε. Απλά δεν είναι βρώμικα μόνο αυτά που αυτοαποκαλούνται έτσι. Όλα είναι.  

Επεξ/σία από tolstoy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...